Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

rak piersi

Zaczęty przez dioxide, 2007-12-08, 14:32:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Pewno te przypadki, co "ozdrowiały", to pewnie były źle zdiagnozowane... ;)  :lol:

renia

Albo przeżyły pomimo... 8) :lol:

Gavroche

No tak, udawali tylko, że się stresują przewlekle. :D

renia

Mnie przy nich nie było... 8)

administ

I całe szczęście...  ;)

Blackend

Z tym stresem, to po mojemu (tak na chłopski rozum ;)) to nie bardzo. Przecież trawożercy to jeden chodzący stres, wiem bo mieliśmy królika w domu. ;)
Podobnie np. w obozach koncentracyjnych lub żołnierze w okopach na wojnie, raczej nie umierali na raka, a dopiero z ręki innych.  8)

administ

Wiadomo, że nie stres tylko geny... ;)

renia

Cytat: admin w 2016-10-21, 18:20:26
I całe szczęście...  ;)

Pewnie bym dostała przewlekłego stresa... :?

Blackend

I Biedronkowe żarcie.  8) ;)

renia

Cytat: admin w 2016-10-21, 18:29:22
Wiadomo, że nie stres tylko geny... ;)

Wszystko ma wpływ, tylko w różnym stopniu. Też uważam, że odżywianie w największym...

renia

Cytat: Blackend w 2016-10-21, 18:31:37
I Biedronkowe żarcie.  8) ;)

To jest autoeutanazja... 8) :lol:

renia

Ciekawa jestem ceny... :roll: I czy refundowany...

Diogenes z Synopy

Wiem, że zażądacie badań.  :roll: ;-) Ale ja obserwuje od dobrych 10 lat i sprzedaż bidronek i rozwój sieci jest wprost proporcjonalny do nowo otwartych oddziałów onkologicznych do potęgi:shock: ;-)
Nie mam żadnych wątpliwości, że to nie jest przypadek.

CytatSprzedaż w sklepach Biedronki wzrosła w trzecim kwartale 2016 r. o 10,2 proc.
CytatJeronimo podało w raporcie, że w pierwszych dziewięciu miesiącach roku Biedronka otworzyła 50 sklepów, a zamknęła 17. Na koniec września sieć liczyła 2.700 sklepów. (PAP)

A teraz poszukajcie ile nowych onko łóżek powstało i czy jest zależność.  8)  ;-)
Nie jestem ślepcem!  :roll:  ;-)

Gavroche

Ale odróżniasz korelację od związku przyczynowo-skutkowego? :D

Blackend

To typowa przypadłość Optymalnych, którzy łączą ŻO z eko żywnością.  8)
A więc lepsze mleko prosto od krowy niż śmietanka z Biedronki, kurczak z wolnego wybiegu niż karkówka ze sklepu, owoce i warzywa z ogródka niż czekolada z Milki itd. itp. ;)

Radomiak

"Artystów nam przybywa, tylko sztuki jakby mniej...", a to Sedlak. A trafił w szerokie spektrum. Jedni udają, że karmią, drudzy udają, że leczą,...a trzeci udają, że się leczą. A co mają robić,  jak nie umią, to udają, że... :lol: Ja się nie liczę, bo nie umiem :lol: :lol: :lol:

Radomiak

Nie nie liczę, a nie leczę.    Sorry, kochany Android :mrgreen:

renia

Nie liczysz na leczenie... :roll: :lol:

Radomiak

Jestem na DO tym razem ok 5 lat. I jestem chory, ale i zdrowy!!!
   Chory, bom się mocno lata całe starał, a "zdrowy" bo już mi nic nie dolega, a jak jest faktycznie nie wnikam (badania be...).