Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

NIE MOGĘ JUŻ PATRZEĆ NA JAJKA-CO ROBIĆ?

Zaczęty przez kaja711, 2008-12-27, 18:45:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

_flo

Cytat: afmfo w 2008-12-30, 19:46:01
Mój mąż ma awersję do żółtek. Daję mu je w plackach ziemniaczanych w kotletach z podgardla i w zupie jako kluseczki. Trzy jakoś udaje mi się wcisnąć.

nooo, w interesie kazdej zony jest, zeby jednak mąż te zolteczka przyjal, co by mu latwiej bylo codziennie spelniac przysiege malzenska "slubuje ci milosc... itd"  8)
tak wiec: "za mamusie,... za tatusia...,"  :P

adampio

Cytat: _flo w 2008-12-30, 20:43:32
Cytat: afmfo w 2008-12-30, 19:46:01
Mój mąż ma awersję do żółtek. Daję mu je w plackach ziemniaczanych w kotletach z podgardla i w zupie jako kluseczki. Trzy jakoś udaje mi się wcisnąć.

nooo, w interesie kazdej zony jest, zeby jednak mąż te zolteczka przyjal, co by mu latwiej bylo codziennie spelniac przysiege malzenska "slubuje ci milosc... itd"  8)
tak wiec: "za mamusie,... za tatusia...,"  :P

hahahahaahaa, flo, dobre!!!! za mamusie, za tatusia.....a teraz samochod wjezdza do garazu itd...dobre!!!!
Dziwie sie tylko, Wam, kobietom, ze nie potraficie znalesc lepszej formy zmuszania nas do jedzenia zoltek jak tylko ta, ktora wyzej nazwalas!!!!!hahahaaha...to jest dopiero smieszne.

A szampana z jajkami/zoltkami juz jadlas?

ziutek

Jak widzę jajko to mam odruch wymiotny

hmm, ...... co by Ci tu Kaja711 poradzić,

może uprawiaj sex po ciemku

a może maluj jak na Wielkanoc

adampio

Cytat: ziutek w 2008-12-30, 20:50:59

Jak widzę jajko to mam odruch wymiotny

hmm, ...... co by Ci tu Kaja711 poradzić,

może uprawiaj sex po ciemku

a może maluj jak na Wielkanoc

SUPER!!!!!!!!!!!!
hahahahahahaahahahahah

_flo

Cytat: adampio w 2008-12-30, 20:48:01

szampan to w szampanii
w polandii inne trunki tradycyjnie goszcza.
ale jeszcze nie zadecydowalam, czym i przede wszystkim w jakiej ilosc- i bede swietowac.
sylwester jest w ogole przereklamowany.  :?

adampio

Cytat: _flo w 2008-12-30, 22:04:00
Cytat: adampio w 2008-12-30, 20:48:01

szampan to w szampanii
w polandii inne trunki tradycyjnie goszcza.
ale jeszcze nie zadecydowalam, czym i przede wszystkim w jakiej ilosc- i bede swietowac.
sylwester jest w ogole przereklamowany.  :?

AAAAAAAAAAAA, widze, ze nie jestes jeszcze w nastroju, poczekam do jutra.....a noz widelec!

_flo

;) no chiba nie jestem, takie te swieta jakies... slow motion... nudy na pudy
ale Ty adampio, widze, szarzujesz na forum :D
przyznaj sie - plywales! :D

adampio

Cytat: _flo w 2008-12-30, 22:19:54
;) no chiba nie jestem, takie te swieta jakies... slow motion... nudy na pudy
ale Ty adampio, widze, szarzujesz na forum :D
przyznaj sie - plywales! :D

Nie, zamkneli mi basen do 02.01.2009 i czekam, czekam, czekam...az mnie ...nie wiem jak to nazwac.........zle jest, bo brakuje mi chloru.......
A jek pojde 2-go to sobie zrobie zakwasy!!!!!Takie jest zycie flo, to tak jak z sexem, nie masz ok, masz , to chcesz pokazac, ze mozesz duzo wiecej. Dziwne co?

Diogenes z Synopy

ok 100 jojek kupuję na 2 osoby tygodniowo, i prawie 100 białek wyrzucam.

Pani od jajek powiedziała mi, że przychodzi taki gość i bierze więcej jaj niż ja. Ale nie to jest dziwne.
Wszystkie żółtka wyrzuca. Je same białka. Podobno powodem tego jest wysoki cholesterol zawarty w nich   :shock: :shock: :roll:   ;-)   :lol:

Diogenes z Synopy

problem w tym, że się nie znamy. Zna nas tylko pośrednik między nami, a kurnikiem  ;-)

Zyon

Ja ostatnio dostalem karte stalego klienta od mojego dostawcy :D
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-29, 17:03:27
problem w tym, że się nie znamy. Zna nas tylko pośrednik między nami, a kurnikiem  ;-)

A pośrednik, na waszym dogadaniu się, by tylko stracił... :? :lol:

Anulka177

U mnie na odwrót, zaczynając DO bałam się, jak ja te jajka będę jadła w takiej ilości, a tu niespodzianka: jem i bardzo mi smakują, cieszę się na każde śniadanie i mój ulubiony omlecik  :D

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2016-02-29, 18:25:12
A pośrednik, na waszym dogadaniu się, by tylko stracił... :? :lol:
nie ma w tym interesu, na pewno  :)

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-02-29, 18:35:11
U mnie na odwrót, zaczynając DO bałam się, jak ja te jajka będę jadła w takiej ilości, a tu niespodzianka: jem i bardzo mi smakują, cieszę się na każde śniadanie i mój ulubiony omlecik  :D

Mnie też smakują coraz bardziej, ale był taki okres gdzieś tak po pół roku DO, że już wymyślałam nowe dania z jaj, bo zaczęły mi się nudzić, właśnie omlety... :roll:

Gavroche

A ja nie mam jakiegoś planu jajcarskiego. :D
Jem je, zwykle rano, ale niekoniecznie, ale nie szaleję, jak nie ma jajek kilka dni w lodówce.
Czasem z premedytacją nie kupuję jakiś czas, bo czemu nie?

Wiem z wiarygodnego źródła, że jedna kobieta wyleczyła się z nowotworu jedząc tylko żółtka przez kilka tygodni. 8)

renia

U nas bardzo rzadko to się zdarzało, że zabrakło jajek w lodówce. Ale jak tak było, to jechałam do sklepu, a nie robiłam czegoś innego... 8)

Gavroche

renia

To samo pomyślałam, że to już jest silne uzależnienie... :? 8)