Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

*** Chat, pogawędki, komentarze, aktualności. ***

Zaczęty przez adam319, 2008-02-11, 02:39:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

_flo

Cytat: adam319 w 2008-11-05, 00:02:36
PS Sami staniemy się trolami, jak będziemy zagadywać tematyczne wątki.
8)

ja tam juz sie z tym pogodzilam, taki jest profil tego forum i w sumie mi to pasuje :P

_flo

ps, jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma

Edyta

Cytat: _flo w 2008-11-05, 00:12:20

ja tam juz sie z tym pogodzilam, taki jest profil tego forum i w sumie mi to pasuje :P

ja też i dlatego

http://pl.youtube.com/watch?v=n8j5z9VuVyw&feature=related  :P

Edyta

Motyla noga! Kurza twarz ! Nie chce mi sie spać,a rano trza wstać!  :shock:

Edyta

Osz kurna chata! czemu nie mówita,ze juz tak późno!  :shock: spadam..............do jutra ......................tzn. do dziś ....................

Edyta

hejo.Widziałam na "naszaklasa" konto "Optymalni-Dieta Optymalna" -kto to prowadzi?

Edyta

Cytat: adam319 w 2008-11-05, 15:52:36
Adam, i po co ten donos, nie bierz życia tak poważnie, jak Edyta chce używając cytatów wkładać w Twoje usta nigdy nie wypowiedziane słowa – to trzeba to pozostawić ocenie czytających.
Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu coniektórych. :-(
Cytat: adam319 w 2008-11-05, 15:52:36
Adam, i po co ten donos, nie bierz życia tak poważnie, jak Edyta chce używając cytatów wkładać w Twoje usta nigdy nie wypowiedziane słowa – to trzeba to pozostawić ocenie czytających.
Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu coniektórych. :-(
Cytat: adam319 w 2008-11-05, 15:48:25
Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu  coniektórych. :-(
Cytat: adam319 w 2008-11-05, 16:18:12
Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu  coniektórych. :-(

Cytat: adam319 w 2008-11-02, 22:46:07
I mamy nerwicę natręctw.

Jestem pełna podziwu dla "samodiagnostyki"  8)

_flo

a moze by tak cala dyspute przenies tutaj (jurek albo jego syn jak beda chcieli to sobie przeczytaja), a tamten watek pozostawic dla Jurka i wiadomosci bezposrednio do Niego i Jego dotyczace

Cytat: adam319 w 2008-11-06, 22:58:49
Cytat: zdrowa w 2008-11-06, 20:50:30
Mądrzejszy ustępuje. Znacie to?  :wink:

Cytat: adam319 w 2008-06-29, 14:48:40
(...)
Co do ludzi to zakłada się, że ich działania nie są do końca przewidywalne - „WOLNA WOLA”. Warto więc patrzeć jak najdalej przed siebie, starać się przewidywać rozwój wypadków, oceniać prawdopodobieństwo zdarzeń na, które nie mamy „bezpośredniego” wpływu. Co do złych ludzi to warto ich unikać tak silnie jak to możliwe, aż do czasu gdy dalsze cofanie przechyla szalę zwycięstwa w nieuniknionym konflikcie na ich korzyść.

Człowiek ma dużą siłę sprawczą, problemem dla niego jest tylko zbieranie i analiza informacji, która umożliwia przewidzenie jak ukształtuje się przyszłość w zależności czy zdecydujemy się na dane działanie czy też nie. Potrzebna jest oczywiście również fantazja by nie ograniczać się tylko do prostych działań, ale od czasu do czasu zrobić coś „finezyjnego” czyli mały wysiłek, a wielki pozytywny skutek.
(...) 8)

Troszkę szeroki cytat, by było w kontekście, ale nadal w temacie „mądrzejszy ustępuje”.
Ja bym raczej napisał, że mądrzejszy stara się być konstruktywny.
8)

@Sewero
Tu powinienem napisać coś by wykazać, że są rzeczy, których nie zniesiesz, wierz mi są takie, masz wyobraźnie, a co tam wyobraźnia, czy można spokojnie czytać, że jest się wyrodnym synem i zrezygnowało się z ratowania życia ojca na korzyść zakupu jakiegoś kolejnego niepotrzebnego luksusowego gadżetu?
Czy gdyby dotyczyło to Ciebie osobiście nie skomentowałabyś takiego postu?
Więc proszę ostrożniej z tym „dajecie się prowokować”, każdy ma jakieś słabe punkty, a systemy napadu są coraz doskonalsze.
:-(

adam319

Racja, choć są to w sumie słowa otuchy dla Jurka i jego syna, że nie wszyscy popierają takie „żarty” jakie prezentuje Grizzly. To chamstwo I kategorii i zasługuje na potępienie. I nie ma się co cofać bo za plecami już tylko przepaść.
8)

adam319

Patrzę jak drożdże pożerają winogron i nasunęło mi się
boldem poważne pytanie z biochemii / chemii:

Czym zasilany jest proces przetwarzania wizerunku na propagandę?
Nie obserwuję pobierania tlenu, wydziela się metan, siarkowodór i czad.

Ale czy możliwe by życie oparte na białku wydalało tlenek węgla?
Chyba nie obejdzie się bez dekompozycji przez silne podgrzanie?
:-)

Edyta

Cytat: kodar w 2008-11-13, 16:23:49
Cytat: Edyta w 2008-11-13, 15:14:37
Cytat: slawek w 2008-11-13, 14:56:31

Ale napisz czym sie poparzyłas !!!! to nam bardzo przyblizy jakiego rodzaju zabawy, rozrywki preferujesz  ;) no jednym słowem na jakim jestes poziomie niedo?rozwoju ;P

Hmmm  :) Na takim ,ze udało mi sie sprzedać kolejny swój obraz za 1300 PLN!!! Czujesz???  :lol: Niesamowite!!! nie moge w to uwierzyć wręcz!!!  :D :D :D
Faktem jest,ze sie "sprzedawał" ze 2 miechy,ale sie "sprzedał" !  :lol:

Malowałam to (link jest łokropnie długi,no ale cus  poradze);  :shock:

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.topofart.com/images/artists/Pierre-Auguste_Renoir/paintings/renoir004.jpg&imgrefurl=http://www.topofart.com/artists/Pierre-Auguste_Renoir/art_reproduction/1815/Two_Sisters_(On_the_Terrace).php&usg=__GOOzfyBMGrzZAcFgWlSt6Jh8cTQ=&h=575&w=463&sz=100&hl=pl&start=16&um=1&tbnid=1bweEN7biUmdPM:&tbnh=134&tbnw=108&prev=/images%3Fq%3Drenoir%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dcom.ubuntu:pl-PL:unofficial%26sa%3DN
                        Edyta,gratulacje  :D :P

Dzięki! :D Naprawde jestem szczesliwa jak małe dziecko  :D ,bo juz myslałam,ze sie nie sprzeda ,wtedy bym go pewnie zatrzymała w domu,bo nie opłacałoby mi sie sprzedac go taniej -(jest duzy) i tak drogo nie sprzedaje i nie czesto  -sprzedaja drożej   :shock: 

PS.Odpisałam tutaj,bo mój "stopień upośledzenia" "zdiagnozowany" poprzez Internet (czyjes urojenia) ma sie nijak do wątku założonego przez Admina  :lol:  :D

adam319

Cytat: Edyta w 2008-11-13, 16:56:33
(...)Malowałam to (link jest łokropnie długi,no ale cus  poradze);  :shock: (...)

Na długie linki jest rada
wchodzisz na stronę www.tiny.pl
wklejasz długi link i dostajesz malutki.

W tym przypadku wyszło coś takiego:
http://tiny.pl/ss8m
8)

Edyta

Cytat: adam319 w 2008-11-13, 20:39:31
(...)Malowałam to (link jest łokropnie długi,no ale cus  poradze);  :shock: (...)

8)

Jak zwykle niezastąpiony w "poradach internetowych" i nie tylko "adam319"!  :D
Dzięki! Będe wiedziała na przyszłość  :D

PS.Jak cudnie być miłą ,uprzejmą,grzeczną i takie tam ...  :D

adam319

Fajna sprawa, można sobie tak wydłubać rzeźbę, albo i obraz w domu, rodzina nie jest zaniedbywana, a trochę gotówki zawsze wpadnie.

Pozdrawiam,
8)

kodar

Cytat: Edyta w 2008-11-13, 21:05:03

8)

szybko sie uczysz,tylko przestan sama siebie wychwalac :lol: :P

Edyta

Cytat: adam319 w 2008-11-13, 22:15:48
Fajna sprawa, można sobie tak wydłubać rzeźbę, albo i obraz w domu, rodzina nie jest zaniedbywana, a trochę gotówki zawsze wpadnie.

Pozdrawiam,
8)

Moja znajoma zajmuje sie artystycznym wykończeniem wnetrz na zamówienia (pokoje dziecinne ,sypialnie itp ) -to jest super sprawa (ja sobie zrobiłam kuchnie) .
Ja sie  zadowalam  malowaniem w domu (kopiowaniem) -nie mam za bardzo jak wyjść na dłużej z domu bez dzieci -a z resztą nawet nie chce ,bo lubie byc w domu z dziecmi   :)
Mój mąż mnie zacheca wykonania fresku  -to by było dopiero super!  :D

Edyta

Cytat: kodar w 2008-11-13, 22:23:10
Cytat: Edyta w 2008-11-13, 21:05:03

8)

szybko sie uczysz,tylko przestan sama siebie wychwalac :lol: :P

Juz przestane  :lol:

kodar

w kuchni,lazience,w pokuju no i na kazdej scianie,uwielbiam freski :P