Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Ciekawostki prasowe

Zaczęty przez zbynek, 2007-08-16, 09:25:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Dieta Dody... :shock:
" Nie jem cukrów. Mówiłam o tym milion razy, ze względu na to, że miałam chorą tarczycę, a nie mam jej, bo wyleczyłam ją jedzeniem. Wyeliminowałam laktozę, gluten i przetworzone produkty. To wpłynęło na wysmuklenie, więc moje mięśnie bardziej są "wydobyte", jak się patrzy ja moją sylwetkę. Ale ja jem bardzo tłusto, sam majonez jem łyżkami - tłumaczyła artystka, udzielając wywiadu Monice Maszkiewicz."

https://kobieta.wp.pl/doda-mowi-o-swojej-diecie-wokalistka-wyeliminowala-trzy-produkty-6873915879975616a

Gavroche

Ona ma chyba 160 IQ, da se radę. :D

Blackend

Wyeliminowanie cukrów w naturalny sposób wypycha pokarm w kierunku białka i tłuszczy, bo coś jeść trzeba. ;)  8)

renia

W innym wywiadzie mówiła, że lubi jajka jeść, zjada ich sporo i ogólnie je tłusto...A jeszcze w innym zrobili z niej wegetariankę... 8)

admin

Cytat: Gavroche w 2023-03-11, 21:46:52
Ona ma chyba 160 IQ, da se radę. :D

A który raz ten sam test robiła? ;)

Gavroche

Nie wiem, ale ja lubię jej medialny wizerunek, na tyle, na ile ją oglądałem. :D
Tylko te operacje upiększające idą jej w złym kierunku. 8)

Blackend

Nie ma innego wyjścia, bo jej wizerunek opiera się właśnie na urodzie.  8)

Jarek

Nóżki ma jak nastolatka... :lol:

Gavroche

Cytat: Blackend w 2023-03-12, 12:42:11
Nie ma innego wyjścia, bo jej wizerunek opiera się właśnie na urodzie.  8)
No właśnie, była ładna, symetryczna i estetyczna, a teraz wygląda coraz bardziej jak przygnębiony transwestyta. :D

Jarek

Niektorzy zdroszczą jej wszystkiego... :lol:

admin

admin

Najważniejszy jest gąszcz nowych przepisów, aby było za co mandaty rozdzielać i prawa jazdy zabierać.  8)

Blackend

I minister się obroni, że jednak coś robi, a nie że bierze kasę za nic. ;)

renia

Ciekawe czy te przepisy o dopuszczalnym limicie alkoholu we krwi kierowców, będą też obejmowały celebrytów, polityków i sędziów... ;-)

Blackend

Oczywiście, ale będą wyjątki. ;)

renia

Ba! Co wolno wojewodzie, to... :lol:  8)

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-03-12, 23:09:35
Oczywiście, ale będą wyjątki. ;)
Bezdomny mnie namowił na jednego - zrobiło mi sie go zal, i... :lol:

Blackend

Jarek