Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie

Zaczęty przez mateoosh12, 2008-09-26, 21:21:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

viola44

A ja proponuję sięgnąć po ksiazke Vitusa B. Droschera pt. RODZINNE GNIAZDO. najlepszą rekomendacją tej ksiązki są słowa Konrada Lorenza --  [b]"Ogniwo pośrednie między zwierzęciem a prawdziwie ludzkim człowiekiem -- to własnie my."[/b]

_flo

grizzly

Cytat: _flo w 2009-02-15, 21:57:25
...Rails for PHP Developers ;)...

To faktycznie pasjonujacy temat,
nie mniej od "cholesterolu" w naczyniach
czy woreczku zolciowym, nie wspominajac o jelicie!!!  8) :lol:

Jednym slowem "Harper" i polecana tam
uzupelniajaca "literatura"  8)

renia

Udało mi się zamówić " Odpowiedzi na listy" część I  Jana Kwaśniewskiego, jedyną brakującą mi książkę twórcy DO. Dobra wiadomość: to, że wreszcie była na stanie księgarni wysyłkowej, a smutna: to ,że nie ma tych książek więcej :(, a może będą jeszcze nowe :roll: :)Adminie, możesz zdradzić jakieś rodzinne sekrety? Chociaż tyciu, tyciu..

viola44

Bardzo polecam trzy filmy, które miałam okazje obejrzeć w ostatni weekend.

1)"Chłopiec w pasiatej piżamie". Zrobił na mnie niesamowite wrażenie, czasy 2 wojny światowej, bez strzelaniny, głównie psychologia, swietna gra aktorów. Płynie z niego bardzo głęboki morał.

2)"Lektor". Również super zrobiony, zesztą nagrodzony przez Akademie Oskarem, więc bez komentarza.

3)"Oszukana" z Angeliną Jolie w roli głównej, przejmujący dramat trzymający w napięciu do ostatnich chwil.

renia

Tłuste życie
Autorzy przedstawiają wszystkie zagadnienia związane z nieprawidłową - zbyt tłustą - dietą. Wskazują, jakie choroby mogą wynikać ze złego odżywiania a także proponują zmianę nawyków żywieniowych.

Teresa Stachurska

renia

Przy książce "Tłuste Życie" napisano, że jest ana o niezdrowym, tłustym jedzeniu.

admin

To tam jest podany darmowy telefon.
Można zgłaszać uwagi, jeśli komuś coś nie pasuje.
Dla mnie jest "ok".