Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo

Zaczęty przez Waldek, 2008-07-25, 18:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Eee, niby temperaturka na styk, ale ilość, produkcja i niebezpieczeństwo obcowania... Jakieś obrazki tych przepałków mata?  :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-04-25, 19:43:52
Eee, niby temperaturka na styk, ale ilość, produkcja i niebezpieczeństwo obcowania... Jakieś obrazki tych przepałków mata?  :)
Czyli Kosmosi? :D
Bo wątpliwości rozpatruje się na korzyść pozwanego.
Ja w telefonie to mam tako przeglonadre, że ch...hej!

Radzio

Jest coś na rzeczy, ale dla odróżnienia się od młodszego Kolegi Rafała nie mam wątpliwości, ponieważ zagadnienie Lechiady na Wadaluzji z racji wyższej traktuję powierzchownie. Innymi słowy nie zamierzam iść w głąb- to zbyteczne.
Z tego typu głębią historycznych dociekań obcowałem, kiedy tylko przestałem targać czajniki, a zacząłem samodzielnie chodzić. :D To co z tego, że nieświadomie! 8)
Mój trop jest inaczej podejmowany, a oparcie znajduje chociażby w Twojej wiedzy o strachach i nie tylko Twojej. Informacji, zdawać by się mogło pobieżnych, dostarczają mi zdawkowe opisy dosyć przypadkowych ludzi, w tym chociażby na Litwie chowanego(oszmiańskiego niedźwiedzia) i mojego ulubionego Autora w jednej osobie. Inny przypadek to osoba niejakiego Freuda, a raczej informacje zawarte w notce biograficznej jego przodków- bez wartości historycznej, bo nie poparta jest faktami. Nie mam żadnych obarczeń w tym zakresie, więc myśl podróżuje bez przeszkód, czyli  o g r a n i c z e ń.

Pow. dot. "No proszę cię ..." :D

Cytat: Gavroche w 2014-04-25, 19:32:50
Cytat: Radzio w 2014-04-25, 19:29:54
Nie zaskoczę Cię, ponieważ wiesz co napiszę, bowiem napiszę, kierując się jedynie instynktem. O! :D
Ale najpierw... pytanie retorycznie.
Dlaczego propagujesz wśród kobiet, aby korzystały z czegoś, czego nie posiadały, nie posiadają i nie będą posiadały, ha?!? 8)
Skoro retoryczne, to nie wiem o so cho :D

Dyplomacji z pewnością gdzieś bezustannie uczą, ale nadal nie wiem gdzie. :lol:

RafałS

Cytat: Gavroche w 2014-04-25, 19:48:04
...
Kosmosi kosmosi!  :shock:
Na dzień dzisiejszy można odnotować: RafałS twierdzi że tu niezłe kosmitkowo było.  :lol:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-04-25, 20:04:15
Cytat: Gavroche w 2014-04-25, 19:48:04
...
Kosmosi kosmosi!  :shock:
Na dzień dzisiejszy można odnotować: RafałS twierdzi że tu niezłe kosmitkowo było.  :lol:
Zerknij tu:
http://ehogwart.mojezdjecia.net/gotyk.wzorki.180.php
Zjedź trochę do "Europejskich Atlantyd", ten gość jest naprawdę niezły :lol:
Ale z Kosmosów kpi.

Radzio

Ad. "twierdzi".

Nie mam wątpliwości. :D

Ad. "było".
Mam. :lol:

Ad. "ogólnego kpienia".

Nadinterpretacja i przewrażliwienie. 8)

Ad. "...".

Jak tobie pościelą, tak im ich Panie Boże pobłogosław. :?

RafałS

Cytat: Radzio w 2014-04-25, 20:20:01
...

Ad. "było".

...

A jużci - być może.  8)

Gavroche

Ad. "twierdzi".

Ad. "było".

Ad. "ogólnego kpienia".

Nadinterpretacja i przewrażliwienie. 8)

Ad. "...".

Jak tobie pościelą, tak im ich Panie Boże pobłogosław. :?

Ale Ty sztywny jesteś, jak były wojskowy w zamrażalniku :lol:
Tu o ciekawość chodzi.
Jak dzieci odwijają Wielkanocnego Zajączka z pazłotka...widziałeś?
No stary!

Radzio

Po czwarte- nie mam wątpliwości. :lol: :lol:
Powyższe czwartego nie do mnie. :D

Radzio

Cytat: RafałS w 2014-04-25, 20:24:40
...

Ad. "było".

...

A jużci - być może.  8)

Uzasadnię z czego to wynika, że mam wątpliwości. :)
Użyty przez Ciebie "Kant" w zupełnie innym zagadnieniu skłania mnie do refleksji o pewnych "niszach" i ich związku z tytułowym akcentem tego wątku. Ale to nie jest jeszcze całość moich wątpliwości, dotyczących wyrazu "było". (Być może usiłuję uchwycić coś w całości, ale to temat do innych kpin z tego chwytu. ;))

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Zyon

Fajny film. Oczywiscie stanowisko egoptologow i archeologow jest jednoznaczne - piramidy to grobowce, choc w zadnej nie znaleziono mumii ani nawet grobowca  :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=AtKIGWYrA3U
Work Buy Consume Die

Gavroche

A bo to u nas mało grobów wielkich ludzi, w których nie ma ciał? :D

Zyon

Jak zwykle nonszalancko zbiles wszystkie argumenty jednym ruchem, jakim odpedza sie natrenta muche  :? :?

:lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-04-29, 08:49:58
Jak zwykle nonszalancko zbiles wszystkie argumenty jednym ruchem, jakim odpedza sie natrenta muche  :? :?

:lol: :lol: :lol:
Cenotaf się to nazywa i to miejsce pamięci zmarłego bez jego ciała.

Zyon

Jacy zapobegliwi ci egiptolodzy  :lol: A inskrypcji na scianach tez zapomnieli wyryc? Oczywiscie oprocz Sakkara  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-04-29, 08:52:36
Jacy zapobegliwi ci egiptolodzy  :lol: A inskrypcji na scianach tez zapomnieli wyryc? Oczywiscie oprocz Sakkara  :lol:
Ciągle uważasz, że Twoja logika jest jedyną obowiązującą w czasie i przestrzeni  :lol:

Zyon

No coz...grunt to w ogole miec logike  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die