Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo

Zaczęty przez Waldek, 2008-07-25, 18:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-04-29, 08:55:45
No coz...grunt to w ogole miec logike  :lol: :lol:
W takich razach lepiej jednak przyjąć postawę agnostyczną.

Zyon

Slaba erystyka jakby to powiedzial JW  :lol:
2+2 to 5? oczywiscie, bo ty "Ciągle uważasz, że Twoja logika jest jedyną obowiązującą w czasie i przestrzeni"
grawitacja nie istnieje? jasne, bo ty "Ciągle uważasz, że Twoja logika jest jedyną obowiązującą w czasie i przestrzeni"
etc ble ble ble  :lol:
mowisz "nie wiem jak bylo ale na pewno nie tak, bo logika nie istnieje"  :lol:
nuda panie :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Zyon

Logika jest jedna, niezaleznie od wszystkiego  :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Zyon

Stanem zas przeciwnym jej jej kompletny brak. Stonehenge - grobowiec. Piramida - grobowiec. Kamienna budowla (dwie na przeciwleglych krancach ziemi) gdzie w dzien przesilenia (wiosennego, zimowego) w poludnie wpada promien slonca przez otwor wielkosci pilki futbolowej - grobowiec. Ktos tu ma grobowcomanie i raczej to nie byly "prymitywy" sprzed paru tysiecy lat.
To nie wiedza ale wiara, tylko taka nakowa :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Czyli nie wiesz jak było, ale na pewno nie tak? :lol:
Ale nudzisz, przyjacielu :D

Zyon

Ja nudze? To nie ja klepie jak katarynka :D Szukam i mysle a nie biore na slowo nielogiczne i idiotyczne teorie dopasowane na sile :D
Uwierz mi, ze wielokrotnie takie rzeczy rozkminialismy np na mechanice na studiach :D Wiara to najlepsze slowo na okreslenie takiej "nauki". Oczywiscie zmiana paradygmatu Kuhna sie klania.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-04-29, 10:38:49
Ja nudze? To nie ja klepie jak katarynka :D Szukam i mysle a nie biore na slowo nielogiczne i idiotyczne teorie dopasowane na sile :D
Uwierz mi, ze wielokrotnie takie rzeczy rozkminialismy np na mechanice na studiach :D Wiara to najlepsze slowo na okreslenie takiej "nauki". Oczywiscie zmiana paradygmatu Kuhna sie klania.
Daj już spokój, katarynko :lol:

renia

Ten paradygmat  Kuhna można o filozofię Kanta rozbić... 8)

RafałS

Laos/pole wielkich kamiennych naczyń - grobowce. Nekrofilia stosowana.  :wink:

Zyon

Work Buy Consume Die

Radzio

Solidny fundament pod reinkarnacyjne mrzonki. ;)

Gavroche

Cytat: renia w 2014-05-02, 22:04:40
Oświadczenie papieża Franciszka...nie jesteśmy sami... :roll:

http://innemedium.pl/wiadomosc/papiez-franciszek-przyznal-ze-nie-jestesmy-sami-we-wszechswiecie
Jeden z komentarzy:
CytatObejrzałem msze palmową z 13-4-2014 i stwierdzam że artykół jest wyssany z palca.
Lepiej dla wszyskich żeby nie było takich kłamliwych artykułów.Pozadrawiam

renia

Też czytałam komentarze i nie wiem kto tutaj prawdę mówi, a kto kłamie. Jednak na wielu stronach internetowych tą wiadomość podają...

Gavroche

Cytat: renia w 2014-05-02, 22:59:25
Też czytałam komentarze i nie wiem kto tutaj prawdę mówi, a kto kłamie. Jednak na wielu stronach internetowych tą wiadomość podają...
Piramidę żywienia też :wink:

RafałS

Radzio

O toto. Jak mnie wywalą za krnąbrność najwyższego stopnia- od "fryzjera", ;) ;) :) :D :lol: to tam skieruję swoje bose stopy.
www.odznaka.kuj-pom.bydgoszcz.pttk.pl/opisy/2/wietrzy.htm :D
Może adminio tak spotkam. ;) :lol: :lol: