Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Nasza rzeczywistość.

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-01-26, 15:50:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

A bo to trzeba się stosownie pod imigrantów ubierać i po kłopocie.  8) ;)

Diogenes z Synopy

administ

Ale w kraju "dobrej zmiany" żaden imigrant nie będzie się chciał osiedlić, nawet za dodatkowe 500+  :lol:
To nie jest polski problem.  8)

Blackend

Stąd się wyjeżdża, a nie wjeżdża.  :lol:

administ

Niektórym się duszno robi w tym kraju zamachów, win nierozliczonych, a może niewypitych raczej i klęsk ... ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-02-05, 18:58:06
Reniu ja wjadę  :lol: :lol: :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2016-02-05, 19:04:36
Niektórym się duszno robi w tym kraju zamachów, win nierozliczonych, a może niewypitych raczej i klęsk ... ;)

Klęsk urodzaju, bo tu jeszcze można sporo nakraść. ;)

administ

administ

Cytat: Blackend w 2016-02-05, 19:43:39
Cytat: admin w 2016-02-05, 19:04:36

Klęsk urodzaju, bo tu jeszcze można sporo nakraść. ;)

Fakt, jeszcze można!  :shock: ;)

renia

Cytat: Jarek w 2016-02-05, 19:29:58
Cytat: Blackend w 2016-02-05, 18:58:06
Reniu ja wjadę  :lol: :lol: :lol:

Ale to Blackend pisał, a nie ja... :shock: :lol:
O ile wiem, to na razie wyjechałeś... :roll:

Jarek

Blackend

administ

administ

http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/j%c4%87-szyd%c5%82o-czy-jest-wam-przykro-co-us%c5%82ysza%c5%82a-premier-z-%c5%82aw-sejmowych-b%c4%99dzie-%c5%9bledztwo/ar-BBpb3WE?ocid=spartanntp - "ta zniewaga krwi wymaga!"  8) ;)
Wiem coś na ten temat, bo na darkkrzys też hejterzy wchodzą, ale jakoś się nikt nie obraża...  :shock:
Bo bydlątka trzeba traktować z należytym dystansem.  :D

Maniek

Wystarczającą karą byłoby wyszukanie i upublicznienie tego, który to powiedział. No i ze 100 pał na dupsko, bo w Sejmie coś takiego nie uchodzi. Z każdym trzeba rozmawiać w jego języku, tylko tak można do niektórych dotrzeć  :D

administ

Zaraz karać? :shock:
A sprawdzić, czy groźba może przejść w czyn? Bo jak to rzucił impotent, to faktycznie dla kobiety straszna zniewaga...  :(
A jak to powiedziała kobieta, to też nie wolno takiego publicznego zgorszenia siać. ;)  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2016-02-05, 18:49:15
Ale w kraju "dobrej zmiany" żaden imigrant nie będzie się chciał osiedlić, nawet za dodatkowe 500+  :lol:

http://stooq.pl/n/?f=1022075&c=3&p=4+22

Kilkadziesiąt tysięcy uciekinierów z Syrii zmierza ku granicy z Turcją

Włodek nieźle zagania.  :shock:   8)   Rozwali Unię i będzie grał pojedynczymi krajami, petentami wobec niego.

Blackend

Może im się Rosja z Norwegią jeszcze pomyliła?  :lol: