Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Masło

Zaczęty przez Matti, 2007-09-03, 19:09:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anulka177

Nie, bo chorzy na serce by zawału dostali  8)

vvv

Mały palec lewej ręki ma 3 części,
dopiero po 3 wpadkach,
trzeba by się zastanawiać co dalej.
:shock:  :|

renia

Cytat: Anulka177 w 2017-10-03, 21:52:34

Na bramkach... :lol: :lol: :lol:

Anulka177

Zgadza się  :lol:

vvv

Warte scalenia:

Cytat: renia w 2017-10-03, 21:48:22
Cytat: admin w 2017-10-03, 20:17:12
Nawet kraść nie potrafią... ;)

Pewnie sporo osób "potrafiło", że wprowadzili zabezpieczenia. :roll: A na Optima Cardio Margarynę nie zrobią znaczników?
Cytat: renia w 2017-10-03, 22:07:58
Cytat: Anulka177 w 2017-10-03, 21:52:34

Na bramkach... :lol: :lol: :lol:
:lol:

administ

Cytat: vvv w 2016-04-12, 09:41:50
Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-04-08, 17:33:47
(...) syntetycznego cyjanku (...)

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/witamina-b17-czyli-amigdalina-zapomniane-lekarstwo-raka
Cytat(...) To dosyć zabawne, że ludzie, którzy dają sobie wstrzykiwać szczepionki z rtęcią i na wypadek raka pozwoliliby się faszerować chemią o nieznanym składzie jednocześnie uważają plotkę o szkodliwości pestek, jako pewną informację nawet, jeśli nikt nie umarł jeszcze od ich zjedzenia. (...)
8)

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/zjadł-pół-opakowania-pestek-skończył-w-szpitalu-bliski-śmierci/ar-BBICxkz?ocid=spartanntp - a tak to jest jak się tę amigdalinkę prześrutuje...  :lol:
Ponoć niektórzy tu śrutują, więc tak na wszelki wypadek...  8)  ;)

Blackend

Czyli jednak działa.  ;)

administ

Działa, działa...  8)

Gavroche

Pewno nie były eko.;)

administ

administ

Mnie tam zawsze uprzedzali Rodzice, żeby nie jeść gorzkich migdałów, a jeśli to moczyć, bo jest tam jeszcze od cholery taniny (E181), co tak może uszczelnić jelita, że nawet test buraczany niczego nie wykaże!  8)  :lol:

Gavroche

Ja pamiętam, że jeden gorzki migdał zabija małego psa. 8)

administ

A kilka kasztanów i dużego pośle do piachu... ;)
Ale co tam jest szkodliwego dla psa to nie pamiętam.  8)

Anulka177

W Lidlu mi niezdrowe masło wykupili :? Jest promocja na masło z Koła, po 3 zł za 200g, poszłam na pewniaka, a tam puste kartony po maśle  :|

administ

Bez paniki, jak się im to masło "w żyłach odłoży", to zaraz wrócą do margarynki... ;)

renia

Ostatnio zwiększyli ilość reklam "zdrowej" margaryny...

Radomiak

Babcie masło wykupują,  po promocjach gonią. Między 11 a 14 w hipermarketach połowa kupujących. Babcia= koryto. :roll: :lol:

Zyon

Mowia, ze te afery z nazistami w lesie i ipn sa po to zeby przykryc spadajace ceny masla.  Ja kupilem przedwczoraj po 2,99  8)
Work Buy Consume Die

administ

:lol:
Jasne, to wszystko przez masło... ;)

Zyon

Mysle, ze to wykorzysta przed wyborami Wlodek Kociniak z peezelu, powie rolnikom, ze przez PiS i spadajace ceny masla, rolnicy zarobia mniej pieniedzy :D
Work Buy Consume Die