Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radomiak

administ

madre

Cytat: Radomiak w 2018-02-03, 16:11:19
Tutaj już pełny show  :lol:
https://youtu.be/MrRVW-p8SJ8
Ale strawny! :lol:

"Fleetwood Mac "The Dance" TUSK"
Nie widzę człowieka, jego wina. :lol:

administ

:shock:
https://www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/fibromialgia-wyniszcza-lady-gagę-gwiazda-odwołała-dziewięć-koncertów/ar-BBIEwTT?ocid=spartanntp - nie no! Tyle kasy jej przejdzie koło nosa z powodu błędnej diety!   :?
Wpadłaby do Włocławka na dwa tygodnie, bo przecież ją stać, zaraz wigoru by nabrała, ale nie ma musu...  8)

renia

Pewnie ma złe geny... :? 8) Może jej powinni coś wyciąć, tak na wszelki wypadek... :roll: :wink:

administ

Nie, pięć lat temu jej ułożyli beztłuszczową dietę 5*wio z tygodniowym interwałem dowolności i ilości składników odżywczych, dzięki której schudła 13kg, ale to musi prowadzić do skutków ubocznych i ser pleśniowy z oliwkami nic na to nie pomoże, ale mnie to rybka...  :lol:
No chyba, że wpadłaby do Włocławka na dwa tygodnie, a lepiej na miesiąc.  8)

Blackend

Ale jakby doszła do siebie, to zaraz chamsko podniosłaby ceny biletów.  :? ;)

administ

Wiadomo, bo ewentualny pobyt we Włocławku do tanich nie należy.  8) ;)  :lol:

renia

Cytat: admin w 2018-02-04, 10:16:51
Nie, pięć lat temu jej ułożyli beztłuszczową dietę 5*wio z tygodniowym interwałem dowolności i ilości składników odżywczych, dzięki której schudła 13kg, ale to musi prowadzić do skutków ubocznych i ser pleśniowy z oliwkami nic na to nie pomoże, ale mnie to rybka...  :lol:
No chyba, że wpadłaby do Włocławka na dwa tygodnie, a lepiej na miesiąc.  8)

Poświęciłbyś się i jej pomógł... :roll: 8)

administ

Poświęcił to się Doktor Kwaśniewski, a ja z grzeczności mogę się ewentualnie zgodzić ozdrowić tę kobietę.  8) ;)
Tylko to kłopot i komplikacja dnia codziennego dla mnie.  :(

Jarek

Cytat: Blackend w 2018-02-04, 10:19:04
Ale jak by doszła do siebie, to zaraz chamsko podniosłaby ceny biletów.  :? ;)
Adminowi to rybaka, dostałby na wszystkie koncerty darmo, z racji wstania z kolan.. :lol:

renia

Cytat: admin w 2018-02-04, 10:30:28
Poświęcił to się Doktor Kwaśniewski, a ja z grzeczności mogę się ewentualnie zgodzić ozdrowić tę kobietę.  8) ;)

Z grzeczności też dobrze... :D :lol:

administ

Cytat: Jarek w 2018-02-04, 10:30:50
Adminowi to rybaka, dostałby na wszystkie koncerty darmo, z racji wstania z kolan.. :lol:

A za takie rarytasy to ja serdecznie dziękuję, bo jeszcze mi mój słuch miły... ;)

Jarek

Jarek

renia

:lol: Ale to pewnie są sojowe... :roll: 8)