Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

oszustwo

Zaczęty przez pawel, 2005-01-31, 08:04:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

wszyscy krętaczą. Powód - ludzi niezmiernie łatwo naciągnąć.

Żarówki, które nie są energooszczędne. Leki od których się co najwyżej choruje  itd    :?

VW , a teraz następni :

14.01.2016, Paryż (PAP/Reuters/AFP) - Akcje koncernu Renault spadły w czwartek rano o ponad 18 proc. po doniesieniach mediów, że w zeszłym tygodniu jego biura zostały przeszukane w ramach śledztwa dotyczącego oszustwa. Informację o przeszukaniach potwierdził przedstawiciel centrali związkowej CGT.

na każdym kroku w ciula  :shock:  8)  ;-)

vvv

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-01-14, 12:39:08na każdym kroku w ciula  :shock:  8)  ;-)
A już na pewno od czasów Никола Тесла, ur. 1856, zm. 1943. Swoją drogą długo żył, ciekawe co ten geniusz jadał oprócz elektronów.
:|

renia

...pewnie jądro (moreli) 8)

Diogenes z Synopy

Od 2018 r. resort zdrowia planuje wzrost nakładów na zdrowie - poinformował minister Konstanty Radziwiłł. Do 2025 r. na ten cel ma być przeznaczane 6 proc. PKB.

http://stooq.pl/n/?f=1080743

chyba wszystkich przymusowo będą leczyć, w zgodzie z Konstytucją.  :roll: ;-)  Taką jak oszuści wymachiwali ostatnio często.

CytatStawka kapitacyjna (za każdego pacjenta) ma być modyfikowana dodatkiem motywacyjnym za udzielnie świadczeń z zakresu profilaktyki i promocji zdrowia oraz za opiekę nad pacjentami przewlekle chorymi. Zespół będzie dysponował także budżetem na badania diagnostyczne i ambulatoryjną opiekę specjalistyczną. Ponadto przewidziana jest także premia za wyniki.

a może tylko płacić za wyniki  :roll: :?:   :lol: :lol: :lol:

Ale wyniki czego?   :roll: :roll:  :lol:  ;-)  Chyba nie sprzedaży? :roll:

Blackend

Najwyższy czas na podwyżki, bo co chwilę się czyta o wydłużanych terminach do specjalisty. ;)

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-07-26, 19:35:17
Od 2018 r. resort zdrowia planuje wzrost nakładów na zdrowie - poinformował minister Konstanty Radziwiłł. Do 2025 r. na ten cel ma być przeznaczane 6 proc. PKB.

http://stooq.pl/n/?f=1080743

chyba wszystkich przymusowo będą leczyć, w zgodzie z Konstytucją.  :roll: ;-)  Taką jak oszuści wymachiwali ostatnio często.

CytatStawka kapitacyjna (za każdego pacjenta) ma być modyfikowana dodatkiem motywacyjnym za udzielnie świadczeń z zakresu profilaktyki i promocji zdrowia oraz za opiekę nad pacjentami przewlekle chorymi. Zespół będzie dysponował także budżetem na badania diagnostyczne i ambulatoryjną opiekę specjalistyczną. Ponadto przewidziana jest także premia za wyniki.

a może tylko płacić za wyniki  :roll: :?:   :lol: :lol: :lol:

Ale wyniki czego?   :roll: :roll:  :lol:  ;-)  Chyba nie sprzedaży? :roll:
A co w tym złego ? :shock:

Diogenes z Synopy

Ja bym hydraulikowi nie zapłacił, gdyby mi rury nie naprawił.

Gdy mi nogi czy trzustki nie naprawi konował, muszę zapłacić.  I to coraz więcej.

To nic złego.  Mówi większość. Dlatego bulić będziem coraz więcej.  ;-)

Jarek

Ale to nie mój problem , kto ile za co bulić chce  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Jarek w 2016-07-26, 20:04:59
Ale to nie mój problem ,
akurat co do tego, to nie miałem żadnych wątpliwości.

Cytat: Zyon w 2016-07-26, 11:50:32
Mocnz film o marzach na leki
https://www.facebook.com/tv1pl/videos/989600047766366/

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-07-26, 20:36:51
Cytat: Jarek w 2016-07-26, 20:04:59
Ale to nie mój problem ,
akurat co do tego, to nie miałem żadnych wątpliwości.

Cytat: Zyon w 2016-07-26, 11:50:32
Mocnz film o marzach na leki
https://www.facebook.com/tv1pl/videos/989600047766366/
No bo ja od sprawiedliwości daleko od szosy .Jak sie trafi fucha dobrze oszukać ,to mam czyste sumienie  8)

Diogenes z Synopy

administ

:lol:
Właśnie, jak nie działa, to karać, tylko aby diet niedziałających się nie czepiali... ;)

Jarek

Blackend

No jak to za jakim, za PiSlamem.  :lol:

Jarek

Diogenes z Synopy

Cytat: Jarek w 2016-08-31, 16:08:04
A za jakim modelem sprawiedliwości jesteś ?

retrybutywnym.

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-08-31, 19:10:26
Cytat: Jarek w 2016-08-31, 16:08:04
A za jakim modelem sprawiedliwości jesteś ?

retrybutywnym.
A to jest teraz przecież .Pan Zbyszek sprawiedliwie będzie karał ,nawet za handel w niedzielę mozna do kicia .
Ale ponoć mają wszystkich wcielić do pracy .W tym rodzaju sprawiedliwości, nie ma żartów  :lol:

Jarek