Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

WILK CZEKA NA TWOJE PODKNIĘCIE!!!!!STRZESZ SIĘ!!!!!!!!

Zaczęty przez martyna opty, 2008-10-22, 00:59:56

Poprzedni wątek - Następny wątek

Edyta

Kodar, to był oczywiście żart,myślałam ,że zrozumiesz,ale widocznie "coś" ,albo "ktoś"  Ci "odjął"  poczucie humoru ,bo wczesniej go miałaś  .

kodar

Cytat: admin w 2008-10-22, 10:19:23
Cytat: zdrowa w 2008-10-22, 09:44:13Edyta jest bardzo lubiana przez "grupę hiszpańską"  I admina?

To prawda!,
osobiście wolę mieć do czynienia z osobami z poczuciem humoru, potrafiącymi żartować z siebie i innych, cieszących się własnym życiem, a nie z "matronami" i "tatuśkami", którzy nie radząc sobie z osobistymi życiowymi kłopotami, radzą na "smutasa" jak umartwiać się w ciągłym smutku i udręce wynikających z ich postępowania!. Nie tędy droga. Życie w swej istocie jest piękne i miłe, a jak, kto sobie je "zafajda" z własnego wyboru - nic mi do tego. :mrgreen:

Taki post jest tak balsam dla mego ciała  8)
Dlatego dziękuje za miłe słowa  :) 8)
Cytat
Edyta,to moze ci podesle jakis niemiecki,bo widze,ze cierpisz na balsamowy niedobor  :roll:

Edyta

Cytat: kodar w 2008-10-22, 21:42:57
Edyta,to moze ci podesle jakis niemiecki,bo widze,ze cierpisz na balsamowy niedobor  :roll:

No  :D Dlaczego nie ,skoro wychodzisz z taką propozycją?  :D
Jak byłam we Wiedniu,to używałam takiej oliwki do ciała-zapomniałam nazwę,ale ślicznie pachniała  :) .Balsam( do tego niemiecki) też musi być "de best"  :)

kodar

Cytat: Edyta w 2008-10-22, 21:39:45
Kodar, to był oczywiście żart,myślałam ,że zrozumiesz,ale widocznie "coś" ,albo "ktoś"  Ci "odjął"  poczucie humoru ,bo wczesniej go miałaś  .
i odebralam,jako zart,zaczynam chyba tak jak ty.Zartowac na powaznie.
Rowniez  nie wszystkie  Twoje posty   mozna  zaliczyc jako dowcipne  :shock: :lol:

Edyta

kodar

Cytat: Edyta w 2008-10-22, 21:54:25
Cytat: kodar w 2008-10-22, 21:42:57

No  :D Dlaczego nie ,skoro wychodzisz z taką propozycją?  :D
Jak byłam we Wiedniu,to używałam takiej oliwki do ciała-zapomniałam nazwę,ale ślicznie pachniała  :) .Balsam( do tego niemiecki) też musi być "de best"  :)

"we Wiedniu"??to ja nie bylam,do Paryza mam blizej tylko 6 godzin,dlatego dostaniesz prosto od Diora albo Chanel a moze N.Ricci.?Wszystkie butiki w zasiegu jednej ulicy Avenue Montaigne.Raj dla wariatow :lol:

Edyta

Może być balsam od kogo Ci jest "po drodze" .Ważne ,żeby był,bo chce mieć skóre "głatkom jak jedwap"  8)

martyna opty

Jestem z Wami  już od miesiąca i bardzo sie  z tego cieszę. Ciesze sie że dzięki Wam już 30 dni jestem na ŻO.Jestem na tym forum codziennie(chociaż  sie nie odzywam). Bardzo Was wszystkich polubiłam nawet Edyte,która na początku bardzo mnie irytowała-ale bez niej byłoby tu nudno-nic by sie nie działo.Wiem,że czasem potrafi "dokopac" ale taka już poprostu jest.Może ujme to tak:Jedyna w swoim rodzaju-potrafi jasno wyraźic swoje zdanie i ma to  gdzieś czy ktoś ja tu lubi czy nie. Ma babeczka charakterek.FAJNIE ŻE JESTEŚCIE-POZDRAWIAM WAS :D

Edyta

Cytat: martyna opty w 2008-11-10, 22:06:31
... ma to  gdzieś czy ktoś ja tu lubi czy nie....

Otóż mylisz sie! Zalezy mi na tym,aby ktoś mnie lubił,a jeszcze bardziej na tym,żeby mnie ktoś nie lubił  :mrgreen:

PS.Fajnie ze mnie lubisz,ale nie miej do mnie pretensji,jak coś zazgrzyta miedzy nami  8) :P
PS2.Tysz Cie lubie-ale to chyba już o tym pisałam  8)

kodar

Cytat: martyna opty w 2008-11-10, 22:06:31
Jestem z Wami  już od miesiąca i bardzo sie  z tego cieszę. Ciesze sie że dzięki Wam już 30 dni jestem na ŻO.Jestem na tym forum codziennie(chociaż  sie nie odzywam). Bardzo Was wszystkich polubiłam nawet Edyte,która na początku bardzo mnie irytowała-ale bez niej byłoby tu nudno-nic by sie nie działo.Wiem,że czasem potrafi "dokopac" ale taka już poprostu jest.Może ujme to tak:Jedyna w swoim rodzaju-potrafi jasno wyraźic swoje zdanie i ma to  gdzieś czy ktoś ja tu lubi czy nie. Ma babeczka charakterek.FAJNIE ŻE JESTEŚCIE-POZDRAWIAM WAS :D
"to fajno dziolcha"o ktorej wspominasz jak na moj gust za bardzo rzuca "miesem"i innymi wulgaryzmami. :(
Jej "dokopywanie"wcale nie swiadczy o bystrosci jej umyslu,tylko o wyzyciu sie.W realu jest zapewne jeszcze gorsza. :shock:
Opatrznosci uchron mnie prosze  przed znajomoscia z takimi dziolchami. :lol:
A tutaj jak juz ktos wspominal "jak sie nie ma co sie lubi,to sie lubi,co sie ma"  :twisted::lol: :P

Edyta

Cytat: kodar w 2008-11-11, 11:07:59
W realu jest zapewne jeszcze gorsza. :shock: Opatrznosci uchron mnie prosze  przed znajomoscia z takimi dziolchami

No popa ty sie!  :shock: To jednak bys pogardziła moim towarzystwem,jednak wybierosz se takie, jakie tobie pasi  ,a takoś grała "dobro babke"   :D 
PS.Nie martw sie Kodar o tom mojom kawe z Panem Adminem -niechaj ciebie to tak nie boli,bo jesce nic nie wiadomo ,cy sie spotkowy ,bo moze Admin tys nie bedzie sie chcił spotykać z takiemi niedobremi dziołchami jak jo  8) 

Edyta

W nadinterpretacji ja tobie nigdy nie dorównam  :D (vide twoje zrozumienie książek Jana Kwasniewskiego,tak że sie nabawiałś jakichs dolegliwosci  )  8) :P

kodar

Cytat: Edyta w 2008-11-11, 11:50:43
W nadinterpretacji ja tobie nigdy nie dorównam  :D (vide twoje zrozumienie książek Jana Kwasniewskiego,tak że sie nabawiałś jakichs dolegliwosci  )  8) :P

juz mnie przegonilas,bo wogole nie zrozumialas ,
  przeciez  nadal nie jestes na zywieniu optymalnym :lol: :lol:

Edyta

No pewnie! Na takim żywieniu jak ty ,na pewno nie jestem  :) Rotacje do mnie jakoś nie przemawiają  :)  8)