Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo

Zaczęty przez Waldek, 2008-07-25, 18:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Coś tam Hiszpanie próbują nagłośnić, ale w dłuższym terminie nie mają szans.
Pamiętam jak Bunga Bunga zaczął podskakiwać jankesom, czyli zbrojne ramię Mosadu.
To była krótka piłka, rynki przestały finansować włoski dług i rząd podał się do dymisji - to jest oficjalne info ówczesnego sekretarza stanu, który opisał to i upublicznił w swoim pamiętniku.

Zyon

Cytat: Blackend w 2025-09-08, 14:39:16Sithina przyjemnie się czyta, jak dobrą beletrystykę.
Ale pięcioksiąg też jest ok, tylko trzeba mieć mnóstwo czasu na rozkminianie tego.
Tak, uwazam, ze Slawcio ma niepelna wiedze a powinien to wciagnac, to swietne czytadla.
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: admin w 2025-09-08, 19:01:27
Cytat: Zyon w 2025-05-26, 19:14:46Ten tzw koci prezes?  :lol: To byly fajne odcinki :D
Ale on juz nikogo nie interesuje.
Prezes Tkocz to ponoć teraz gracz najwyższej ligi, a że bez kibiców - no cóż... ;)

A niech mu tam polityka lekka bedzie :D
Work Buy Consume Die

admin

Jasne, najważniejsze, że "będzie dobrze"... ;)

Zyon

Aby kasa sie zgadzala, reszta sie ulozy ;)
Work Buy Consume Die

admin

Zyon

Dzisiaj nie wiedziec czemu w proponowanych na youtube pokazal mi sie jakis kanal Tymochowicza, tego kumpla Leppera co przekretow narobil i ludzi oszukal na bitcoiny :D Kliknalem a tam widze, ze teraez Slawcio z nim razem jakies audycje prowadzi, no niezle.
Ale potem zobaczylem jak Tymochowicz zgruzowal Slawka z ta ziemia i nasa i musze stwierdzic z przykroscia, ze Slawek zostanie jak plestelina ulepiony na nowo, bedzie wierzyl w te nasa, szczepionki i inne rzeczy :D Troche go szkoda, bo w tej swojej poczciwosci byl dosc unikalny, teraz bedzie taki jak wszyscy
Work Buy Consume Die

admin

Zobaczymy co z tego wyniknie. Ale raczej nic się nie zmieni.

Zyon

Oby, bo widze, ze Tymochowicz juz urabia Slawka. Wysmial jego przekonania dosc ordynarnie i prymitywnie "wszyscy widzieli tryliony zdjec, tylko chorzy psychicznie itp".
Nie rozumie, ze nauka to proces, i tylko ci, ktorzy kwestionuja "oficjalna nauke" maja szanse na przelomy, co doskonale opisal Thomas Kuhn w "Strukturach rewolucji naukowych". Tymochowicz jest zabetonowany, zeby tylko zaraz Slawek nie polecial po dawki boosterow "zbawienia ludzkosci"  :lol:  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Zobaczysz, że jeszcze się wielu zdziwi, jeśli chodzi o Sławka, bo ,,,
Często pozory mylą, a Sławek się doskonale intelektualnie maskuje.

Zyon

No to super, bo przejrzalem pare tych ich wspolnych rozmow i widze, ze Tymochowicz od razu przy nim rozwija pawi ogon i strzela ksiazkami, autorami i filozofami jak z rekawa chcac stworzyc taki przytlaczajacy efekt. Jako medioznawca cos tam o tym tez wiem  8)

Work Buy Consume Die

admin

Blackend

Ja z ezoteryki jestem cienias dlatego nie oglądam.  8)

admin

:lol:
Mnie to wcale nie interesuje, ale oglądam z zapartym tchem, bo Sławek potrafi mi zawsze "na złość", znaczy odwrotnie jak proszę - wywinąć! ;)

Blackend

admin

Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Rzadko kto w dzisiejszych czasach mówi co chce, bo nie każdy właśnie, będąc osobą publiczną, jest artystą. ;)
Ja sobie pogadałem ostatnio jak cham z chamem, bo na cudze chamstwo z łatwością przechodzę w "tryb chamski" - choć od lat nie miałem okazji!
Dlatego niektórzy mnie bardzo nie lubią, ale co mnie tam, choć artystą nie jestem.  8)

Blackend

Spoko, też tak mam. ;)
To jest racjonalne i co ciekawe matematyczne podejście z teorii gier, nazywa się strategia wet za wet.  8)

admin

:lol:
Ale dawniej miałem zawsze moralniaka, a tera - jak po kaczce.  8)

Blackend

Zyon

Ktory to jest ten drugi kanal co go tam osmarowuje ten Wiesio od Ojca Pio? Obejrzalbym co tam u foliarzy slychac, bo Slawek juz w mainsteraim idzie  8)
Work Buy Consume Die