Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo

Zaczęty przez Waldek, 2008-07-25, 18:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

renia

To słowo "bankowo" straciło wartość i znaczenie... :?

Blackend

Dlaczego, mają się jak nigdy wcześniej, a po wprowadzeniu podatku bankowego jeszcze lepiej.  :lol:

administ

Ale w "państwowych" i "repolonizowanych" masa stanowisk jeszcze do obsadzenia!   8) ;)

Jarek

Cytat: renia w 2017-06-29, 08:26:39
To słowo "bankowo" straciło wartość i znaczenie... :?
U mnie by zyskało wartość, jakbym był prezesem jakiegoś banku 8)

Zofia

Jaruś zostań tym Prezesikiem, zlecimy się jak do "Chwilówki".Obojętnie czego prezesem. Byle Prezesem. Bo gdyby Dyrektorem, to już musi być Ojciec Dyrektor.

Zofia

Czy wskoczysz na taki porządny stołek to zależy do którego sortu należysz!

Jarek

Tak jakoś muszę współczuć tym uczciwym i sprawiedliwym. Wiem że z uczciwości byś się nie zgodziła na posadkę np za 100 tyś mc  :lol: Ja tak, bo moralnie to ja tylko na kacu cierpię  :lol:

Zofia

Wlepiłam ślepia w te wydrukowane przez Ciebie 100 tys. na miesiąc. Nie, takie marzenia przez myśl mi nigdy nie przeszły. Nie wiem czy potrafiłabym je zagospodarować.

Jarek

A po co zagospodarowywać. Wolnemu człowiekowi pieniądz nie straszny  :lol:

Blackend

Wystarczy się dobrze hajtnąć i szybko się okaże, że nie ma co zagospodarowywać. ;)

Jarek

To pewnie znak nadejścia sprawiedliwości :lol:

Blackend

Mają ludziska talent nie ma co.  8)
Za zboże mało płacą, a tak przyjadą turyści i zapłacą jak za zboże. ;)

administ

:lol:
Jak w Wylatowie - interes kwitnie.  8)

renia

https://www.youtube.com/watch?v=QudQpMtl_Nk

To jest blisko Ciebie.  :roll: Pewnie swoją terenówką na polach "wykręcałeś takie numery"...... 8) :lol:

administ

Nie jeżdżę moim autem w terenie, bo szkoda mi niszczyć bez potrzeby zawieszenia.  8)
Starczy jak dziury w asfalcie bezproblemowo wybiera.  :D