Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

SCHUDNAC JAK

Zaczęty przez janko62, 2008-06-06, 00:33:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

My tu wszyscy eksperci , ja też z pastwiska  :shock:

renia

Pewnie byłeś za miedzą... :roll: :lol:

Gavroche

Ja nie, ja zawsze jadłem dużo białka, w okolicy 100g na dobę zwierzęcego, minimum (3-4 litry mleka i kawałek twarogu). ;)
Nawet często kilkakrotnie więcej, teraz jem najmniej w karierze, ale dużo czasu mi zajęło przestawienie się.

renia

Boś Ty kulturysta.... 8)

administ

Gavroche

Nie obrażacie mnie czasem? ;)
Kulturyści jedzą kurze cycki z ryżem. :lol:

renia

To kto Ty jesteś? :shock:

administ

No jak!  :shock:
Polak mały przecież... ;)
Każdy to zna.  8)

renia

Byłam pewna takiej odpowiedzi... 8)

administ

Niektóre odpowiedzi są oczywiste, jak oczywistość... ;)

renia

Może je ponumerujemy i tylko będziemy numerkami rzucać... :lol:

administ

Zyon

Cytat: Gavroche w 2015-09-21, 06:15:48
Ja nie, ja zawsze jadłem dużo białka, w okolicy 100g na dobę zwierzęcego, minimum (3-4 litry mleka i kawałek twarogu). ;)
Nawet często kilkakrotnie więcej, teraz jem najmniej w karierze, ale dużo czasu mi zajęło przestawienie się.
Och ty nasz debesciaku... ;)
Work Buy Consume Die

Gavroche

:lol:
Po prostu zacofany dietetycznie byłem i niezmanierowany na tyle, by przestać słuchać apetytu... :P

Diogenes z Synopy

ja słuchałem zawsze najnowszych zaleceń , otręby to wiedziałem, że są zdrowe już w wieku 9 lat !!!  Oliwa zdrowia mi dodała po 40- tce . Romans z jogurtami  0 % był krótki. Najgorsze chyba z tego było smażenie na zdrowych olejach , frytki kurczak rybka i frytkownica chodziła non-stop . A i jeszcze ośmierniczki z rossitto i słynna dieta śródziemnomorska. Też parę lat mi smakowała.  . Ale chyba bije na wszystko Pełnoziarniste i WiO - długo nie dałem rady  ;-)  . Kibel nie wytrzymał. Prawie pękł .  ;-)

Blackend

O wpływie diety na zdrowie ludzkie dowiedziałem się od Doktora Kwaśniewskiego, a o patologiach dietetycznych na forum.  :lol:
Słowo dieta kojarzyło mi się tylko z grubasami, a jedzenie było smaczne albo niesmaczne. ;)  :D

Zyon

Kolejny baran......niech polknie jakis mozg, bo widac mu brakuje

"Najsłynniejszy rolnik w Polsce podejrzewa, że odstrasza młode damy swoją nadwagą. Dlatego postanowił schudnąć. A że nic nie skutkuje, rozważa połknięcie specjalnego balonu, który pomoże zwalczyć wilczy apetyt."
http://www.se.pl/rozrywka/gwiazdy/dramat-rolnika-musze-schudnac-pokne-balon_713277.html
Work Buy Consume Die

Jarek

Z czego on chce schudnąć ,w hameryce ,był by przystojniaczkiem :lol:

Zyon

Tzw chlop na schwal
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

Ale tacy nie mają problemu z dobraniem rozmiaru ubrań. Tera się takie produkuje. Ja na siebie kąpielówek czy dresów nie mogę dostać. Niektóre modele i marki nie produkują  rozmiaru S . A rozmiar M jest zawyżony  ;-)   ( prawie jak XL-ka )  .

173/72  - jestem wymiarowo nietypowy  ;-)     w dzisiejszych czasach .