Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Książka MORGANO

Zaczęty przez lekarka, 2007-06-02, 12:04:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

lekarka

:D :D  :D
"Stoliczku nakryj się dla optymalnych... specjalnie opracowane 122 optymalne przepisy kulinarne".
Polecam dla wszystkich rozpoczynających dietę optymalną!!!
Wiedzieliście?

kodar

gdzie jest do nabycia,???

lekarka

Halina Ch.

chris

Przepisy stare jak swiat,godne polecenia.

krzysztof

MORGANO

Morgano nigdy nic nie ukrywa. Wszytkie przepisy są dostępne
na Forum w kuchni optymalnej. Zapraszam do odwiedzienia.

Halina Ch.

Ale gdyby tak były zebrane w jednym miejscu i można było je postawić w kuchni na półce i w każdej chwili zajżeć to byłoby super.
Pomyśl o tym.

kodar

na pewno taka ksiazka istnieje, juz  Ewa  wie  co  w trawie piszczy :lol:
Morgano ale,ty sie z nami droczysz :)

Krystyna

Przed kilku laty książka ta była dostępna w internecie.Mam ją wydrukowaną, zawiera wiele praktycznych porad oraz ciekawych przepisów. Nie pamiętam z jakiej strony ją ściągnęłam.
Tytuł tej książki; Morgano "Cuda bez cudów" poradnik stoliczku nakryj się dla optymalnych.
                                                           Pozdrawiam
                                                                            Krystyna

Rudka

Przecież Morgano swoich przepisów z netu nie wykasuje ,a jak kto przedrukuje to bardzo zgrzeszy?

MORGANO

Rudka. NIKT nie zgrzeszy! Wszystkim zezwalam na wydrukowanie dla swoich potrzeb
moja książkę. Nie jestem wstanie wszystkich osobiście zaspokoić drukowanym oryginałem.
Każdy kto wyraził chęć otrzymania wersję elektroniczną  otrzymał lub na życzenie otrzyma.
Zezwalam na przekazywanie wersji elektronicznej swoim znajomym.
Pozdrawiam Morgano

Monikaf

a ja wersje elektroniczna dostalam, MORGANO jeszcze raz bardzo dziekuje

toan

Panie Karolu!
Gratuluję pięknego wydania :D, jednakże bardzo, bardzo jestem zawiedziony, że egzemplarze które do mnie dotarły nie mają dedyakcji lub choćby autografu autora :(. Czy mogę odesłać z prośbą o podpisanie? Bardzo proszę :!:

Monikaf

To ta ksiazka jest rowniez w formie "tradycyjnej" ? a jak mozna ja zdobyc, ja tez chcialabym z autografem :(

toan

Autograf - niby nic, ale jaka nieoceniona pamiątka :D. Z czasem - bezcenna 8)

Monikaf

Zycie jest jednak piekne  8)

elmo

Cytat: toan w 2007-06-06, 12:17:15
Autograf - niby nic, ale jaka nieoceniona pamiątka :D Z czasem - bezcenna Cool

Zgadza się!  :D Ja też mam taką pamiątkę ...z autografem Jana Kwaśniewskiego  :wink:  i jest ...bezcenna  8)

toan

Cytat: Monikaf w 2007-06-06, 12:31:42
Zycie jest jednak piekne 

Tak mogą stwierdzić tylko dzieci szczęśliwe ze swego beztroskiego dzieciństwa i osoby dorosłe, które doznają spelnienia za życia :D.

Monikaf

doznaje spelnienia i mam poczucie szczescia  8)

toan

:D - tak, życie jest piękne...