Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Nasza rzeczywistość.

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-01-26, 15:50:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

renia

Jak te niemieckie media są stronnicze. 8) Patrzą tylko co odpowiada Niemcom, a nie patrzą na potrzeby uchodźców... :? 8)

Dasna

Cytat: renia w 2016-01-05, 14:56:09
Jak te niemieckie media są stronnicze. 8) Patrzą tylko co odpowiada Niemcom, a nie patrzą na potrzeby uchodźców... :? 8)
Oczywizda.
Bardzo niedobrze. A i te kobiety tez jakieś rasistki. Przytulić, ukochać "uchodźcę" co by nie uszedł, gdzieś indziej. :D

Dasna

U nas to Swetru i Peło powinni zorganizować marsz solidarności kobiet pod hasłem DU - "Dam Uchodźcy". :roll: To postawa europejska, żadnej ksenofobii. Taaak. :|

administ

No nie wiem, bo jeszcze panie bardziej w śniadych zagustują, jak to w Egipcie na wczasach...  :? ;)

Dasna

Cytat: admin w 2016-01-05, 18:05:51
No nie wiem, bo jeszcze panie bardziej w śniadych zagustują, jak to w Egipcie na wczasach...  :? ;)
Cóż za ksenofobiczne podejście masz. :shock:
Chyba nie pożałujesz kobiety dla 'Uchodźcy" :mrgreen:

administ

Dasna

Cytat: admin w 2016-01-05, 18:12:14
Cudzej? :roll:
Nie... ;)
No, wiesz.
Trza sie dzielić. :mrgreen:

administ

Jasne, byle nie z mojego...  8) ;)

Dasna

Blackend

Cytat: admin w 2016-01-05, 11:05:12
:lol:
To PO na uchodźctwie może? :roll: ;)
Z Wincentym na czele...  :lol:

Nie mogę umierać za Kaczora Donalda, bo jeszcze dzieci w wieku szkolnym mam, ale pomartwić się na wychodźstwie mogę. ;)  :lol:

Blackend

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-01-05, 11:42:02
bardziej na ulicy się przydasz.   
Coś bywalcy u Sowy mają pecha do taśm. Znowu się nagrali i do sieci wrzucili .    8)  ;-)

http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/wyciekly-tajne-nagrania-schetyny-po-chce-zorganizowac-rewolucje-na-ulicach_758184.html

http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/grzegorz-schetyna-warcho-czy-lider-polakow_758630.html

Mają chłopcy spore budżety na zabawę w piaskownicy - kto ma rację.  :?  :D
Niech się bawią, bo kibiców im nie brakuje.  :lol:

Zyon

Oni dobrze wiedza jak wyprowadzic miliony....ale nie ludzi a zlotych i euro  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

Ale ci od wyprowadzania gotówki, to wygodnie w loży siedzą i tylko przyglądają się piaskownicy mając niezły ubaw. ;)  :lol:

renia

Jak ubaw się skończy to wezmą swoje zabawki i zmienią piaskownicę... :roll: albo dostaną kabinę (niedo)śmiechu z kratkami... 8)

Maniek

administ

A bo to komunijny urzędas, co nie rozumi, co się w Polsce wyprawia. ;)

Diogenes z Synopy

administ

Ale na multipleksie to tylko ponoć TV Republikę bananową trzeba oglądać... ;)
Bo to jedynie słuszne źródło informacji, póki się Radiokomitetu nie obsadzi białoczerwoną drużyną!  8)