Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

A tak na serio, to nie jestem mocna w "te klocki" z moim bratem, ani z moim ojcem, nie potrafiłam wygrać  :(

renia

Kurczę, to miało być w wątku z humorem  :lol:

renia

To jest oznaka, że czas spać. Dobranoc  :)

marian05

sylwiazłodzi

sylwiazłodzi

Viola mam rozumieć ,że Ty też Go słuchasz?

sylwiazłodzi

Muszę się przyznać,że Ja lubie Go słuchać w wolnych kawałkach kiedy słyszę Jego głos lub w wolnych pisenkach z Jackson 5

Najbardziej ten głos zawsze Mnie fascynował a w szybkich te wszystkie bity, uderzenia, że aż chciało się tańczyć i :

Hi,hi , hi jak śpiewał.

A na koncert nie pojechałam polski bo zachorowałam i mając 19 lat rodzice Mi zabronili. Bilet za 50 zł odkupił kto inny na dzień przed koncertem. I już moje marzenia,że kiedyś będzie Mnie stać i że jeszcze gdzieś pojadę i zobaczękoncert zgasły.

sylwiazłodzi

Z tego co pamiętam to jest oficjalna strona i jest obecnie tylko taka :

http://www.michaeljackson.com/

viola44

Cytat: sylwiazłodzi w 2009-06-26, 17:41:36
Viola mam rozumieć ,że Ty też Go słuchasz?

Taki talent trafia się raz na 1000 lat, jak można nie słuchać tak" niebiańskiego" głosu... :)  subtelność jego głosu mogę porównać do niewyczuwalnie-odczuwalnego dotyku anioła.

sylwiazłodzi

michal

http://www.youtube.com/watch?v=7pg_I3h5US0&fmt=18

Cytat: viola44 w 2009-06-26, 18:01:25
subtelność jego głosu mogę porównać do niewyczuwalnie-odczuwalnego dotyku anioła.

:) ;)

sylwiazłodzi

właśnie teraz na mtv leci MJ cały czas :Nigdy Cię nie zapomnimy

Fajny teledysk z ich kreskówką jaki zrobili jak byłi w Jackson 5 młodzi

_flo

dziewczyny, macie u mnie po +, Michael byl jest i pozostanie wielki
w zwiazku z tym moze dobrze, ze nie doczekalismy sie koncertu w o2 arena. jak go ostatnio pokazywali, to ledwo stal na nogach, taki kruchutki

ogolnie czarna muza roxxx, oczywiscie nie wszystko, i nie komarcyjna papka, zwlaszcza z ostatnich lat