Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

przerzuty nowotworowe

Zaczęty przez anula, 2005-01-19, 18:46:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Z ekspertem nie bede sie sprzeczal ;)
Work Buy Consume Die

Jarek

Cytat: Zyon w 2016-02-19, 10:03:07
Z ekspertem nie bede sie sprzeczal ;)
Wyleczony brawo zyon  :lol:

Diogenes z Synopy

Kora świetną reklamą leku do refundacji. Leku na geny  :roll:  .   24 tysi miesięcznie drażetki. Do końca życia. Mówiła wcześniej że jest '' wyleczona ''.

http://fakty.tvn24.pl/aktualnosci,59/kora-walczy-o-refundacje-leku-ktory-pozwala-jej-normalnie-zyc,624933.html

renia

Ciekawe ile kosztuje produkcja takiego "leku"... :roll:

administ

To tajemnica handlowa, ale pewnie sama produkcja jest tania, tylko te łapówy i inne koszta... ;)

renia

...te wyjazdy integracyjno-szkoleniowe na Florydę... :roll:

Blackend

Marketing zawsze był kosztowny. ;)

renia

...i wliczony w cenę produktu... :roll:

Blackend

Wiadomo, to nie LOT lecący na stratach, bo podatnicy i tak się dołożą.  8)

Jarek

Cytat: renia w 2016-03-05, 19:57:57
Ja na takie szkolenie za darmo chętnie . :lol:

Zyon

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-03-05, 19:38:33
Kora świetną reklamą leku do refundacji. Leku na geny  :roll:  .   24 tysi miesięcznie drażetki. Do końca życia. Mówiła wcześniej że jest '' wyleczona ''.

http://fakty.tvn24.pl/aktualnosci,59/kora-walczy-o-refundacje-leku-ktory-pozwala-jej-normalnie-zyc,624933.html
Cena raka http://www.se.pl/rozrywka/gwiazdy/kora-sprzedala-mieszkanie-za-milion-kupila-3-lata-zycia_788544.html

A mozna przeciez inaczej....
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

na zasadzie, daj mi człowieka, a znajdę mu lek. Ile kasy byś nie miał, to i tak są w stanie cię wytrzepać do cna.
Nie na darmo ludzie mówią, zachorowałeś na raka, to natychmiast sprzedaj  auto bo będzie ci wcześniej potrzebna kasa niż przypuszczasz. Profesor bierze 100 za minutę i nic oprócz banałów się nie dowiesz. A postraszy, że po popamiętasz na długo  ;-)   8)    Te leki przedłużające życie to są skuteczne, ale dla nich.  Przedłużają im sielankę. 

Zyon

No i do tego dochodzi ta slepa wiara w "profesora" niemal jak w boga. Ale i tak lepiekj umrzec "naukowo" niz sie wyleczyc "nienaukowo" i taka Kora raczej nie ma wyjscia, bo musi wierzyc. Na rozgarnieta to ona raczej nie wyglada, wiec musi wierzyc w to co tlum, a jak pisal chyba Sokrates, tlum nie jest milosnikiem wiedzy
Work Buy Consume Die

renia

Mój promotor (Profesor) mówił, że większość teraz profesorów jest przekupnych...dawniej to nie było do pomyślenia...

Mirek

Cytat: renia w 2016-03-05, 19:57:57
Raz byłem w Lugano w Szwajcarii, raz w Wenecji, raz w Szkocji. Na Japonię się nie załapałem ;( (osoboważniejsi pojechali).
Wszystko w ciągu dwu lat konkubinatu z lekarką-naukawcem.
Nie jestem i nie byłem lekarzem.

renia

Ale jeszcze możesz być... :roll: :lol:

Diogenes z Synopy

Łe! To ja znam 2 lekarzy specjalistów co oddają swoje wycieczki, bo fizycznie nie są w stanie z nich wszystkich skorzystać.   8)  ;-)    . Widocznie, mało przydatna była, że tak zapominali o niej .  ;-)

Anulka177

Gdyby korzystali z tych wszystkich wycieczek to nie mieliby czasu na fałszowanie badań tak,  by zgadzały się z  interesami sponsorów  :)

Diogenes z Synopy

oni nic nie badają, jedynie określają ile pacjent na receptę może wydać. Jak nie może, to refundacja. A gdy może, to zrobią tak jak z Korą. Do cna.

Mirek

Nie jestem pewien, czy Kory nie "zaprosił" jakiś gigant farmaceutyczny do "pomocy w walce o refundację" właśnie ich specyfiku.