Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Nasza rzeczywistość.

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-01-26, 15:50:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

grenis

Czemu sobie kpisz ze mnie?

administ

Czemu uważasz, że kpię i to akurat z Ciebie?

Diogenes z Synopy

ja też nie kpię, wierzę w teorie spiskowe równie mocno  jak i Ty   ;-)

Zyon

Work Buy Consume Die

grenis

Cytat: admin w 2015-09-26, 10:35:14

W odpowiedzi na moj wpis wrzucasz "niedzialajacego" linka z niewiarygodnym infem i po chwili twierdzisz, ze ktos go musial teraz usunac.
Jak mam to odebrac?

grenis

I widze 3 opcje:
- albo nie sprawdziles linka przed wyslaniem
- albo po Twojej publikacji faktycznie ktos go zaraz usunal
- albo robisz sobie jaja

administ

Co to ma wspólnego z rzekomym kpieniem z Ciebie? :roll:

Gavroche

Właśnie, przecież wszyscy mamy, gdzieś tam, wspólnego dziadka. ;)

renia

Ja to uznałam za żart... :roll: :D

Gavroche

grenis

Cytat: admin w 2015-09-26, 12:39:48
Ano to, na mój wpis sugerujacy iż Angela była agentka STASI, robisz sobie jaja i wrzucasz niedziałający link, ktory mowi, ze Angela ma bliskie pokrewienstwo z D. Tuskiem.
I odbieram to jako kpina z infa które tutaj przytoczyłem.

administ

Instytut Gaucka, w przeciwieństwie do IPN rzetelnie, publicznie i uczciwie rozliczył wszystkich "Bolków" ze służb NRD, więc informacja, że agentka Angela jest wnuczką dziadka Donalda, jest równie prawdziwa, jak to, że to "Matka Teresa", albowiem nie jest w żadnym z tych trzech przypadków.  8)
Może i "kpina", ale jednak na pewno nie z Ciebie.  :?

Maniek

Cytat: grenis w 2015-09-26, 13:55:26
Cytat: admin w 2015-09-26, 12:39:48
Ano to, na mój wpis sugerujacy iż Angela była agentka STASI, robisz sobie jaja i wrzucasz niedziałający link, ktory mowi, ze Angela ma bliskie pokrewienstwo z D. Tuskiem.
I odbieram to jako kpina z infa które tutaj przytoczyłem.

:shock: :D

syndrom pisiora ;)

vvv

Macierewicz - Minister Obrony to ukróci.
:wink:

administ

:lol:
Wreszcie wyjdzie prawda o "zamachu smoleńskim"! ;)

vvv

Prezydent podpisze ustawę o zakazie negowania tego i tamtego to będziesz kasował cudzysłowowość.
:wink:

Zyon

Cytat: grenis w 2015-09-26, 12:16:35
Cytat: admin w 2015-09-26, 10:35:14

W odpowiedzi na moj wpis wrzucasz "niedzialajacego" linka z niewiarygodnym infem i po chwili twierdzisz, ze ktos go musial teraz usunac.
Jak mam to odebrac?
W adresach internetowych nie moze byc polskich liter, powinienes sie zorientowac, ze to zart :D
Work Buy Consume Die

grenis

Cytat: admin w 2015-09-26, 14:46:47
Instytut Gaucka, w przeciwieństwie do IPN rzetelnie, publicznie i uczciwie rozliczył wszystkich "Bolków" ze służb NRD, więc informacja, że agentka Angela jest wnuczką dziadka Donalda, jest równie prawdziwa, jak to, że to "Matka Teresa", albowiem nie jest w żadnym z tych trzech przypadków.  8)

Roznie wrobleki na temat tej rzetelnosci cwierkaja  :shock:

Cytat
A jak wygląda na tym tle enerdowski rodak kanclerz Merkel – Joachim Gauck?

Jeżeli chodzi o prezydenta Gaucka, to sprawa jest bardziej złożona. Polecam w tym miejscu lekturę książki „Stasi. Zmowa niepamięci”, która została całkowicie przemilczana w Niemczech, ale także w Polsce. Tymczasem dowiadujemy się z niej, że powszechnie szanowany Instytut Gaucka (oficjalna nazwa tego Instytutu to: Urząd Pełnomocnika Federalnego ds Akt Stasi – przyp. red.) został  już u samego zarania obarczony grzechem pierworodnym, ponieważ współtwórczynią koncepcji założycielskiej tej instytucji była... sama Stasi, której agenci po cichu weszli w struktury Instytutu. Około 70 byłych pełnoetatowych pracowników Ministerstwa Bezpieczeństwa Państwa (MfS) byłej NRD działało w największym niemieckim imperium akt Stasi, co skrzętnie ukrywał Joachim Gauck.
http://wpolityce.pl/polityka/157316-ewa-stefanska-tlumacz-ksiazki-o-stasi-to-zastanawiajace-ze-niemcy-tak-niewiele-wiedza-o-zyciu-kanclerz-merkel-w-bylej-nrd

albo

Cytat
W kontekście książki Reutha i Lachmanna „Das erste leben der Angela M.” („Pierwsze życie Angeli M.”), wygląda na to, że misja lustracyjna pastora Gaucka, dzisiaj prezydenta RFN, to wielka mistyfikacja.
http://3obieg.pl/czy-agent-stasi-oscar-to-donald-tusk

grenis

Cytat: Zyon w 2015-09-26, 15:48:20
W adresach internetowych nie moze byc polskich liter, powinienes sie zorientowac, ze to zart :D
Nie zwracam uwagi na takie pierdoly  :D

Gavroche