Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

torbiele na wątrobie

Zaczęty przez JAREK, 2007-08-04, 17:02:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

elmo

Cytat: Matti w 2007-08-16, 22:13:58

Ktoś dołączy? :D.

Chętnie bym dołączyła,ale nie jadam starych kiełbas  :D  hehehe  i saren przy sadzawce  :) i kości ...i tych ...jak to się nazywa?  kajzerek....  :) 

Matti

madrzejszy znaczy bardziej mądry wiec nie mówie zęscie głupi ale ze sąłwek jest jeszcze mądrzejszy:).

Ewa

Maaaattiiii! Teraz ja...  teraz ja! Teraz mnie powiedz. Chcem wiedzieć, czy jestem mądra, czy głupia? Jak jestem mądra, to powiedz mi jak bardzo, dobrze? Prooooszeeee!

Matti

Diogenes z Synopy

Cytat: Matti w 2007-08-12, 23:36:13
kliknij a zobaczysz to nie jest rzecz nowa choć mało stosowana
http://szczesliwastrona.rew.pl/forum/viewtopic.php?t=23

smacznego ;)

e.... już nie działa ta strona i forum. Chyba przestałeś jeść na surowo  filety kurczaka z piersi.    :shock:   ;-)

Zyon

Dawno przestal, to byl gowniarz, ktory lykal kazda nowosc jak leci.
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

Cytat: JAREK w 2007-08-04, 17:02:33
od nidawna dowiedziałem się ze mam stłuszczoną wątrobę i dwie torbiele na niej czy ktos moze mi powiedzieć czy stosowanie diety optymalnej pomogło komuś w takim stanie czy raczej sie nie stosuje jej przy chorobach wątroby. Prosze o szybka odpowiedż.Załamany.

co prawda to nie szybka odpowiedź. Ale ja miałem kilka takie chyba ( 1-2 cm )- parę lat nazad . Nawet nie wiem jakiego pochodzenia. Coś mi nieraz tam uciskało.
Już dawno nie robiłem usg wątroby , ale teraz nic nie czuję, więc może ich nie ma .  Dostałem skierowania do poradni hemacoś, chorób tropikalnych  oraz gastr - ale nie poszedłem  ( chcieli mnie zapisać za 2 lata na wizytę ) .    I żyję  i mam się dobrze .   ;-)   

administ

A trza się było zapisać, jak przedpłaty nie brali, bo to nigdy nie wiadomo, kiedy gastrologa, czy innej lebiegi lekarskiej człowiek będzie potrzebował... ;)  :lol: