Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Ciekawostki prasowe

Zaczęty przez zbynek, 2007-08-16, 09:25:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Gavroche w 2023-03-17, 13:24:52
Ja się nie mylę. 8)
A no tak zapomnialem, nawet na inzynierii sie lepiej znasz, panie biolog :D I na angielskim.

Ty natomiast wyśmiewasz suple, i jednocześnie je łykasz garściami.
Ja lykam garsciami? Pokaz w ktorym miejscu mistrzu czytania :D Nie wskazesz, bo to tez sobie zmysliles.

Napisalem jedynie o witaminie D na te twoje przemadrzale historie o skutkach ubocznych i tyle, bo tego akurat probowalem :D
Ja np nie wymadrzalbym sie nt skutkow bicia tescia, bo nie bralem, to nas rozni, ja pisze o tym co wiem a ty o czym ci sie wydaje z internetow :D

Jak Twój kolega coś tam, to oczywiście jest argument, jak moja koleżanka, to niestety nie. :D
Jak książka jest po linii, to "wątpię, żeby autor zmyślał", a jak nie, to "bzdury gada".
Jesteś moim guru od hipokryzji i idiotyzmu, stary. :D
O, to tak jak ty, z tymi ksiazkami po angielsku, ktorych nie czytales i samopoziomujacym sie betonie :D

Ksiazka to ksiazka, czytalem to wrzucilem i idiotyzmem jest od razu powatpiewac, ze kolo co wyszedl z SM pisze ksiazke o bajdurzeniu zeby nabrac ludzi. Zrezsta kompletnie mi to wisi.
Ty zas robisz od razu z tego smutna epopeje w internetach, bo twoja kolezanke pokopalo, faceta z ksiazki nie, to znaczy, ze ktos tu klamie i abasolutnie nie jest to twoja  kolezanka.
Piaskownica stary, nie potrafisz przyjac innej opinii, bo zawsze musisz miec racje. Zreszta co ja takiego napisalem wyzej o tym "kolesiu", nie bardzo rozumiem nawet o co ty pytasz, moze masz dzisiaj zly dzien..walnij sobie, ulzy ci
Work Buy Consume Die

renia

Ale Was wzięło dziś... :shock: :lol:

Zyon

Mnie nie, ale nie lubie jak ktos sie bez powodu przy...bo ma zly dzien ;)
Work Buy Consume Die

renia

Ale to chyba tak na serio nie było... :roll: Już nieraz podobne "maratony" mieliście... :lol: I żaden nie zostawał "dłużny"...  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Ożywia i rozwesela Forum... :lol:

Blackend

https://www.youtube.com/watch?v=9-UHl0DyQ2c

Specjalnie przesłuchaliśmy całość z ciekawości czy będzie wzmianka o Doktorze.
Oczywiście zero zaskoczenia, bo nawet nie pisnęli.

Kolejne moje zaskoczenie jako laika, to keto dopuszczające 100g węglowodanów?  :shock:
W komentarzach czytałem jak ludzie piszą o 50g, czyli wzięli to pewnie z ich kanału, którego nie śledzę.

renia

Opierają się na Wiedzy Doktora Kwaśniewskiego - co ukrywają. Ale lepsze już to, sprowadza ludzi do niskowęglowodanego jedzenia, bliżej DO. Na Grupę ŻO na fb przychodzi coraz więcej osób z diet keto. Po pewnym czasie (u różnych osób to jest różnie) zaczynają się gorzej czuć (wątroba z białka wytwarza brakujące węglowodany - tracąc na ten proces energię) i szukają błędów. Nasz syn na keto miesiąc wytrzymał... 8) :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-03-17, 21:46:18

Kolejne moje zaskoczenie jako laika, to keto dopuszczające 100g węglowodanów?  :shock:
W komentarzach czytałem jak ludzie piszą o 50g, czyli wzięli to pewnie z ich kanału, którego nie śledzę.
Bracia Mroczki... :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2023-03-17, 22:48:18
Opierają się na Wiedzy Doktora Kwaśniewskiego - co ukrywają. Ale lepsze już to, sprowadza ludzi do niskowęglowodanego jedzenia, bliżej DO. Na Grupę ŻO na fb przychodzi coraz więcej osób z diet keto. Po pewnym czasie (u różnych osób to jest różnie) zaczynają się gorzej czuć (wątroba z białka wytwarza brakujące węglowodany - tracąc na ten proces energię) i szukają błędów. Nasz syn na keto miesiąc wytrzymał... 8) :lol:
Wszyscy wyzdrowieli w miesiąc, i są szczęśliwi ...  :lol:

renia

Przez pewien czas, a potem mają różne dolegliwości. Chociaż obecne "keto" to jest praktycznie DO... :lol: 50-100g węglowodanów, to jest keto? :lol:

Jarek

Niektórzy teoretycznie się odżywiają , a w praktyce "tłuste koryto" Dużo takich przychodziło na spotkania, dzięki nim, wie się trochę... :lol:

Jarek

Widziałem dachowki solaryczne -  cena kosmos... :lol:

admin

Cytat: Blackend w 2023-03-17, 21:46:18

Najważniejsze, że w dobę robią 25tys. wyświetleń...  :D
Znaczy - medialni są.  :lol:

renia

To fakt. Sama nie wiem czy to dobrze... :roll: Chyba tak, jeśli Doktora Kwaśniewskiego Diety Optymalnej nie popierają... Ale nie wiadomo czy jeszcze ich nie zaczną ścigać za to, że jako lekarze nie działają zgodnie z paradygmatem nauk medycznych...

Jarek

admin

Ale to jakaś "antyweganka" - no jak tak można obrażać wegetarian!  :? ;)
Ło Matko Bosko i Św. JPII!!  :shock:
"Mózg wegetarian się kurczy" - no jak tak można gadać do wegefanatyków dietetycznych?  :?

Jarek