Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Kolejna ofiara diety "optymalnej"!!!

Zaczęty przez are, 2004-07-01, 01:30:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

To nie jest normalne, jesteś kolejną ofiarą... :? 8)

renia

Ja już chyba 3 lata nie żyję, gdyż jak przyszlam na to Forum, to od "troskliwych" dowiedziałam się, że ŻO po 5 latach zabija... :shock: 8)

administ

Ale to tylko dlatego, że śrutujesz i chomąto se umiałaś dobrać samodzielnie... ;)  :lol:
Bo są tacy nierozumni, co jak napisane "30g" - to padną z głodu, a więcej nie tkną, a później krzyczą, że "im zaszkodziło"...  8)

Anulka177

administ

Wyznawcy "formuły 4es" - spróbuj spieprzyć sobie sam(a) - bardzo mi się ta formuła podoba, bo bez niej, to zawsze była wina tylko jednego... ;)  :lol:

administ

http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swiat/putin-ci%C4%99%C5%BCko-chory-w-moskwie-huczy-od-plotek/ar-BBu65Ii?li=AAaGjkQ&ocid=spartanntp - proszę bardzo!  :shock:
Jednak dieta tłuszczowa jest szkodliwa!  :? ;)
Tak to jest jak się modyfikuje Kwaśniewskiego na własną rękę, bez stosownego nadzoru i nazywa to to "niskowęglowodanówką kremlowską".  :?

Blackend

Ale Włodzimierz lubi zrobić sobie urlop od czasu do czasu...  8)

renia

Nic nie wiedzą, ale piszą, bo im za to płacą... 8)

administ

Normalnie niemieckie media w Rosji!  :shock:  :? ;)

renia

Niemieckie z Rosji pozamiatali. Czas u nas na dobrą zmianę... 8)

administ

Zakaszesz rękawy, czy cudzymi "rencami"? :roll: ;)

renia

To nie jest moja "działka". Niech rząd się za to weźmie. Ja popieram taką dobrą zmianę  8)
aby proporcje się odwróciły i żeby 80 % było polskich mediów, a te 20% by mogło być zagranicznej propagandy.

renia

Chrupki kukurydziane i wafle ryżowe to nie to samo... :?

administ

Ale w kukurydzy jest zeina przecież - jeszcze gorzej dziurawi jelita niż gliadyna!  :?

Blackend

"Media promują domorosłych znachorów o znanych twarzach, a ludzie uznają ich za ekspertów od żywienia. I nie zadają sobie trudu, by sprawdzić, czy aktorka, piosenkarka albo trenerka fitness są faktycznie ekspertkami od zdrowych diet, czy ich jedyną kompetencją jest to, że same kiedyś schudły." No jak to tak, to te wszystkie celebryckie książki, pejsbuki, instagramy, snapczaty itp. to już nie trendy?  :shock:  8)

administ

Najpoczytniejsza była książka o odchudzaniu Arnolda Boczka.  8)
Ekspert pierwszej wody, bo to rzeźnik przecie. ;)  :lol:

renia

Cytat: Blackend w 2018-01-22, 13:44:12
"Media promują domorosłych znachorów o znanych twarzach, a ludzie uznają ich za ekspertów od żywienia. I nie zadają sobie trudu, by sprawdzić, czy aktorka, piosenkarka albo trenerka fitness są faktycznie ekspertkami od zdrowych diet, czy ich jedyną kompetencją jest to, że same kiedyś schudły." No jak to tak, to te wszystkie celebryckie książki, pejsbuki, instagramy, snapczaty itp. to już nie trendy?  :shock:  8)

Teraz trzeba słuchać tylko zaleceń specjalistów z IŻiŻ z Jaroszem na czele... :?

Blackend

A jarosz czymś się różni od wegetarianina? ;)