Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

10-lecie OSBO

Zaczęty przez toan, 2008-12-16, 16:19:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

toan

Zapraszamy na 10-lecie OSBO
Jubileusz 10-lecia naszego Stowarzyszenia uczcimy uroczystą konferencją, która odbędzie się w Jaworznie, w sobotę 25 kwietnia 2009r.

Program obchodów będzie obejmował m.in.:
1) piątek - 24.04.09 - zakwaterowanie gości w hotelach, wieczorem spotkanie przy ognisku nad Zalewem Sosina
2) sobota - 25.04.09 - rejestracja uczestników konferencji, przekazanie materiałów konferencyjnych, obrady uroczystej konferencji, obiad (po południu), bankiet oraz tańce (wieczorem).
3) niedziela – wyjazd do domów

W programie przewidujemy występy śląskiego kabaretu oraz zespołu folklorystycznego z Chełma.

Szczegóły w lutowym numerze „Optymalnych” i na naszej stronie internetowej www.optymalni.org.pl

Zarząd Główny OSBO

adampio

Cytat: admin w 2008-12-16, 16:19:31
Zapraszamy na 10-lecie OSBO
Jubileusz 10-lecia naszego Stowarzyszenia uczcimy uroczystą konferencją, która odbędzie się w Jaworznie, w sobotę 25 kwietnia 2009r.

Program obchodów będzie obejmował m.in.:
1) piątek - 24.04.09 - zakwaterowanie gości w hotelach, wieczorem spotkanie przy ognisku nad Zalewem Sosina
2) sobota - 25.04.09 - rejestracja uczestników konferencji, przekazanie materiałów konferencyjnych, obrady uroczystej konferencji, obiad (po południu), bankiet oraz tańce (wieczorem).
3) niedziela – wyjazd do domów

W programie przewidujemy występy śląskiego kabaretu oraz zespołu folklorystycznego z Chełma.

Szczegóły w lutowym numerze „Optymalnych” i na naszej stronie internetowej www.optymalni.org.pl

Zarząd Główny OSBO

Zazdroszcze Wam, gdybym ja mialtaka mozliwosc bylbym tam dzien wczesniej. Mam nadzieje, ze kiedys mnie sie uda!!!
Jak nie to to, do ARKADII w Ciechocinku...ale to juz zaplanowane na 2009.

renia

Na stronie OSBO przeczytałam, że w połowie marca tego roku otwarto, a właściwie wznowiono działalność, stowarzyszenie optymalnych w Świdniku. Bardzo się tą wiadomością ucieszyłam, bo wiem, że działalność tych bractw, z różnych powodów, zaczęła się kurczyć. Może teraz właśnie zacznie się ten ruch znowu rozwijać w odpowiedniej formie, w której nadrzędną sprawą będzie zdrowie, a nie własne ambicje. Na forum też ktoś pisał, że chce założyć bractwo, ja też mam dwie osoby, które by mi pomogły założyć oddział, ale widzę, że to jeszcze zamało.

admin

Wszystkim moim Przyjaciołom, których miałem zaszczyt spotkać na obchodach "10-lecia OSBO" serdecznie dziękuję!
Nie wymienię nikogo z Imienia i Nazwiska z wyjątkiem... Sami wiecie!
Myślę o Was zawsze ciepło.

Tomasz Kwaśniewski.

viola44

Kto z forumowiczów był na 10 leciu OSBO?  :) TO CHYBA NIE TAJEMNICA....

Malgosia

Cytat: viola44 w 2009-04-26, 19:09:32
Kto z forumowiczów był na 10 leciu OSBO?  :) TO CHYBA NIE TAJEMNICA....

WSPANIAŁA IMPREZA!!!.
Wielu znakomitych Gości z kraju i zagranicy, atmosfera doniosła i pełna wzruszeń: wspominki, dyplomy, podziękowania, plany na przyszłość.
Ogromne słowa uznania dla Biura OSBO i współorganizatorów - organizacja majstersztyk!!!!!
Swoją obecnością zaszczycili zgromadzonych: Pan Doktor Jan Kwaśniewski z Synem Tomaszem, Prezes OSBO Adam Jany, Pani Zofia Kuzioła ze Szwajcarii, naukowcy z Ukrainy i Polski, .................... Dzięki!!!

renia

Zazdroszczę Tobie tego pobytu (w pozytywnym znaczeniu, też chętnie bym tam pojechała, gdybym mogła :().

viola44

Szkoda że mieszkam tak daleko od głównych ośrodków związanych z Zywieniem Optymalnym. W moim regione cieniutko w tej kwestii.... :(

Blackend

Cytat: renia w 2009-04-26, 23:02:18
Zazdroszczę Tobie tego pobytu (w pozytywnym znaczeniu, też chętnie bym tam pojechała, gdybym mogła :().

za 10 lat pewnie zrobia dwudziestolecie, pewnie zdążysz ;)

renia

Cytat: Blackend w 2009-04-27, 09:38:35
Cytat: renia w 2009-04-26, 23:02:18

za 10 lat pewnie zrobia dwudziestolecie, pewnie zd±żysz ;)
Zarezerwuję sobie miejsce już teraz (w pierwszym rzędzie) :D

ali

Cytat: viola44 w 2009-04-27, 09:04:10
Szkoda że mieszkam tak daleko od głównych ośrodków związanych z Zywieniem Optymalnym. W moim regione cieniutko w tej kwestii.... :(
gdzie tak cienko?????

viola44

Cytat: ali w 2009-04-27, 14:10:56
Cytat: viola44 w 2009-04-27, 09:04:10
gdzie tak cienko?????
w małopolsce

renia

Może kogoś zainteresuje?  Ogólnopolskie Stowarzyszenie Bractw Optymalnych i Arkadia na Wybrzeżu Szczecinskim
zapraszają na Wiosenne Spotkanie Optymalnych, które odbędzie się w Międzyzdrojach, w dniach
29-31.05.2009 br. (Dla wieloletnich Optymalnych i dla zaczynających). Informacje Anna Kazuba tel. 091 484 50 65 lub 0602 106 391.   (koszt pobytu 380 zł. z noclegiem, wyżywieniem i niespodzianką)

admin

Aby zakończyć temat ;) - bardzo dużo pochwał zebrałem za swoje niespodziewane wystąpienie. Ponoć gadają, że cyt: "Pan Tomasz robi niewsamowite wrażenie w występach na żywo"!

PS
Owszem, mogę, ale już nie chcę... - :)))

administ

W Porządku Obrad Posiedzenia ZG OSO przewidzianego na 26 styczeń 2013r. jednym z punktów jest przygotowanie Uroczystości 15-lecia Stowarzyszenia...  :shock: :D
Jak ten czas szybko leci!
Trzeci maja 1998r - pamiętam ten dzień.  :D

Blackend

Gratulacje - utrzymać sie przez tyle lat w temacie (niestety) mało nośnym wśród naszego społeczeństwa, to naprawdę nie lada wyczyn  8)

administ

Nie jeden zdążył splajtować, a OSO jakoś się trzyma między innymi dzięki 1% i dobrym ludziom.  :D
Oby tak dalej...  8)

renia

Cytat: Blackend w 2013-01-20, 14:19:13
Gratulacje - utrzymać sie przez tyle lat w temacie (niestety) mało nośnym wśród naszego społeczeństwa, to naprawdę nie lada wyczyn  8)

To nie jest droga wysłana różami tylko droga przez chaszcze... :? :D

Blackend

A ponoc nie ma bezinteresownych ludzi  :D

Radzio