Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

białko

Zaczęty przez basteeek, 2008-10-21, 10:00:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

madre

W tym sęk. Jaki sęk?  :lol:

Ukko

https://www.youtube.com/watch?v=W2NMCi0fa24
Obleciałem wszystkie Biedronki w mieście i wykupiłem cały mrożony groszek... Przy okazji ogołociłem zamrażarki ze szpinaku, gdyż oglądam teraz kreskówki z Popeye The Sailor Man, a to widzę srogi zawodnik jest, tylko trochę za bardzo ma przypakowane przedramiona...
Tak więc groszek i szpinak zakupiony, szkoda, że nie pomyślałem o ograniczonej pojemności lodówki i muszę część trzymać na balkonie. Myślicie, że jestem podatny na wpływy?
:D

Gavroche

Będziesz jadł ten syf? :shock:
Czy tylko tak kupiłeś?

Zofia

Cytat: Gavroche w 2017-12-13, 11:19:29
Czy tylko tak kupiłeś?
W okresie przedświątecznym nie wypada nie pomagać w oczyszczaniu magazynów z syfów.

Gavroche

I zanieczyszczaniu własnego domostwa gazami metabolicznymi. ;)
Kolega chyba się naczytał o ekdysteroidach i barsinosteroidach, po których jego bohater z bajek ma takie łapska. :D
Na zdrowie!

Ukko

Cytat: Gavroche w 2017-12-13, 11:19:29
Czy tylko tak kupiłeś?
Jasne, 180 torebek groszku nie może się zmarnować.  :P

renia

Przy takiej ilości, to chyba Ci jakiś upust dali... :roll:

Ukko

Ehh, ja rozumiem, że zadawałem kiedyś trochę  głupich pytań ( właściwie, to mało się w tej materii zmieniło)  :), ale chyba nie aż tak, żeby uwierzyć ,że ktoś leci kupować groszek na potęgę   :D

vvv

"Ehh", elokwencja lepem przynętą nao wady.

chinese: nao (zależnie od tonu i kontekstu)
(brain / mind / head / essence / noisy / cacophonous / to make noise / to disturb / to vent (feelings) / to fall ill / to have an attack (of sickness) / to go in (for some activity) / to joke / big cymbals / biceps (in Chinese medicine) / parasitic worm / human pinworm (Enterobius vermicularis) / to tease / to play around with / slush / mud)

:shock:  :wink: