Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Nasza rzeczywistość.

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-01-26, 15:50:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: Blackend w 2016-08-09, 17:29:03
Ale jednym i drugim krzywda się nie dzieje, co najwyżej lekkie kopnięcie po kostce i zabawa trwa dalej. ;)

Naturalnie, tylko PiS chwilowo o tym zapomniał, ale skruszeją przed kolejnymi wyborami.  8)

Blackend

I tam, mieli wsadzać do więzienia, a to była zwykła kiełbasa wyborcza. ;)
To jak polska magnateria, jeden na drugiego nadawał, ale dzieci pomiędzy sobą żenili i żadnemu nawet przez myśl nie przeszło aby roboli wyzwolić.  :lol:
Oglądałem tego Cimoszewicza - gładka gadka, dobre szkolenie jeszcze z PRLa, tak jak Kwachu, Kanclerz i ta cała reszta łącznie ze Słońcem Peru, Naczelnikiem itd. i nic z tego nie wynika, nic, tylko blablablabla. Po pięciu latach 8 godzinnych treningów też tak mogę.  :lol:

administ

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2016-08-09, 20:36:47
Po pięciu latach 8 godzinnych treningów też tak mogę.  :lol:

http://www.rp.pl/Polityka/160809106-Poslowie-PiS-PO-i-PSL-doniesli-na-Tyszke-bo-jest-przedstawicielem-obywateli.html

CytatTak wyglądał donos posłów H. Krzywonos (PO), B. Bartuś (PiS) i M. Sawickiego (PSL) na mnie za próbę ograniczenia przywilejów posłów (w tym "posłów" z PRL!)” – napisał na Facebooku Tyszka. „Aż się nie chce wierzyć, prawda? Tak wyglądają kulisy partiokracji” – dodał

korytko plus ponad podziałami;-)

administ

Oni zawsze znajdą sposób na okradanie obywateli.  :D

administ

Coś mi się widzi, że Włodzimierz obgadał z Turczynem sprawę powrotu Donbasu do macierzy, ale wtedy nie wybiorą Donalda na Prezydenta...  :? ;)

administ

Ale po nich nie widać na pierwszy rzut oka, że innej wiary są, więc spoko, póki się nie wyda... ;)

Blackend

Że też Ukraińcom chce się tu zatrzymywać jak u Anieli lepiej płacą?  :roll:

administ

Bo u Makreli nie rozumieją po ukraińsku, a tu idzie się dogadać.  8)

renia

Oni w szkołach chyba angielski i niemiecki mają.... :roll: Ale mało kto się w szkole uczy... :? :lol:

Blackend

Dziś rozmawiałem z kolesiem, który tłumaczył mi, że z nimi jest tylko jeden problem - wizy mają tylko na pół roku.  8)
Poza tym jest o'k, bo chcą zarobić i nie ma problemu z nadgodzinami, świętami, niedzielami - ale wkrótce Dobra Zmiana im zabroni zarabiać w Niedzielę.  :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-09-08, 19:36:39
Że też Ukraińcom chce się tu zatrzymywać jak u Anieli lepiej płacą?  :roll:
U Makreli 9 euro .

Blackend

To dla Ukraińców przebitka jak za dobrych lat w PRLu, gdy komuś się udało na saksy wyjechać.  8)

administ

A jak jeszcze wezmą po kartonie pecików do Niemiec, to nawet pracować przez tydzień nie muszą... ;)

Blackend

:lol:
Zioła, to był zawsze chodliwy towar. ;)

administ

Jak tu pierwszy sort przyjeżdża z emigracji w odwiedziny, to z powrotem na wyspę też biorą ile się da!  :shock:
Co za ludzie...  :?

anakin

Cytat: Blackend w 2016-08-09, 20:36:47
I tam, mieli wsadzać do więzienia, a to była zwykła kiełbasa wyborcza. ;)
To jak polska magnateria, jeden na drugiego nadawał, ale dzieci pomiędzy sobą żenili i żadnemu nawet przez myśl nie przeszło aby roboli wyzwolić.  :lol:
Oglądałem tego Cimoszewicza - gładka gadka, dobre szkolenie jeszcze z PRLa, tak jak Kwachu, Kanclerz i ta cała reszta łącznie ze Słońcem Peru, Naczelnikiem itd. i nic z tego nie wynika, nic, tylko blablablabla. Po pięciu latach 8 godzinnych treningów też tak mogę.  :lol:

Bo to trzeba schorowana Polske oddac w gospodarstwo Kukizowi i spolce! Juz oni wszystko odpicuja! Oni sa odpowiednio wykwalifikowani... w tym, co najlepiej przez nos wchodzi, a co przez gardlo!

Jak kto chory to przeca trza go poslac nie do lekarza, a do stolarza! Tedy ozdrowienie niechybne!

Blackend

Najlepiej nie robić nic i spokojnie do setki dociągnąć. ;)