Zapraszamy OPTYMALNYCH mężczyzn do pomocy w gospodarstwie

Zaczęty przez Adamo.wie_85, 2008-12-12, 17:04:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Adamo.wie_85

Witam :D, potrzebujecie zmienić swój tryb życia- szukacie spokojnego zajęcia i chcecie przy tym zapomnieć o kłopotach życia codziennego?
Proponuje pracę dla mężczyzn w sile wieku, którym nie zależy na wysokich zarobkach. Potrzebny pomocnik do prowadzenia gospodarstwa hodowlanego w okolicach Siedlec- ok. 100km na wschód od warszawy po trasie A2. Poszukuję uczciwych, bez nałogów, pracowitych Panów, którzy potrafią dopilnować porządku i odpowiedzialnie zająć się prostymi obowiązkami.
W zamian otrzyma:
- wygodne zakwaterowanie
- wyżywienie OPTYMALNE [wędlina swojska, nabiał, jajka wiejskie]
- dniówka wg zakresu pracy w ciągu dnia wypłacana tygodniowo


Proszę o kontakt: JOLA  025 641-68-49- Dzwonić po 18.oo
Mapka http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=Polska,+Tch%C3%B3rzew-plewki&sll=52.094643,22.506047&sspn=0.007712,0.022745&g=Polska,+Tch%C3%B3rzew&ie=UTF8&ll=52.076554,22.50727&spn=3.950033,11.645508&z=7&iwloc=addr

Nie życze sobie komentarzy do mojego posta od osób, które nie są zainteresowane poważnie moim ogłoszeniem!!!

ali

Cytat: Adamo.wie_85 w 2008-12-12, 17:04:46
[
Nie życze sobie komentarzy do mojego posta od osób, które nie są zainteresowane poważnie moim ogłoszeniem!!!

he he
życzysz sobie zbyt  wiele
ja zyczę zdrowego myślenia

liczysz na to że ktoś z siedzących przy kompie zamieni to na widły do  gnoju?

przecie
szukasz takich co  dostępu do takich dobrodziejstw  nie mają,
lub ich nie znają
ps.
lepiej napisz coś o efektach stosowania owych  probiotyków


Adamo.wie_85

A propos tych niesamowitych probiotyków:
Jeśli interesują was jakie zauważalne efekty uzyskujemy przy ich udziale to mogę potwierdzić jedynie to co opisał dokładnie genialny prof. Teruo Higa z Japonii, że Efektywne Mikroorganizmy pozwalają przyspieszyć metabolizm białek- lepsze przyswajanie składników odżywczych przez tkanki, wpływają na zapobieganie rozwoju patogenów związanych z wirusami i bakteriami pasożytniczymi. Zmienia się mikroklimat w budynkach inwentarskich- mniejsze natężenie uciążliwych zapachów [amoniak] związanych z nadmiernym utlenianiem. Wieprzowina, którą przerabiamy na swojskie wędliny ma niepowtarzalny smak, można ją dość długo przechowywać i zachowuje swoje walory pozostając ciągle dobra. Chciałbym to potwierdzić specalnym atestem, lecz to wymaga zrobienia badań w specjalistycznym laboratorium. Mam dużo znajomych, którzy robią sobie swoje wyroby, żadne z nich nie smakują tak je te jak moje- z udziałem EM'ów.
Polecam ciekawe stronki o tej tematyce:

[url=http://www.em-projekt.info.pl/emfarming_w_hodowli_zwierzat.html

Tu mam ciekawy artykuł dla poparcia moich efektów:
http://www.hodowla.agro.pl/swinki.php [/color]

Mam nadzieję, że w końcu konsumenci tych faszerowanych skrobią i konserwantami wędlin docenią wyjątkowy smak naszych wyrobów i będziemy mogli je sprzedawać do zakładu przetwórczego który będzie dostarczał produktów regionalnych do każdego Optymalnego.

Dodatkowo czasopismo: ]http://www.emecho.pl/

Pozdrawiam wszystkich Optymalnych w Polsce i za granicą!!!

kangur

Zaden z tych podanych linkow nie isnieje. Przynajmniej takie mam informacje na moim Mac-u.

Krystyna*Opty*


kangur

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-12, 22:46:11
Cytat: kangur w 2008-12-12, 22:23:04
Zaden z tych podanych linkow nie isnieje. Przynajmniej takie mam informacje na moim Mac-u.

Bo trzeba poprawić adresy:

http://www.em-projekt.info.pl/emfarming_w_hodowli_zwierzat.html

http://www.hodowla.agro.pl/swinki.php


Dzieki, Krysiu.
Nie zauwazylem tych bledow w adresach.

_flo

aaaale fajne te swiniaki!!! strasznie sympatyczne!
w zyciu nie moglabym takich hodowac, bo zaraz dostalyby imiona, na przyklad yannis, jimmy, edwin, walter i jack
albo kiszka, łyżka i zadyszka

i nici z obiadu
:(

Edyta

Cytat: ali w 2008-12-12, 18:59:51

szukasz takich co  dostępu do takich dobrodziejstw  nie mają,


Czy ktos na Forum potrzebuje wiktu i opierunku? 

ali

Cytat: Adamo.wie_85 w 2008-12-12, 21:13:01
A propos tych niesamowitych probiotyków:


Mam nadzieję, że w końcu konsumenci tych faszerowanych skrobią i konserwantami wędlin docenią wyjątkowy smak naszych wyrobów i będziemy mogli je sprzedawać do zakładu przetwórczego który będzie dostarczał produktów regionalnych do każdego Optymalnego.


nic odkrywczego tu nie widzę
metody utylizacji  podobną metodą znane są nie od dziś
ps
mięso nie faszerowane
przetworzone technologią stosowaną do lat 90 tych
będzie  bardzo dobrze smakowało bez  markietingu