Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Testo.....co?

Zaczęty przez adampio, 2008-10-21, 18:44:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Dresy slim,dzinsy slim,bjowki slim koszule slim ;) czuje sie jak xxl,a chodze moedzy M a L :D

MariuszM

Dresy slim,dzinsy slim,bjowki slim koszule slim ;) czuje sie jak xxl,a chodze miedzy M a L :D

Radzio

Uuu, sprawa była warta podkreślenie, wobec czego ... gaciochów m/l winszuję.  :D
"..., tyle to ja nie mam!". :lol: :lol: :lol: :wink: :x

Radzio

:lol: :lol: :lol:
A co dopiero liść. ;) :lol: :lol: :lol:

Gavroche

Radzio

:lol: :lol: :lol:
Akurat nie znam- może z opowieści, dziwnej jednak treści. :D ;)

administ

Gavroche

Wszystko mu się popierloliło.   :lol:

administ

Radzio

:D
Dark powiedział do mnie, przypomnę:- "jeżeli się źle nauczę, to źle będę umiał". Dzieciak dostrzega zagrożenia, realne zagrożenia znacznie łatwiej, prościej i przez to szybciej, bowiem mumu iskrzy. W filmie nie iskrzyło, aktor klepał to, co wiedział, a wiedział źle. :wink:
...
Ale ja nie o tym. :D
Choć też o liściu. :D U u u :lol: :lol: :lol:

administ

Dark szykuje jakąś rewelację na jutrzejszego liva na YT!  :shock:
Pojechał w związku z tym coś sobie kupić, a przy okazji zaliczył godzinkę bilardu. Właśnie wraca już do domu ponoć. 8)

Radzio

:D
Padają, że teraz zaś wieczór jest wcześniej- to dobrze, że już wraca. :wink: :D

Blackend

Cytat: admin w 2015-03-31, 17:17:24
https://www.youtube.com/watch?v=qMOTQHobslk - z lubością zapodaję. Niezły jest!  :shock:  :lol: :lol: :lol:

Wypada tylko podziękować, bo dzięki takim poglądom, ceny jajek są nadal akceptowalne i można więcej czasy przeznaczać na nudę ;)

renia

Cytat: Blackend w 2015-03-31, 18:26:25
Cytat: admin w 2015-03-31, 17:17:24
https://www.youtube.com/watch?v=qMOTQHobslk - z lubością zapodaję. Niezły jest!  :shock:  :lol: :lol: :lol:

Wypada tylko podziękować, bo dzięki takim poglądom, ceny jajek są nadal akceptowalne i można więcej czasy przeznaczać na nudę ;)

"Nie jest to dieta, którą można zalecać pacjentom" (na końcu filmu)... Dlaczego? Gdyż pomaga? :roll:
A wegetarianizm można zalecać? :roll: Klientów produkuje dla Big Farm? :roll: :twisted:

Blackend

Internet jest odzwierciedleniem reala i tak samo trzeba umieć odróżnić ziarna od plew, i nie brać każdego grzyba na poważnie, bo zatruć się można. ;)

renia

Jasne jak słoneczko, którego nie ma... :lol:

Blackend

No nie ma, bo teraz nad Brukselą świeci. ;)  :lol:

administ

Cytat: Blackend w 2015-03-31, 18:38:57
Internet jest odzwierciedleniem reala i

To tylu psychopatów na ulicy też można spotkać?  :shock: ;) :lol:

MariuszM