Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

białaczka

Zaczęty przez Wojciech, 2007-08-18, 14:52:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

anakin

Cytat: renia w 2012-09-16, 15:12:44
Przecież lekarze ciągle ostrzegają, że Dieta Optymalna szkodzi... :twisted: 8)
Ich interesom, w obecnym systemie płacenia i ogólnie istnienia NFZ, szkodzi na pewno.

kristan

Obszerną relację z tego co się przydarzyło kilkunastoletniej Optymalnej zakończyłem słowami:

OSIĄGNĘLIŚMY WIELKI , PEŁNY SUKCES. DZIĘKI!!!

Wcześniej napisałem:
(w książce - "Jedz optymalnie-Bądź zdrów!" jest wzmianka tego , co się wydarzyło , ale nieodzowny jest "klucz"... )

Dodam tylko , że jeśli ktoś mówi , ze DIETA OPTYMALNA jest przyczyną ostrej białaczki szpikowej jest ostatnim głupcem.
Śmiem twierdzić , ze w przypadku podobnych i innych chorób  jest podobnie , lecz wtedy ten ktoś jest
przed ostatnim... :)

Całość pt. CZY CUD SIĘ SPEŁNIŁ znajdzie swoje miejsce tam , gdzie powinno i wtedy , kiedy powinno.

kristan

Ps. winno być:
...kilkunastoletniej , wzorcowej Optymalnej...

Radzio

A ja bym napisał:

... Optymalnej o kilkunastoletnim, wzorcowym stażu- w tym przypadku żywieniowym... :D
Żeby się w domysły innych "stażów" nie wdawać. :lol:

Ponieważ wszystkie choroby biorą się z tego co zjemy, a nie z tego co myślimy, że jemy- ostra białaczka szpikowa tez. :)

kristan

dzienki za poprawke - rzecywiście tak bedzie lepij-trója z polskiego wychodzi na każdym kroku :)

Zyon

Gdzie ta relacja? Bo na razie to ciagle jakies takie obiecanki-manifesty ale zero konkretow.
Work Buy Consume Die

kristan

Przecie :) napisałem , że:
"Całość pt. CZY CUD SIĘ SPEŁNIŁ znajdzie swoje miejsce tam , gdzie powinno i wtedy , kiedy powinno".

Zyon

Czyli gdzie i kiedy?
Work Buy Consume Die

administ

Już seanorku odpowiadam: toleruję, bo "dobredzieci" wspaniale reklamują Dietę Optymalną i to od wielu lat!  :D

Zyon

Eee..to do mnie?  :shock: O co chodzi?  :D
Work Buy Consume Die

Zyon

Aha, juz czaje, normalnie zapomnialem o zamiedzy i korespondencji miedzymiedzowej jak przestalem sie udzielac  8)
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Zyon w 2012-11-30, 10:30:25
Eee..to do mnie?  :shock: O co chodzi?  :D

Gdyby było co ciebie, to zacząłbym tak, cyt.:

"Zyjon",
to nie jest do ciebie...  :wink:

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Gdyby to był wnuczek Tuska to by go tak nie potraktowali... :roll:

administ

No to tak fajnie być wnuczkiem Tuska?   :roll: :wink:

Zyon

Cytat: renia w 2012-12-07, 17:12:32
Gdyby to był wnuczek Tuska to by go tak nie potraktowali... :roll:
Wiadomo. Ale  inna mysl, ktora mi przychodzi do glowy, ze przeciez on tej bialaczki to chyba nie dostal tak z dnia na dzien?
Work Buy Consume Die

renia

To jest dziwne... :roll:

administ

No, to najlepiej miałby wnuczek Papy w takim razie albo może raczej opalonego...  :roll:

renia

administ

Papa jest tylko jedna - Pontifex Maximus!  8)