Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Tematy dotyczące forum

Zaczęty przez renia, 2009-03-04, 11:05:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Wczoraj miałam kiepski humor (pewnie było to widać po moich postach :?), zwalałam to na pogodę, bo nie lubię silnych wiatrów. Dopiero późnym wieczorem, jak przeczytałam posty "Adampia", nastrój mi się poprawił, biło od nich radością i serdecznością :).

renia

"Adminie", czy Twój Krzysiu ma jutro "Kangurka"?  Mój Oliwier bierze w nim udział i liczy na główną nagrodę :D. Pytał się czy będę mogła z nim jechać do Disneylandu , jak wygra konkurs?

_flo

Cytat: renia w 2009-03-18, 15:58:57
Może ktoś napisałby coś?

nic nie pisza, bo "bez pracy nie ma kolaczy"
albo raczej: bez harówy nie ma jajcówy
:P :wink:

renia

Cytat: _flo w 2009-03-18, 20:49:24
Cytat: renia w 2009-03-18, 15:58:57
Może kto¶ napisałby co¶?

nic nie pisza, bo "bez pracy nie ma kolaczy"
albo raczej: bez harówy nie ma jajcówy
:P :wink:
Te "jajcówy" są atrakcją dla "optymalnych inaczej" :shock: :D

_flo

Cytat: renia w 2009-03-18, 21:15:40
Te "jajcówy" są atrakcją dla "optymalnych inaczej" :shock: :D

no to moze:
dla nierobów nie ma swinskich podrobów  :D

adampio

Powiem Wam w tajemnicy, ze za dwa tygodnie jade do Polski. Juz nie bylem w Kraju rok. Teskno oj teskno i im starszy czlowiek tym bardziej teskno.
Ale coz takie zycie.

Ale juz zaplanowalem ile zjem salcesonu, bo tu tego nie ma, ile zjem kaszany, bo tu jest na Boze Narodzenie ale z rodzynkami i cynamonem. Biala kielbasa sni mi sie po nocach i mojej mamy bigos i do tego biala kielbasa hmmmmmmm, palce lizac.

Poza tym juz zamowilem pare ksiazek, ktore czekaja do odbioru no i obiecalem sobie, ze zjem jednego malego paczka.....bo tego tez tu nie ma.

Mama obchodzi 75-te urodziny i pyta co by tu najlepiej zrobic do jedzenia......hihihhihi.....a ja na to:  na przystawke salceson czarny i wloski a na glowne danie bigos z biala kielbasa, na deser moga byc zimne nozki  :D

Ot tego mi brakuje. Tzn bigos moge zrobic, zimne nozki ( galareta ) tez....pozostalych potraw nie. Juz nie moge sie doczekac, jeszcze 2 tygodnie.

renia

Adampio, Ty zawsze tylko o jedzeniu myślisz? o zimnych nóżkach, a o ciepłych nic? :wink: :D

viola44

Cytat: renia w 2009-03-18, 22:34:44
Adampio, Ty zawsze tylko o jedzeniu myślisz? o zimnych nóżkach, a o ciepłych nic? :wink: :D

o ciepłych nóżkach nie musi myśleć, na ciepłe nóżki może popatrzeć i posmyrać.... :D

renia

Cytat: viola44 w 2009-03-18, 22:39:56
Adampio, Ty zawsze tylko o jedzeniu my¶lisz? o zimnych nóżkach, a o ciepłych nic? :wink: :D

o ciepłych nóżkach nie musi my¶leć, na ciepłe nóżki może popatrzeć i posmyrać.... :D
Viola, a co to takiego...posmyrać :shock:

viola44

Cytat: renia w 2009-03-18, 22:42:03
Cytat: viola44 w 2009-03-18, 22:39:56
Adampio, Ty zawsze tylko o jedzeniu my¶lisz? o zimnych nóżkach, a o ciepłych nic? :wink: :D

o ciepłych nóżkach nie musi my¶leć, na ciepłe nóżki może popatrzeć i posmyrać.... :D
Viola, a co to takiego...posmyrać :shock:

posmyrać? :D :D to tak pogładzić delikatnie paluszkami po nóżce....hi

renia

Aaaaaa....,myślałam, że on więcej może... :D jakieś rekordy... :D

viola44

Cytat: renia w 2009-03-18, 22:45:52

wiesz, takie smyranie działa jak bomba neutronowa, az miło pomyslec co potem :D :D

renia

Myślę, że nie obrazi się na nas za te plotki, a w razie czego, jak on przyjedzie do Polski, to ja wyjadę do Danii. :D

admin

Cytat: renia w 2009-03-18, 18:13:47
"Adminie", czy Twój Krzysiu ma jutro "Kangurka"? 

Tak, dziś do szkoły na galowo z krawatem.

renia

Mają przeżycie maluchy, no my też :D

adampio

Cytat: renia w 2009-03-18, 22:54:12
Myślę, że nie obrazi się na nas za te plotki, a w razie czego, jak on przyjedzie do Polski, to ja wyjadę do Danii. :D

Nie, nie spoko. A etap smyrania juz przeszedlem, ...dawno. :oops: 
I rekordow juz tez w tej dziedzinie nie ustanawiam, choc chcialoby sie :wink:
Wiec zostal tylko basen  :lol:

adampio

Cytat: viola44 w 2009-03-18, 22:47:43
Cytat: renia w 2009-03-18, 22:45:52

wiesz, takie smyranie działa jak bomba neutronowa, az miło pomyslec co potem :D :D

Wszyskie preludia sa dobre.
Najbardziej lubie "Male deszczowe"  :wink:

renia

Cytat: adampio w 2009-03-19, 10:58:33

Najbardziej lubie "Male deszczowe" :wink:
No nie, Adampio, znowu mnie zaskakujesz :shock:  napisz co to "Male deszczowe", to prawda, że człowiek całe życie się uczy 8)

adampio

Cytat: renia w 2009-03-19, 11:19:51
Cytat: adampio w 2009-03-19, 10:58:33

Najbardziej lubie "Male deszczowe" :wink:
No nie, Adampio, znowu mnie zaskakujesz :shock:  napisz co to "Male deszczowe", to prawda, że człowiek całe życie się uczy 8)

To juz napisal Chopin.