Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

alkohol na ŻO jakoś mi nie służy

Zaczęty przez optykolarz, 2007-12-22, 20:14:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Bo za mało pijesz, ale jak zaczniesz gwałtownie tyć, to odstaw albo alkohol, albo zmniejsz gwałtownie spożycie tłuszczu szczególnie z mlecznych.  8)
To tak przy okazji "opty"malnych grubasów, chorych na poziom cukru we krwi podaję.  :wink:  :lol:
Bo "złe szlaki się przecierają"...  :mrgreen:

Zyon

Czy za malo tego nie wiem :D Pije jak jest okazja, w sensie nie migam sie i wrecz lubie w towarzystwie wypic. A po swiatecznej 4dniowce schudlem a nie utylem, bo wzialem sobie do serca i glowy pewne porady z pewnego tematu takiego na a  8) :lol:
Work Buy Consume Die

Radzio

:lol:
O, widzisz, AA po kiego Ci te setki książek, kiedy jedna wystarczy, byleby była pełna treści. ;) :lol: :lol: :lol:

administ

A po co oni to badali, skoro każdego lekarza o tym uczyli, jeszcze w połowie ubiegłego wieku? :roll: ;)
Tylko zamiast denaturatu polecali "na serce" koniak, bo z powodu ceny trudniej w alkoholizm było popaść.  8)
Było - "wino patykiem pisane i koniak patykiem płacony".  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Zyon w 2015-01-11, 14:37:26
Pije jak jest okazja,

tego nie słyszałem  ;-)

kamerzysta - pije, aż mu się film urwie,
laborant - pije, aż zobaczy białe myszki,
lekarz - pije na zdrowie,
matematyk - na potęgę,
ornitolog - na sępa,
pediatra - po maluchu,
perfekcjonista - raz, a dobrze,
syndyk - do upadłego,
tenisista - setami,
wędkarz - zalewa robaka,
grabarz - pije na umór,
higienistka - pije tylko czystą,
jedynie ichtiolog - pije pod śledzika

Bobby

Sól zwykła z potasową pita co jakiś czas. Sporo wódy. Co 2 - 3 h 2 mg mfenidatu w nos i mi wszystko służy.

Moja teora jest taka:
EtOH na Zo zwiększa zapotrzebowanie na Na+ jak u człowieka na normalnej diecie a my na co dzień nie jemy dużo sodu więc nam nie służy
zdrowia

Bobby

wajdzie film się urwał a mi nie xD

nawet kaca nie miałem, hehe

Gavroche

Blackend

Dlatego najwygodniej wprowadzić prohibicje dla dobra przyszłego poszkodowanego oczywiście. ;)

administ

Ale skąd, z kogo i z czego tyle akcyzy odbić!  :shock: ;)

administ

Najgorsze, to wkurzyć niedopitego!  :shock:
To źle wróży dobrej zmianie. ;)

Gavroche

Dlatego poinformowali wcześniej. ;)

administ

Żeby meliniarze się przygotowali. ;)