Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Polacy nie chcą chleba; setki piekarni plajtują

Zaczęty przez Waldek, 2008-05-12, 09:50:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

Edyta

No to dedykuję piosenkę wszystkim  którzy wiedzą i  którzy nie wiedzą, jak to było dawniej na wczasach  :D

PS. Nie byłam,ale czuję te klimaty  :D

wojteks

No nic nie zastąpi dziś wspomnień młodości, FWP i "muchozola" z wytwórni "win" w Dwikozach. To trza było samemu zakomuszyć! Cześć generałowi! i budowniczym ...  :D

jurek46

Cytat: Edyta
Cytat: Edyta w 2008-06-18, 10:28:58
Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-06-18, 08:52:52

...że tam jest napisane "cytat".

Niestety tam nie jest napisane "cytat"  tylko : "cytuj"  :)
Pomyliła Ci się literka "a"  z "u" i "t" z " j"   :)
Jak już chcesz uchodzić za dokładną,to bądź dokładna  :) ,a najlepiej bedzie jak się zajmiesz sobą,bo ja nie potrzebuję Twojej opieki  :)

Edytko i Pani Krystyno zapomnijcie o urazach nikogo nie musicie przepraszac ja tu nie zauważyłem żadnej złej woli Edyty ani Krystyny a udowadnianie sobie
w sprawach chleba daremnie zajmie nasz cenny czas. Myślę że to nas nie powinno interesowac czy upadną polskie piekarnie,od tego są politycy ,którzy tak rządzą
i nie pozwolą aby im brakło tego jadła.
A obie Panie zapraszam do tematu etyki stosowania komórek macierzystych ,który jest już założony powinno byc ciekawie.

Krystyna*Opty*

Edyta napisała:
CytatNiestety tam nie jest napisane "cytat"  tylko : "cytuj"  
Pomyliła Ci się literka "a"  z "u" i "t" z " j"    
Jak już chcesz uchodzić za dokładną,to bądź dokładna  

Akurat krytykujesz samą siebie... :lol:

Masz straszne problemy z czytaniem, a nawet odczytaniem własnego tekstu, który ja tylko zacytowałam.

Wcześniej napisałaś:

A teraz widzę dokładnie,że tam pisze "cytat".

Ja w Twoim zdaniu poprawiłam Twój błąd stylistyczny na:

...że tam jest napisane "cytat".

Wydawało mi się, że skumasz...  :?

P.S.
Wiem, wiem... nadal będziesz histeryzować i ściemniać...

Edyta

Napiszcie tej pani, zeby sie nad sobą zlitowała  :)
Jak żyje nie spotkałam człowieka z tak "niskim poziomem" poczucia humoru ,chyba nawet "zerowym  poziomem" .
Z takim człowiekiem nie byłabym nawet 5-ciu sekund. Masakra.

Krystyna*Opty*

1. Zawsze masz dużo do powiedzenia ad personam, ale istotę czyjejś wypowiedzi skrzętnie przemilczasz...  8)   A gdy w końcu zatrybisz swoje pomyłki, to zamiast je uznać - wciskasz innym, że to był żart, a twój adwersarz ma zerowe poczucie humoru...  Sygerujesz komuś manipulacje w ramach żartu??? Żałosne...  :?

2. Co do mojego poczucia humoru, to rzeczywiście jest on zupełnie inny, niż twój...  :P Z pewnością nie przyszłoby mi do głowy żeby w ramach żartu  zarzucać cytującemu to, co można by ewentualnie zarzucić autorowi lub bohaterom artykułu...  :P  :lol:

3. Po twoich żenujących postach trudno się zorientować, że jesteś dorosłą kobietą, żoną i matką... Może czas przestać się kreować na wyzwoloną szesnastolatkę, co?  :roll:  ;)  :mrgreen:

4. Uważam, że rodzaj żywienia ma ogromny wpływ na człowieka, także na jego sposób myślenia i zachowania. Może czas, żebyś wreszcie przeszła na dietę optymalną? Od razu by ci się polepszyło...  8) 
I może nawet twój żart zyskałby na jakości i nie byłby tak... hmm... nietrafiony, jak ten powyżej pod adresem Waldka...  :?  8)

Edyta

Cytat1. Zawsze masz dużo do powiedzenia ad personam

E no ,nie więcej niż Ty .Twój ostatni post jest jednym z wielu przykładów.

Krystyno przypominasz sobie jak sobie żartowałam z Brufordem,że nie wiem jak się pisze na priva i dlatego piszę publicznie?
A Ty mi dawałaś wskazówki jak się pisze na priva.Już wtedy zobaczyłam jakie masz poczucie humoru-zerowe  :? Wtrącasz się,a nie wiesz o co chodzi.

Ty też jesteś dla mnie żałosna  :)  Ale chyba nie masz mi tego za złe ?Prawda?  :) 
Twoje żarty są infantylne dla mnie.Nie są inteligentne dla mnie.Wybacz,ale moje córcie mają bardziej inteligentne poczucie humoru niż Ty.Nie muszę im tłumaczyć ,że coś jest żartem,poprostu to wiedzą i w ten sposób nie robią głupkowatych min.
Nie mam szesnastu lat,ale tyle mi dają z wyglądu  :D Poza tym lepiej się kreować na szesnastolatkę(choć tego nie robię) mając trzydzieści parę lat,niż na siedemnastolatkę mając pięćdziesiąt parę lat. Im większa różnica wieku ,tym bardziej staje się to żałosne  :)

Poza tym napisałaś kiedyś ;

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-06-05, 20:16:12

Od wielu lat próbuję w sieci ...
I powiem Ci ,że są tego efekty.Jestes pewnie zalogowana na różnych forach i pewnie cały czas tam" ujadasz."-ja niestety nie mam szans z Tobą-nie mam takiego doświadczenia  :).Walczysz z ludźmi,jesteś nastawiona na walkę -jak "wściekły pies".
Może Twój mózg potrzebuje wytchnienia, "trochę powietrza" .Może czas uwolnić się z tej sieci i spojrzeć na ludzi innym wzrokiem .Spojrzeć na to ,co nas otacza  :)
Zatraciłaś kobiecość,stałaś się "wojowniczym gburem".

Napisałaś;
Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-06-18, 13:17:11

Wiem, wiem... nadal będziesz histeryzować i ściemniać...

Niestety ,Twoja wiedza o mnie sięga nadiru  :)

Napisałaś:
Cytat
Masz straszne problemy z czytaniem...

Ty je też masz,masz tez problemy ze zrozumieniem tekstu.Poza tym wieloletnie "dziobanie" na klawiaturze sprawiło,ze nie potrafisz trzymać pióra już nie mówiąc o tym ,abyś umiała poprawnie "zakreslić" jakąś literkę.
Myślę,że masz również problemy z liczeniem-dodawaniem,odejmowaniem już nie mówiąc o mnożeniu i dzieleniu.
Jesteś pozbawiona wyobraźni.Nie posiadasz zdolności abstrakcyjnego myślenia.
Poza tym,gdybyś przeczytała tyle co ja,to byś oślepła.
Może i oslepłaś faktycznie ,przy mniejszej liczbie przeczytanych książek-wnioskuję z tego,ze przeprosiłam Waldka,a Ty tego nie widzisz,bo nadal czepiasz się jak rzep psiego ogona-dziwne doprawdy  :)

To chyba tyle.
PS. Musiałam przejść na Twój poziom i napisać Twoim stylem ,czyli takim jakim zarzuciłaś mnie ,a sama taki praktykujesz  :)
PS.2. Jesteś dla mnie obleśna.

Tylko proszę nie mieć do mnie żalu.Nie ja zaczęłam tę całą paplaninę o przepraszaniu  :) ,poza tym przeprosiłam ,byłam pewna,że bedzie spokój,ale niestety Kryśka lubi "szczekać" .Powinnaś mieć Krystyno przydomek "szczekaczka"  :)

Edyta

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-06-18, 19:18:31

4. Uważam, że rodzaj żywienia ma ogromny wpływ na człowieka, także na jego sposób myślenia i zachowania.

Tak.Po Twoim zachowaniu sądzę,że latasz z dzidą i polujesz na mamuty,a z drugiej strony ,po sposobie Twojego myślenia sądzę ,że opuściłaś chodzik i próbujesz stawiać kroczki samodzielnie, przytrzymując się jeszcze mebli  :)
Moze kup sobie jakąs lalke do zabawy? jakieś książeczki ?Puzzle? Moze naucz się grać w szachy-moje córcie już zaczynają sobie nieźle radzić ,ale myslę,że dla Ciebie jest jeszcze za wczesnie-jeszcze przyjdzie czas  :)Po co się spieszyć i robić coś na siłę ,coś co nas przerasta,nie?  :) Zamiast szachów proponuję klocki z literkami  :)

Krystyna*Opty*

Seria wyzwisk w odpowiedzi???  :shock:

Caała Edyta...  Nic ci się nie polepsza...  :?  8)

P.S. A co z twoją dietą? Może jednak spróbuj optymalnej (?)  8)

Edyta

Kryśka zadedykowałam Tobie piekną piosenke,ale "tyś" zaczęłam" ujadać"-na to niestety nie mam wpływu  :)

Nie wyzywałam Cię -poprostu pisałam co o Tobie sądzę-Ty też to zrobiłaś  :) Ty możesz,a ja nie mogę? Jesteś "niegrzeczną dziewczynką",chciałabyś, aby Tobie było można wszystko robić,a komuś innemu nie.
Nie podoba się Tobie,że mogę też tak pisać ,jak Ty? zachowujesz się jak rozwydrzony dzieciak-"wszystko dla niego" .

PS. Kup sobie może jeszcze malowankę - malowanie dobrze "ćwiczy rączkę" u małych dzieci  :)

jurek46

Cytat: Edyta w 2008-06-18, 20:54:17
Kryśka zadedykowałam Tobie piekną piosenke,ale "tyś" zaczęłam" ujadać"-na to niestety nie mam wpływu  :)

Nie wyzywałam Cię -poprostu pisałam co o Tobie sądzę-Ty też to zrobiłaś  :) Ty możesz,a ja nie mogę? Jesteś "niegrzeczną dziewczynką",chciałabyś, aby Tobie było można wszystko robić,a komuś innemu nie.
Nie podoba się Tobie,że mogę też tak pisać ,jak Ty? zachowujesz się jak rozwydrzony dzieciak-"wszystko dla niego" .

PS. Kup sobie może jeszcze malowankę - malowanie dobrze "ćwiczy rączkę" u małych dzieci  :)

Edytko weś lunetkę spójż w niebo odpręż się i czekamy na Ciebie i Twoje uwagi w dziale "Komórki Macieżyste"To samo polecam Krystynie
może spróbujcie zawiesic wojenne utarczki i przystąpcie do tematy który otworzyła Bea o komórkach macieżystych i ich wykorzystaniu w leczeniu ludzi.

sylwiazłodzi

jurek gdzie to o komrkach macierzystych chcę Wam cos wkleić na ten temat co zostało przetłumaczone na innym forum w związku z leczeniem dzieci autystycznych w STanach. Ciekawe rzeczy się tam dzieją?