Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

odma

Zaczęty przez jurek46, 2008-06-09, 00:34:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

jurek46

wprowadzana jest w miejsc odmy i maa tam przebywać aż zasklepi się pęknięcie boli bardzo
Cytat
Ale jak tylko ból się wzmaga dają Ketonal w zastrzyku ale lepiej trochę pocierpięć bo potem albo nienormalny pęd do picia albo gorączka.

jurek46

[quote author=grizzly Grizli chba będziesz musiał zrewidować swoje pogłądy i chociaź przez cierpienie uznasz moją elegię za kanon naszej literatury tyle źe nie jak u Waryńskiego na zesłaniu a w celi szpitałnej.I on skonał a ja trzymam swoje wieko.

Teresa Stachurska

Z pory wpisu wnoszę, że spać w nocy też się nie daje?

grizzly

Cytat: jurek46 w 2008-06-11, 03:59:45
...I on skonał a ja trzymam swoje wieko...

Jurek "wirtualnie" pomagam Tobie(jestem z Toba)
to cholerne "wieko trumny" musimy podnosic  8)

Badz nastawiony "bojowo" i walcz: pij duzo, oddychaj tlenem,
niezapominaj o "odrobinie weglowodanow"
glukoza w "przestrzeni pozakomorkowej" jest niezbedna do zycia. 8)

Wyluzuj troche z tymi jajami 8), jesli nie jestes "chodzacym szkieletem" to
utrata paru kilogramow moze przyniesc poprawe. 8)

Napisz czy odwiedza Ciebie rodzinka w szpitalu,
jesli czujesz sie samotny to bede pisal wiecej postow do Ciebie. 8)

jurek46

Z pory wpisu wnoszę, że spać w nocy też się nie da Pani Doroto 5 dni nie było mowy o spaniu a wczoraj był kryzys dali jakiś zastrzyk i zapadłem się pod ziemię spałem calutką noc.Grizli dzięki za naprawdę celne rady potem napiszę więcej bo oczy się same zamykają
Napisz czy odwiedza Ciebie rodzinka w szpital

Grizli mam wspaniałą rodzinkę czuję się przeznią motywowany do niepoddawanie się. Również dziękuję wszystkim Optymalnym za słowa otuchy

Edyta

Jurku. Oszczędzaj siły,odpoczywaj . My tutaj też myślimy o Tobie  :)

lekarka

Sen leczy.
Wieczny... chyba nie  :shock:.
Dołączam się do porad Grizzli.

jurek46

Cytat: lekarka

quote]
Napewno tak jest robiono ponowne wyniki. Spadek Potasu dają w formie kropłówki nie mogę duźo pić bo nerki nie nadąźają cały czas mam sucho w ustach.To jest teraz mój problem kiedy cały orgań
Napisz czy odwiedza Ciebie rodzinka w szpital

Grizli mam wspaniałą rodzinkę czuję się przeznią motywowany do niepoddawanie się. Również dziękuję wszystkim Optymalnym za słowa otuchy

Teresa Stachurska

Panie Jurku, to że ma Pan chęć na sen, to wynik zdrowienia?

Zauważył Pan, że Pana wątek czytany był  już 500 razy? Jest Pan w centrum uwagi życzliwych Panu forumowiczów. Chciałoby się powiedzieć - niech Pan trzyma za nas kciuki, byśmy dostawali od Pana coraz lepsze informacje, albo byli w stanie Panu pomóc.

Jak Pan sobie radzi z jedzeniem? Rodzina donosi? Lekarze nie kręcą nosem?

jurek46

Cytat: Teresa Stachurska w 2008-06-12, 14:11:24
Panie Jurku, to że ma Pan chęć na sen, to wynik zdrowienia?

Zauważył Pan, że Pana wątek czytany był  już 500 razy? Jest Pan w centrum uwagi życzliwych Panu forumowiczów. Chciałoby się powiedzieć - niech Pan trzyma za nas kciuki, byśmy dostawali od Pana coraz lepsze informacje, albo byli w stanie Panu pomóc.

Jak Pan sobie radzi z jedzeniem? Rodzina donosi? Lekarze nie kręcą nosem?

jurek46

Jak widać natrudzę się z pisaniem posta i jeden nierozważny ruch i poleciało zamiast odpowiedzi pytanie trochę to skąplikowane jak dla mnie.

jurek46

Cytat: jurek46 w 2008-06-13, 04:04:48
Jak widać natrudzę się z pisaniem posta i jeden nierozważny ruch i poleciało zamiast odpowiedzi pytanie trochę to skąplikowane jak dla mnie.

jurek46

Dzisiaj kończe swój pobyt na Torakohirurgi i przenoszą mnie na Pulmonoloię.Po odłączeniu drenażu narazie mogę oddychać dalej napiszę jeszcx

bea561

Jureczku, czytamy Twoje posty i czekamy na Twój szybki powrót do domu ( do dobrej formy). Serdeczne pozdrowienia.

jurek46

Cytat: bea561 oBea dziękuje za wsparbi nie mam sił glńwa mi nie pracuje jestem zalany wodą ale już chyba nerki podejmują pracę jestem już na pulmonońgi jutro napiśzę więcej

jurek46

Cytat: lekarka

quote]
Tak wiem źe sen łeczy ale ja niestety nie mogę spać jestem cały obrzeknięty wodą nerki juź zaczynają pracować bo zaczołem sikać.Dostałem przyjacielską radę aby wspomóc się witaminą C w jakichś suplementach zawsze myślałem źe płuca nie bolą teraz juź wiem że bolą zanim są Otwarte

lekarka

Będzie dobrze.
Witamina C nie ratuje życia  :?.A jeżeli byś ją zjadł, to zbuduje Ci się nieco więcej steryda  :shock: w organizmie (które i tak dostajesz pewno dożylnie) i
wrócisz jako Maczo  :shock: do nas. Wszystkie kobiety bedą Twoje  :shock:  :D.
Czekamy na Ciebie  :).

Edyta

Cytat: lekarka w 2008-06-14, 11:36:16

Czekamy na Ciebie  :).

Racja  :) Wczoraj sobie myslałam o Tobie,gdy już zasypiałam  :roll: w końcu jakos się znamy,nie?  :)
Pozdrawiam!

Edyta

Jurku.Może te niepokojące obiawy,które wiązałeś z ugryzieniem przez kleszcza ,były jednak od płuc?

jurek46

Cytat: Edyta w 2008-06-14, 15:23:12
Jurku.Może te niepokojące obiawy,które wiązałeś z ugryzieniem przez kleszcza ,były jednak od płuc?