Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Dzien Rotacji Produktow Mlecznych.

Zaczęty przez kangur, 2008-09-23, 01:38:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

adampio

Cytat: _flo w 2008-10-23, 23:14:09
Cytat: adampio w 2008-10-23, 22:58:20
1. Jezeli nie dla kazdego ZO jes t zrodlem tluszczu, to tu chyba jest niezrozumienie DO, ktorego podstawa je st jedzenie T, zaporowo a B i W w pewnych stosunkach.!!!

Adampio!
Cytat: maf w 2008-10-23, 22:56:00
Przeczytaj dokladnie

chodzilo o smietane. nie dla kazdego jest ona zrodlem tluszczu na do. dla mnie nie jest. myslisz, ze sie jeszcze kwalifikuje czy moze powinnam usunac konto?   :D

flo, to jej nie jedz !!!!! czy ktos cie do czegos zmusza????? zostaw to w cholere i jedz chleb!!!!

Edyta

Cytat: kodar w 2008-10-23, 23:12:02
Edyta,tego juz nie idzie czytac

Nie ma obowiązku czytania moich postów-nigdzie nie pisze "masz czytać koniecznie posty Edyty"

CytatPewnie zalezy ci na tym ....

Zalezy mi na obiektywizmie

CytatUjadajac na LEKARKE jednoczesnie obrazasz wielu z nas,ktorzy z jej darmowych i celnych porad korzystamy.
Ja ujadam na "lekarke" ? to są jakieś jaja... Non stop mnie ta kobita destruktywnie krytykuje odkąd poraz pierwszy napisałam,że sie nie zgadzam z nią (czasem).
A co do tych darmowych porad,to zlitujta sie wreszcie,bo nie wiem,czy sie smiać ,czy płakać.
Reklamuje tutaj książkę,stronę ,a wiadomo,że za reklame się płaci."Radzi na Forum" -czyli innymi słowy "wynajmuje" "pomieszczenie" dla udzielania porad.
Kiedy lekarz wynajmuje gabinet -też płaci właścicielowi.

CytatJezeli  LEKARKA odejdzie z tego Forum
:lol:

CytatDieta Optymalna obroni sie sama

Pewnie ,ze tak! Co jednak nie wyklucza ,abym pisała o tym,że Jan Kwasniewski bardzo ładnie,prostym językiem wytłumaczył ,co robić,żeby zachowac zdrowie miedzy innymi,a tylko od ludzi zalezy ,czy to rozumieją-szczerze mówiąc,to prostszym jezykiem nie można już napisać książki.

CytatSmieszne jest to ,ze wypowiadasz sie w temacie,ktorego zupelnie nie rozumiesz

Idziesz już od dawna "tropem" lekarki,ale jeszcze nie krytykowałaś mnie w sposób destrukcyjny -właśnie od tego momentu zaczełaś tobić to samo ,co ona.

Cytat.Zadnej diety nie stosujesz i nie bedziesz stosowala.
Póki co nie muszę!  :) Odżywiam sie normalnie:D

CytatCzasami mysle,ze to ty jestes oplacana na tym Forum,przyznaj sie jaka sumke otrzymujesz? :shock:
Inaczej zarabiam  :D i niech cie za bardzo nie interesują cudze pieniądze (sensu stricte)  :)

Edyta

Cytat: lekarka w 2008-10-23, 23:11:42
1. Przecież można stosować słoninę jako częstsze źródło T na DO.

Nie no!!! To już przechodzi wszelkie wyobrażenia!!! A niby na czym ludzie smażą ? Na smietanie?

CytatPewną ilość W trzeba jeść - skąd zatem na DO choroby?

Powiem ci skąd;z braku zrozumienia tego,o czym pisze Jan Kwasniewski-tacy ludzie nie stosują zaleceń Jana Kwasniewskiegi więc nie pisz bzdur,ze na DO są choroby.
Jak choroba jest w stanie bardzo zaawansowanym ,to i twoje ,raczej nie twoje,bo pisałaś kiedyś ,że to nie twój "wynalazek" sztuczne rotacje nie pomogą,ani "skakanie po węglowodanach,ani wabiki soi,ani zapominanie o posiłkach bogatotłuszczowych,ani to,żebys sie nawet zesrała.
Sama czytałam,ze po setnym przyczytaniu książki Jana kwasniewskiego ,dziewczyna zrozumiała,że Jan Kwasniwski jest przeciwny uprawianiu sportu,-o tylko kropla w "morzu nieporozumień".

kodar

CytatNie ma obowiązku czytania moich postów-nigdzie nie pisze "masz czytać koniecznie posty Edyty"

Edyta,napisze krotko,
uwazam KAZDEGO CZLOWIEKA ZA CZLOWIEKA.Dlatego nie dziele na rasy,wyglad skory i bogactwo.
Z kazdym lubie zagadac, bezdomny,czy alkoholik  zasluguje rowniez na  moj szacunek.
Nie moje zadanie osadzac innych a tym bardziej ciebie.
Kazda napotkana osoba w moim zyciu,to dar od Boga,to pewnego rodzaju drogowskaz.
A ze mam wolna wole bede wybierala tylko taka droge,ktora najlepiej przyczyni sie do mojego rozwoju.
Pracowac nad soba i byc otwartym na innych,to moj cel w zyciu,a twoj??
:D

grizzly

Cytat: kodar w 2008-10-24, 14:58:18
...Kazda napotkana osoba w moim zyciu,to dar od Boga,to pewnego rodzaju drogowskaz...

Kodar, no zastanow sie co Ty za "HEREZJE" wypisujesz !!!  :shock: :shock: :shock:

a jak staniesz "oko w oko" z bandyta, zlodziejem, oszustem, gwalcicielem,
"komuszym urzednikiem",
komornikiem, "lekarzem nieudacznikiem" !!!  :shock:

To co wtedy.....?  :shock: 8)

kodar

Cytat: grizzly w 2008-10-24, 15:11:17
...Kazda napotkana osoba w moim zyciu,to dar od Boga,to pewnego rodzaju drogowskaz...

Kodar, no zastanow sie co Ty za "HEREZJE" wypisujesz !!!  :shock: :shock: :shock:

a jak staniesz "oko w oko" z bandyta, zlodziejem, oszustem, gwalcicielem,
"komuszym urzednikiem",
komornikiem, "lekarzem nieudacznikiem" !!!  :shock:

To co wtedy.....?  :shock: 8)
przyciagam i spotykam tylko tych najlepszych ludzi. :lol:
Kazdy czlowiek ma w sobie potencjal na dobrego i kochajacego.
Z gory przekreslony i zaszufladkowany juz od najmlodszych lat,jakie straszne swiadectwo czlowieczenstwa.
Ale i na to znam odpowiedz.Tak jest,bo nie jestesmy Bogiem.
Jestesmy po to,by przezyc los czlowieka z jego dodatnimi jak i ujemnymi stronami. :P

Edyta

Cytat: kodar w 2008-10-24, 18:12:02
...bo nie jestesmy Bogiem.

Kochana Kodar,ja czytam zawsze posty naszej "kochanej" '"likarki" ,jestem w niom bardzo wpatrzona i wiem ,ze "zawsze" "ma racje" ,bo ma dyplomy .
I ona napisała kiedys coś takiego;

Cytat: lekarka w 2008-10-10, 21:51:48

A Biblii ... pisze conajmniej 3 x że CZŁOWIEK JEST BOGIEM.

Widzisz sama ,że Twoje zdanie nie jest takie samo jak naszej "kochanej" "likarki" ,a że ona jest "ponad" nami wszystkiemi to ona "ma racje"  :)
Co o tym wszystkim sondzisz? Czy potrafisz zmienić zdanie?,bo wszak ona jest "aótorytetiem" naszym   :)

martyna opty

CytatNie ma obowiązku czytania moich postów-nigdzie nie pisze "masz czytać koniecznie posty Edyty"

Edyta,napisze krotko,
uwazam KAZDEGO CZLOWIEKA ZA CZLOWIEKA.Dlatego nie dziele na rasy,wyglad skory i bogactwo.
Z kazdym lubie zagadac, bezdomny,czy alkoholik  zasluguje rowniez na  moj szacunek.
Nie moje zadanie osadzac innych a tym bardziej ciebie.
Kazda napotkana osoba w moim zyciu,to dar od Boga,to pewnego rodzaju drogowskaz.
A ze mam wolna wole bede wybierala tylko taka droge,ktora najlepiej przyczyni sie do mojego rozwoju.
[b]Pracowac nad soba i byc otwartym na innych,to moj cel w zyciu,a twoj??[/b] :D

Wspaniałe ssłowa Kodar

jurek46

Cytat: Edyta w 2008-10-24, 18:33:51
Cytat: kodar w 2008-10-24, 18:12:02
...bo nie jestesmy Bogiem.

Kochana Kodar,ja czytam zawsze posty naszej "kochanej" '"likarki" ,jestem w niom bardzo wpatrzona i wiem ,ze "zawsze" "ma racje" ,bo ma dyplomy .
I ona napisała kiedys coś takiego;

Cytat: lekarka w 2008-10-10, 21:51:48

A Biblii ... pisze conajmniej 3 x że CZŁOWIEK JEST BOGIEM.

Widzisz sama ,że Twoje zdanie nie jest takie samo jak naszej "kochanej" "likarki" ,a że ona jest "ponad" nami wszystkiemi to ona "ma racje"  :)
Co o tym wszystkim sondzisz? Czy potrafisz zmienić zdanie?,bo wszak ona jest "aótorytetiem" naszym   :)
/quote]

Edytko jak sprawdzisz dzisiejsze posty, na pewno zauważysz ze Twoje zarty nie pozwalają nawet otwarcie zauwazyc ze ktoś woła o pomoc .
Lekarka zapewne nie zauważyła,że Dzisiaj woła o Dalsza pomoc duszaca sie HELLEN.
HELLEN nie czekaj napisz do Lekarki na PRIVA.Zapewniam ze wtedy odpowie I ZAUWAŻY.

Edyta

Jurek .ja rozumiem,ze Ty sie chcesz odgryźć na mnie ,bo na Grizzlym to co piszesz nie robi większego wrażenia i nie możesz mu "dokopać".Wiedz ,że na mnie tez nie robi większego wrażenia co Ty wypisujesz pod moim adresem  8)

wojteks

Eloh Akbar!
Salem dla tych, co mogą jeść pasterską strawę - Salem alejkum po trzykroć  :D
Dla tych co muszą rotować: nie rotujcie tego szkodliwego dla was mlecznego badziewia, a zrezygnujcie z niego zupełnie!
Dla was karą rotacja. Zaprawdę, My jesteśmy prawdomówni...
I co by nikt później nie mówił, że nie było przestrogi...  :?

Edyta

Cytat: wojteks w 2008-10-25, 07:50:58
Eloh Akbar!
Dla tych co muszą rotować: nie rotujcie tego szkodliwego dla was mlecznego badziewia, a zrezygnujcie z niego zupełnie!

Przepraszam,że pytam,ale czy Ty nie miałeś do czynienia z Kasjopeanami kiedyś?  8)  :)

Edyta

A poza tym "nasza kochana likarka" mówi wprost ,że ona wszystko leczy rotacjami i na dodatek mówi ,ze nalezy jej sie za to "chfała"  :)

kangur

Eloh Akbar!

Alejkum Salem.
Czy to Allah kazal ci przekazac te informacje? Czy Allah juz jest w niebie po rotacji mlecznych? A co z kalkulatorem Morgano? Zabral go ze soba?

grizzly

...Dla tych co muszą rotować: nie rotujcie tego szkodliwego dla was mlecznego badziewia,
a zrezygnujcie z niego zupełnie!...

Analizujac zjawisko "rotacji" doszedlem 8) do wniosku,
ze:
jej "bezplatna odmiana" jest po prostu "zabojcza"+++  8) :P

grizzly

Cytat: kangur w 2008-10-25, 10:39:58
...Czy Allah juz jest w niebie po rotacji mlecznych? ...

A jak tam czuja sie "kan-DYDY" po moczeniu w "srebrze"
moze by tak "zrotowac" to sreberko
i "giry" do jakiego kwasu wpakowac!  :shock: 8) :P

wojteks

Cytat: Edyta w 2008-10-25, 10:20:18
Kasjopeanami

Atlantydzi - mówi Ci to cosik? :wink:
Z nich nasi Elohim  :D

wojteks

Cytat: kangur w 2008-10-25, 10:39:58
Alejkum Salem.
Czy to Allah kazal ci przekazac te informacje? Czy Allah juz jest w niebie po rotacji mlecznych? A co z kalkulatorem Morgano? Zabral go ze soba?

Nie grzesz "ogonie" ni słowem, ni myślą, bo miejsca braknie dla ciebie! :evil:

Edyta

Cytat: wojteks w 2008-10-25, 10:52:55

Atlantydzi - mówi Ci to cosik? :wink:

No.Cosik mówi  :P   8) 

kangur

Cytat: grizzly w 2008-10-25, 10:46:30
A jak tam czuja sie "kan-DYDY" po moczeniu w "srebrze"
moze by tak "zrotowac" to sreberko
i "giry" do jakiego kwasu wpakowac!  :shock: 8) :P

Ty jak nie o peniadzach, to o srebrze. Nie dasz nawet moje kandy-dydy pokarmic srebrem. Takis zachlanny. Jakis narkoman czy co? A wiesz, ze od nadmiaru srebra dostaniesz szara mordke? I jak bedziesz wtedy wygladac?