Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Ciekawostki prasowe

Zaczęty przez zbynek, 2007-08-16, 09:25:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Temat jedzenia bardzo ich wszystkich ostatnio absorbuje... 8) :lol: Moda na rozmowy o swoich upodobaniach kulinarnych. Nie mają ważniejszych spraw? 8) ;-)

Blackend

Cytat: Gavroche w 2023-03-15, 14:45:40
Jakiś fitness guru ostatnio się chwalił, że pierwszy raz w życiu zjadł kawałek tortu. :shock:
Niespecjalnie wierzę w takie rewelacje, ale jeśli prawdę mówią, to współczuję, bo co to za życie "czegoś nie móc z powodu ideologii"?

Dokładnie, od takich fanatyków jak najdalej.

Jarek

Bardziej współczuję  przerabiającym którzy całymi dniami o żarciu myśleć muszą...

renia

Wywiad z Prezesem OSO Bogdanem Tkoczem...  :)

https://fb.watch/jj720bxWvA/

Zyon

Jakiś fitness guru ostatnio się chwalił, że pierwszy raz w życiu zjadł kawałek tortu. :shock:
Niespecjalnie wierzę w takie rewelacje, ale jeśli prawdę mówią, to współczuję, bo co to za życie "czegoś nie móc z powodu ideologii"?
Ja tez znam takiego, szczyci sie, ze nigdy nie pil alkoholu, kawy, nie zapalil papierosa itp. Niby mozna....ale za to suple garsciami
Work Buy Consume Die

admin

Świetnie, będzie teoretycznie dłuuuuuuuuuugo żył!  8)
Tylko co to za życie!  :shock: ;)

Zyon

Juz wyladowal 2x w szpitalu, raz powaznie. I do tego kontuzja za kontuzja, bo teraz jeszcze jest "wege". Ale ich suple to te najlepsze, bo Ronaldo je raklamowal a zalozyciel firmy umarl bo antydepresanty zapil alkoholem .. :lol: Chcieli mnie wciagnac w to ale sie nie dalem
Wydolnosc slaba choc jest "trenerem"
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2023-03-16, 21:05:00
Ja tez znam takiego, szczyci sie, ze nigdy nie pil alkoholu, kawy, nie zapalil papierosa itp. Niby mozna....ale za to suple garsciami
Ty też ponoć hardkorowo z witaminami lecisz. :mrgreen:

admin

Zyon

Cytat: Gavroche w 2023-03-17, 09:33:47
Czytaj uwaznie i nie hiperbolizuj :D Robilem eksperymenty z witamina D i tyle, dlatego wiem co i jak. Niektorzy dupe kluja tesciem i tez swoje wiedza :D
Wyrownalem co potrza i dalem se spokoj.
Work Buy Consume Die

RafałS

A po wyrównaniu nie zapomnij regularnie brać Wyrównatol Extra. Wyrównatol Extra (by $rockefeller pharmacy) - twój najlepszy partner wyrównania. :wink:

admin

Jarek

Gavroche

Cytat: Zyon w 2023-03-17, 09:50:58
Cytat: Gavroche w 2023-03-17, 09:33:47
Czytaj uwaznie i nie hiperbolizuj :D Robilem eksperymenty z witamina D i tyle, dlatego wiem co i jak. Niektorzy dupe kluja tesciem i tez swoje wiedza :D
Wyrownalem co potrza i dalem se spokoj.

A równałeś do jakiego poziomu?
Ustalonego przez BF, na którą tak psioczysz? :D

Zyon

Alez skad, wyprobowalem to co koles pisal w ksiazce :D To jest to "czytanie i stosowanie" co tak zachwalales xD
Dzieki temu wiem a nie mi sie wydaje, bo psiapsiolka znajomej brata siostry ze strony szwagra od babci Zeni tak powiedziala, ze ja swedzialo :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Dokładnie tak samo pisałeś wyżej o swoim kolesiu. :lol:
Czułki Ci się plączą, Kali.

Zyon

Jakim kolesiu?? Za duzo strzalow z tescia daje taki efekt uboczny? :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Tak, najwyraźniej mi się coś pomerdało, mistrzu, muszę agresywnie zasuplementować to i owo, jak pan w książce napisał. :lol:

Zyon

O tak, musisz wiecej tescia wbic :D
No pomieszalo ci sie, chodzi ci o tego co wyladowal w szpitalu? To sekta suplemenciarzy herbalife, poznalem ich przy wlazeniu w przerebel,i troche czasu spedzilem,  z tego co zrozumialem to oni caly czas zra suple w postaci tych proszkow ktore wg nich maja zastapic jedzenie i maja ?wszystkie eitaminy i mineraly?. Nic nie wiem czy biora wit D oddzielnie, zreszta oni wszyscy zero tluszczu jada z tego co zrozumialem. Najwyrazniej jak zwykle niedokladnie czytasz i cos jak zwykle pomieszales I polaczyles w jedno ;) Nawet najlepszym sie zdarza :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Ja się nie mylę. 8)
Ty natomiast wyśmiewasz suple, i jednocześnie je łykasz garściami.
Jak Twój kolega coś tam, to oczywiście jest argument, jak moja koleżanka, to niestety nie. :D
Jak książka jest po linii, to "wątpię, żeby autor zmyślał", a jak nie, to "bzdury gada".
Jesteś moim guru od hipokryzji i idiotyzmu, stary. :D