Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

"Ewolucja człowieka pędzi coraz szybciej"

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2007-12-12, 13:06:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

A rząd, a szczególnie MZ  i politycy powinni publicznie się szczepić z relacją w TVPiS w ramach zachęty... ;)
Na grypę, koronaświrusa i wściekliznę...  8)

buciaratti

No i co wtedy? Myślisz, że obce kanały wpływu tego nie wykorzystają? Sam się obronisz? Kiedy ludzi kupa to i Herkules dupa.

admin

Jasne, że się obronię, mam w tym dwie ćwierci wieku doświadczenia, z powodu jakiejś tam "diety".  ;) 8)

Jarek

Cytat: admin w 2020-09-03, 10:33:05
A rząd, a szczególnie MZ  i politycy powinni publicznie się szczepić z relacją w TVPiS w ramach zachęty... ;)
Na grypę, koronaświrusa i wściekliznę...  8)
:lol:

To jedyna słuszna droga pokonania pandemii w parę dni.. 8)

Jarek

Cytat: admin w 2020-09-03, 11:55:16
Jasne, że się obronię, mam w tym dwie ćwierci wieku doświadczenia, z powodu jakiejś tam "diety".  ;) 8)

Aż tyle to nie mam, ale i u mnie powinno wystarczyć :wink:

buciaratti

Nie namawiam, ale spróbuj też odnowić wszystkie gałęzie przemysłu polskiego, które zniszczono od 1989 roku a które były konkurencyjne dla Zachodu. Oczywiście to zrobiono dla naszego dobra w ramach przystosowania do UE. :)

Jak plebs wyginie to elyta będzie musiała robić na polu, i wszędzie tam, gdzie plebs bardzo dobrze sobie radzi. A przecież my mamy sobie siedzieć w biurach i decydować o losach plebiań a nie wyrzucać gnój z obory czy robić inne podobne rzeczy. Plebs jest mało inteligientny więc świetnie sobie radzi przy robocie fizycznej. Elyta jest bardzo inteligientna więc powinna robić w biurze.

Ciekawe jest to, że jak elyty statystycznie stanowiły ok. 10 procent ludności dochodziło do rozbiorów i innych nieszczęść.

buciaratti

A im słabsza koniunktura tym łatwiej obcym kanałom wpływu zdobywać coraz większe wplywy w państwach w zależności neokolonialnej. Naszych zachodnich przyjaciół można posądzać o wiele rzeczy, ale na pewno nie o głupotę :/

RafałS

I tam, co się spodziewać z propandowego pismaka?  8)

admin

Gavroche

RafałS

Niektóre miasta na Ukrze to po wikingach. Kijów również.
...
Hameryka przedkolumbijska oczywiście.
https://www.youtube.com/watch?v=Anifn8u9DlE

Blackend

Lekkie błyśnięcie naszej gwiazdy i nas nie ma. ;)
Na obecnym poziomie wiedzy, to jest zdarzenie czysto losowe, ale w przyszłości o ile nic się nie wydarzy, to będą wstanie coraz więcej przewidzieć.  8)

admin

Najważniejsza jest zawsze sprawna teleportacja i aby zdążyć z nią na czas... ;)

admin

Blackend

Wtedy to było o PRLowskiej komunie, no i znowu aktualne.  :?  8)
Nawet Naczelnik się zgadza, który ma nieśmiałość do kobiet. ;)