Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Czego oczekujesz od tego forum

Zaczęty przez adampio, 2009-03-06, 15:42:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: Zyon w 2014-11-16, 22:15:14
Cytat: nowy w 2014-11-16, 19:39:18
Cytat: toan w 2009-03-07, 08:16:59
Ponieważ każde Forum jest takie jak jego Użytkownicy, to ja sobie życzę:
wyłącznie dorosłych emocjonalnie Użnnnytkoęwników.
Ponieważ średnio raz na m-c ktoś (różne osoby w pięcioletniej historii tego Forum) tu zawsze doprowadza(ło) do awantur, to proszę przyjąć do wiadomości, że osobom dorosłym, które potrafią zachować dystans do sytuacji i stosownie się zachować, żadne  "obrażanie, odsądzanie od czci, bluzgi", a tym bardziej jakiekolwiek "podcinanie nóg" nie grozi.
Więc proszę nie narzekać tylko brać się do stosownego pisania na Forum, a nie robienia sobie "koncertu niespełnionych życzeń".
Życzenia proszę spełniać sobie w miarę swoich możliwości tu samodzielnie, tak jak na dorosłe, świadome osoby przystało!
Mam prośbę Tomaszu. Zapoznaj się z wypowiedziami paru harcowników, a także admina i wyciągnij wnioski. Czy można nie narzekać? Czy ten język podnosi poziom dyskusji, czy ją kompromituje? Wielu moich znajomych ma bardzo złą opinię o tym forum tylko dlatego, że głównym nurtem rządzącym tutaj jest kpina, szyderstwo. Myślę, że im wcześniej ktoś to zmieni, tym lepiej, bo opinię zyskuje się długo, a traci szybko. Pozdrawiam Cię. Dariusz.
Nowy ma racje, Tomaszu zapoznaj sie z wypowiedzami admina i niezwlocznie donies o tym swojemu dziadkowi, bo istnieje obawa zaprzepaszczenia jego dziedzictwa!  :shock:
:lol: :lol: :lol:

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-11-16, 22:48:33
Wszystko mi się miesza... :roll:

Zaś "wszystko"- działania na zbiorach potrafią nie jednemu bysiowi zafundować drżenie nóg, a latka lecą. ;) :lol:

administ

Na drżenie nóg, to teraz jakiś wspaniały suplement diety w sklepie z chemią spożywczą jest. :D
Teraz to na wszystko jakiś suplement, dlatego ludzie tacy szczęśliwi... ;)

Radzio

:D
Kiedy tylko słucham, to z tym szczęściem jest tak sobie, ale kiedy tylko zaczynam pitolić, ooo, wtedy dosłownie wszystko jest olrajt. :wink: :mrgreen:
Może to też jaki suplement. :lol:

administ

Radzio

:lol:
Znaczy już napitoliłem, a ... a mni się mrowi, że dopiero mam taki zamiar. :wink: :mrgreen:

JTKirk

Dzień dobry

chciałem się przywitać i jednocześnie napisać, że oczekuje, że znajdę tutaj wiele interesujących mnie informacji :)

Gavroche

Cześć, płonne nadzieje, tutaj pitolą o wszystkim, tylko nie o dietetyce i zdrowiu. ;)

administ

Bo to takie nudne jest bez przerwy o diecie! :shock: ;)

Blackend

No fakt, ile można w końcu jeść?  :D
Choć niektórzy całą dobę potrafią.  :roll:

Gavroche

Nad każdym posiłkiem czuwa CUN, jakież więc bezwartościowe rzeczy ludzie muszą wcinać?! :shock:

Blackend

O muszą, muszą. No ale skorą chcą? ;)  :D

Radzio

Cytat: JTKirk w 2015-02-24, 11:06:35
Dzień dobry

chciałem się przywitać i jednocześnie napisać, że oczekuje, że znajdę tutaj wiele interesujących mnie informacji :)

A nawet bardzo dobry. Zauważyłeś? To są Twoje oczekiwania względem samego siebie, a ściślej według samodzielnych, Twoich poszukiwań. Ja zauważyłem. :D
Czego szukasz? To coś konkretnego? ;)

Radzio

Cytat: tesa w 2009-03-06, 18:39:40
Osobiście jestem bardzo zadowolona z forum chociaż nie uczestniczę w wymianie doswiadczeń -bo mam ich mało.Cieszę się że mogę czytać i brać pod rozwagę niektóre wypowiedzi.Niestety nie mam gg dlatego nie piszę. .Cenię sobie wypowiedzi adampio i morgano.tesa

Hop, hop, ale to było lata temu. Co teraz! :D

administ

Do wczoraj Radzio, a dziś wraca normalność na Forum.  8)
Nie marchewka i nie kije, a siekierka Radziu!
Siekierka, co spadnie bez ostrzeżenia, z pierwszy błąd...

Radzio

:lol: :lol: :lol:
I nie ma przeproś, Szefu mój. :D :lol:

administ

Nie podoba mi się ta wypowiedź!   :?
No, ale skąd to możesz wiedzieć biedaku!  :(
Mizerne szanse przetrwania!  8)

Radzio

administ

Zyon

To ma w koncu sens musze przyznac :D
Work Buy Consume Die