Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Choroba Hashimoto.

Zaczęty przez Majka, 2008-12-07, 20:07:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Oczywiście, a najgorsza to ta na golonce z piwem, ziemniakami i kapustą... ;) :0

Blackend

:lol:
Ta z kolei jest idealna do produkcji samochodów. ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-02-16, 15:11:51
Lepsza dieta śródziemnomorska niż polska kartoflana jeżeli bierzemy pod uwagę długość życia.  8)

A nos Kamil na łosypku, smietanie chowany, i zoboc jak skace :lol:

Blackend

A bo śmietana dodaje mu skrzydeł. ;)

Jarek

A sie panie kelnerki nuczyły w knajpie do ktorej chodzimy - Polacy zieleniny surowej nie jedza (zostawiaja) i nie przynosza .... :lol:

admin

admin

Zaraz pojawi się kupa "badań naukowych", że "mąka z szarańczy" leczy wszystko, bo tak założyli urzędnicy w brukselce.  8)

renia

I wegetarianie będą rozczarowani, że takiego "eliksiru życia" nie będą mogli jeść... :? :lol:

admin

Może jakie wegańskie wymyślą... ;)

renia

Np. "szarańcza" z sieczki słomy... :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2023-02-16, 16:08:50
A sie panie kelnerki nuczyły w knajpie do ktorej chodzimy - Polacy zieleniny surowej nie jedza (zostawiaja) i nie przynosza .... :lol:

A profesor Gaciong zaleca jedzenie liści... :? :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2023-02-16, 19:14:59
I wegetarianie będą rozczarowani, że takiego "eliksiru życia" nie będą mogli jeść... :? :lol:
Na antydepresanty się przezuca  :lol:

admin

Ale to ciekawe, że celuloza jest "zdrowa" jako tzw. błonnik pokarmowy, a prawie ta sama chityna dla "płaskoziemców" jest już "niestrawna", "rakotwórcza" i "nieszczelność jelit" powoduje. ;)

renia

Cytat: admin w 2023-02-16, 19:34:00
Ale to ciekawe, że celuloza jest "zdrowa" jako tzw. błonnik pokarmowy, a prawie ta sama chityna dla "płaskoziemców" jest już "niestrawna", "rakotwórcza" i "nieszczelność jelit" powoduje. ;)

Trzeba słuchać "nauczonych" naukowców, a nie "teorii spiskowych"... 8) ;-)

Gavroche

Cytat: admin w 2023-02-16, 19:34:00
Takich kwiatków jest masa. 8) :lol:
Mnie najbardziej podoba się niezdrowy glutaminian oraz "rośliny coraz uboższe w minerały i jednocześnie coraz bardziej zanieczyszczone nawozami". :P

RafałS

renia

Dzisiaj córy koleżanka była z wynikami hormonów tarczycy u endokrynologa i on stwierdził u niej chorobę Hashimoto. Mówił, że z początku będzie musiała brać leki, a potem można tę chorobę całkowicie wyleczyć dietą... :shock: Co to się dzieje? Mnie mówiono, że to jest choroba nieuleczalna. Nie wiem jaką dietą chce ją leczyć, ale sam fakt, leczenia dietą choroby "nieuleczalnej"... :shock: :lol: Też miała takie dolegliwości jak ja miałam z częstoskurczami i arytmią i też ją leczono na nerwicę... :?

admin

Z zaciśniętymi kciukami czekamy na efekty leczenia dietą placebo! ;)

renia

Na pewno dowiem się jaką dietę ten lekarz jej zaleci... :roll:

admin

Nieważne jaką, ważne że jak tu jeden lekarz pisał - "dieta nic nie leczy, a jeśli to jest placebo" - perkusisty Yes miał tu przydomek.  :lol: