Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Gdzie sie podzialy, tamte prywatki.....czyli gdzie spedzamy Nowy Rok

Zaczęty przez adampio, 2008-12-30, 22:38:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

adampio

Edytko, idziemy do przyjaciol, Polacy, bedzie polska muzyka, polska wodka .....i tylko jeden gorol!!!

Edyta

My też z przyjaciółmi .W pierwszy dzień swiąt też byliśmy ,tak było fajnie ,ze wróciliśmy taksówką  ,tzn. szkocka z lodem była fajna  :D

adampio

Cytat: Edyta w 2008-12-30, 22:41:00
My też z przyjaciółmi .W pierwszy dzień swiąt też byliśmy ,tak było fajnie ,ze wróciliśmy taksówką  ,tzn. szkocka z lodem była fajna  :D

hahahaha, no coz......mysle, ze mnie tez uda sie przywitac "rocek" ze skocka.....tyle tylko, ze w domu.

Moglbym spac u nich, ale u nas "wystrzeliwuja" szkynki na listy i inne cuda.....nie pojade, przyjade i bede spal w moim lozeczku!!!!! Tak lubie.

Edyta

Cytat: adampio w 2008-12-30, 22:48:48
... przyjade i bede spal w moim lozeczku!!!!! Tak lubie.

Ja też najbardziej lubie swoje łóżeczko ,takie przyjemne ciepełko i w ogóle ... 8) 
Ciebie teraz widze,ze nie ma,pewnie poszedłeś do fryzjera i brokatem posypuja Ci włosy  :)

Syriusz

A czy macie tam chociaz snieg w ten ostatni dzien starego roku?
U mnie bylo dzis +42 a noc zapowiada sie nieco chlodniejsza ale z pewnoscia nie bedzie ponizej +30 stopni.
My zas w taki upal gotujemy juz drugi dzien ogromny gar bigosu a zapowiada sie wysmiennity.
Nowy Rok przywitamy w domu
pozdrawiam

sylwiazłodzi

na sali ale nie białej ( czyli nie w łóżku) :D

Mąż czysta, Ja drinki niebieskawo zielone :D
można pic całą noć a i tak się nie upiję
tylko 10%
Suknia, garnitur dla o 15 kilo lżejszego mężą
Taki Sylwester ma nadzieję będzie wspaniały.

Sylwia.

kodar

Cytat: Syriusz w 2008-12-31, 12:31:48
U mnie bylo dzis +42 a noc zapowiada sie nieco chlodniejsza ale z pewnoscia nie bedzie ponizej +30 stopni.
My zas w taki upal gotujemy juz drugi dzien ogromny gar bigosu a zapowiada sie wysmiennity.
pozdrawiam
u mnie... w Essen,wpaniale zimno,ok -3 % mroziku i piekne sloneczko,kwitnace wrzosy,zamarzniete maliny na galazkach i inne zielone roslinki w ogrodku.
A sniegu jak nie bylo,tak nie ma.Nowy Rok przywitamy przed domem puszczajac rakiety sylwestrowe :P

sylwiazłodzi

No to juz po Sylwestrze. Moje 6 letnie maleństwo wyspało się od 10 do 6 rano, teraz w domu juz nie uśnie, więc mąż śpi a Ja siedzę z synem. Później się zmienimy.

Wrażenia:

Prawie bym ogłuchła od petardy
Wytańczyłam się znów na kolejne kilka lat musi wystarczyć
Zmęczyłam do końca Blue Curacao z sokiem pomarańczowym
było tego niewiele ale Mi alkholol nie smakuje
Nadal taksówkę trzeba zamawiać z wyprzedzeniem jednodniowym bo
nad ranem to sie szybciej dodzwoni człowiek na policję chyba niż do taxi
:)
Zamówienie taksówki udało sie po 3 godzinach gdy większość już wróciła z sylwestra:)
Pozdrawiam

A to co właśnie na klawiaturze wystukał mój syn:

bartosz mama tata

adampio

pozdrawiam

szron ( jezeli jeszcze pamietasz co to jest ) i minus 4, piekne, ostre slonce

kangur

pozdrawiam

U mnie bylo +38 C. Siedzialem z podwinietym ogonem w  klimatyzowanej sypialni.

Hana

U mnie bylo +38 C. Siedzialem z podwinietym ogonem w  klimatyzowanej sypialni.

Podejrzewam, ze lampek/swieczek na choince nie zapalales w obawie zeby +40°C nie przekroczyc.

Rosna w Twoim obecnym kraju choinki--i zachowales tradycje strojenia Jej?

Edyta

Edyta

Cytat: Enka19 w 2009-01-01, 11:49:06
Scyzoryki GÓRĄ ;-p 8)

Pewnie,ze górą  8)
Widziałaś moze mojego brata w Kielcach?

Edyta

Dzis rozmawiałam z moją przyjaciółka,która mieszka koło Perth i mówiła,że było u nich 35stopni dzis i było troche lepiej tzn. "chłodniej" niz wczoraj  :D

Syriusz

Szron - mamy go kilka razy w czasie tzw. pory suchej a raczej naszej zimy. Nawet skrobaczke do szronu z szyb zachowalem. Ostatniej zimy mielismy nawet jedna noc z minus 4. Woda w wannie zamarzla na grubosc 4 cm. Oczywiscie, nie w tej w domu lecz na zewnatrz, z ktorej wode pija krowy.
Pozdrawiam