Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Nasza rzeczywistość.

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-01-26, 15:50:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Znaczy jest "przebacz" nie tylko w teorii?  :shock: ;)

Blackend

Nie, chodzi o to, że nareszcie wymieniono ludzi którzy kradli na tych co im się słusznie należy - prawe to i sprawiedliwe, i zgodne z nauką kościoła.  8) ;)

administ

:lol:
A! Czyli ci sprytniejsi, bo usankcjonowali sobie złodziejstwo i kradną legalnie, "bo im się należy"... ;)

Radomiak

Cytat: Blackend w 2018-06-14, 09:01:56
Nie, chodzi o to, że nareszcie wymieniono ludzi którzy kradli na tych co im się słusznie należy - prawe to i sprawiedliwe, i zgodne z nauką kościoła.  8) ;)
A wszystko to przez jednego  takiego  Alberta, co mu się przed stu laty kombinować zachciało.  :?

Zyon

Tak sie robi polityke. Babkobzykacz cos wczoraj zakrzyczal do Wlochow, ci odwolali od razu wizyty i jeszcze mu powiedzieli :D
CytatEmmanuel, jeśli masz takie złote serce, jutro podam ci szczegóły dotyczące 9 tysięcy migrantów, które zobowiązaliście się przyjąć
Z kolei w oświadczeniu włoskiego rządu czytamy:

Włochy nie będą przyjmować pouczeń w duchu hipokryzji od państw, które w sprawie imigracji wolały zawsze odwrócić głowę w drugą stronę
https://niezlomni.com/macron-mocno-skrytykowal-wlochow-za-nieprzyjecie-statku-z-imigrantami-ta-odpowiedz-szefa-wloskiego-msz-przejdzie-do-historii-emmanuel-jesli-masz-takie-zlote-serce-wideo/
http://wgospodarce.pl/informacje/50632-kajanie-macrona-nic-nie-dalo-premier-wloch-odwolal-wizyte-w-paryzu

Niech pisiory sie ucza, bo na razie pelzaja pod butem izraela i banderowcow
Work Buy Consume Die

administ

Bardzo niedobrze, że stara Unia zaczyna się żreć. PiS może na tym dużo złego dla Polski i Polaków "ugrać".  :?
Zaraz Gowin ponoć zaora uczelnie wyższe nowym "prawem", ale co tam. Grunt, że "dobra zmiana"... ;)

renia

Ponoć habilitacji już ma nie być... :roll: a tytuł profesora będzie mógł nadać rektor uczelni doktorom ze sporym dorobkiem naukowym... :lol:

administ

Zyon

Nawet Karnowscy ostatnio pytali na czyje zlecenie ta ustawa, bo raczej nie na polskie ;)
Gowin i Glinski to szkodnicy, ktorzy zbyt czesto zakladaja mycke i jezdza do wiadomego kraju.
Work Buy Consume Die

renia

Na uczelniach panikują, sami dokładnie nie wiedzą co ich czeka.

Blackend

Cytat: Radomiak w 2018-06-14, 10:40:04
A wszystko to przez jednego  takiego  Alberta, co mu się przed stu laty kombinować zachciało.  :?

Jakiego Alberta?  8)
Bo to co teraz robią jest ćwiczone od tysięcy lat - zwycięzca zbiera wszystko i tyle. ;)

Radomiak

Bo co Albercik na papierku sprecyzował i we wzorki poubierał,  to Jilicz zara na grunt społeczny przefastrygował. Wcześniej się w to Jezuici bawili, dlatego papieże mogli mieć cycki. A jeszcze wcześniej to,...nie pamiętam. :roll:

Radomiak

Niemniej od Albercika mieli czarno na białym. :P

Zyon

Kulisy spedu feministycznego, ktorym sie chwalila Sroda. Lewicowa wrazli...tfu...hipokryzja wieksza niz pisiorow :D
http://codziennikfeministyczny.pl/ochroniarki-kk-organizatorka-mowila-glaby-idiotki-na-zadanie-mialysmy-stac-jak-roboty-przez-16-godzin/
Work Buy Consume Die

madre

".....Organizatorka zażądała, by mężczyźni nie byli, jak to się wyraziła, ?łysymi łbami?....- to o ochroniarzach .
To się może kodomicie "farmazonowi" nie spodobać.

Wacław

Podobno był kiedyś na Ziemi matriarchat, kobiety rządziły z wielką bezwględnąścią,
krew  lała się  strumieniami.
Sam się mogłem przekonać, jak to jest z kobietami. Niedawno w moim miasteczku odbyło się zebranie obywatelskie, trzy posłanki PO zasiadły za stołem prezydialnym, zaczęły biadolić, o tym
jaka im się krzywda dzieje, bo mało jest ich w polityce.
W swej prostatckiej naiwności, zabrałem głos,jako pierwszy, jeszce nie było chętnych, powiedziałem
że mogą mieć pretensje do biologii, która tak to ukształtowała, że na siłę, tego parytetu kobiet w polityce nie można zmienić, nigdzie na świecie.
Najpierw pani poseł przewodnicząca zaprotestowała,zrobił się wielki tumult, wrzask w kobiecej cząści zebrania..
Usiadłem, stuliłem się, i pomyślałem: niech nas opatrzność broni od matrairchatu i większości kobiet w parlamencie.

Jarek

A ładne chociaż były?

administ

One zawsze są ładne, a jak nie, to kolejny łyk i tak do skutku... ;)

Jarek

Po piątym wszystkie ładne i sympatyczne