Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo

Zaczęty przez Waldek, 2008-07-25, 18:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:lol:  :lol:  :lol:
Podałbym Ci linka, ale jeszcze tam wejdziesz i się nawrócisz!  ;)
Szkoda czasu, ale jak sobie w googlu wpiszesz Wiesław Matuch - to kanał YT wyjdzie!
Tylko "Zyon" - wchodzisz na własną odpowiedzialność, żeby później na mnie nie było!  :lol:

Zyon

Dobra :D Ale ja juz dzis rano goglowalem Wieska Matucha ale jakies stare kanaly na yt sprzed paru lat mi wywalalo. Na Rumble tez stare. Sprobuje jeszcze raz
I wiem, ze na wlasna, ale ja wolalem jak Slawek byl takim undergorundowym piwniczakiem, a teraz zegluje w strone mainstreamu a ja nie lubie manstreamu ;)
Work Buy Consume Die

Blackend

Puściłem sobie na chwilę, mocne.  :lol:

admin

"Zyon" podam, ale pamiętaj, że wchodzisz na własną odpowiedzialność!  :lol:
https://www.youtube.com/@WiedzaOjcaPio_Wiesiorynka/featured - proszę.  :D

Zyon

Cytat: Blackend w 2025-09-22, 22:41:45Puściłem sobie na chwilę, mocne.  :lol:
O tak, mocne :lol:

Dzieki adminie za link : D
Work Buy Consume Die

admin

Wiać różnicę między "Wiesiorynką", a tym "artystycznym kanałem"? ;)

Zyon

Oj widac, widac :D I to sa "przylaciele" czy jak im tam? Bo SLawek wiele razy wspominal o tym Wiesiu, to ten jego kumpel? I czy oni sluchali tego samego ojca Pio? :D
Wiesio widze tylk pis i pis a Slawka lewakiem nazywa, niezla komedia  :lol:  :lol:  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

:lol:  :lol:  :lol:
Na Wiesiorynkę wchodzi się na własną odpowiedzialność, żeby później nie było! ;)

Zyon

Obejrzalem dwie i to chyba juz chyba ponad sily, boje sie ogladac trzecia, bo zaraz polece glosowac na pis  :lol:  :lol:  :lol:
Nie wiedzialem, ze takie skarby sa na youtube  :lol:

Ale tez mi sie podsunal od razu (nie wiem dlaczego, moze maja uklad z Wiesiem ) Slawek jak gada z tym Tymochowiczem, i moja konkluzja jest taka, ze SLawek mowi kulturalnie i dostojnie a tamten bluzga jak skonczony zul. W polowiie wylaczylem, bo nie skleja mi sie jak ktos gada o milosci i tolerancji i zeby sie nie emocjonowac polityka a za chwile wrzeszczy niczym oblakaniec "kaczor ch..."
Work Buy Consume Die

admin

:lol:
Najważniejsze, żeby cenzury nie było. a jest niestety, a co tam komu pasuje, to już niech sam decyduje.  8)
Nagrania Doktora na YT mają parę wyświetleń, a ketocelebrytów idą w miliony, bo każdy ma wolny ponoć wybór przecież.  :lol:

Zyon

Wiecej nie dam rady, na trzecim poleglem :D On mlaska tak nie wiadomo dlaczego i troche taki slowotok leci, w kolko to samo. Slawek to jakies ksiazki chociaz wrzuca, tyle, ze tytulu powinien podawac. Ten Wiesiu jedzie na bezdechu i sapie niczym miech. Z tych filmow wynika, ze ten ojczulek kazdemu mowil co innego  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Cytat: Zyon w 2025-09-23, 14:22:52Z tych filmow wynika, ze ten ojczulek kazdemu mowil co innego  :lol:

A bo Ojciec Pio - jak Doktor - każdemu wg potrzeb! ;)

Blackend

Zyon

Cytat: admin w 2025-09-23, 19:37:32
Cytat: Zyon w 2025-09-23, 14:22:52Z tych filmow wynika, ze ten ojczulek kazdemu mowil co innego  :lol:

A bo Ojciec Pio - jak Doktor - każdemu wg potrzeb! ;)
Dla kazdego cos dobrego :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Popatrz - w gniazdo chamów trafiłem u tego fitoketofanatyka, a jeszcze znalazłem czas na ich zadowolenie!  :lol:  :lol:  :lol:
Fantastyczna rozrywka dla mnie - po znoju dnia codziennego! ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Jakaś paranoja - straszy glinem, a ćpanie litu poleca... ;)

Zyon

Oni wszyscy sami sobie zaprzeczaja, bo im bardziej skomplikowane cos tym wiecej sie na tym zarabia. Jak cos jest proste jak Zywienie Optymalne to biznesu sie nie zrobi. Dlatego wszyscy gmatwaja.
Work Buy Consume Die