Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Czego oczekujesz od tego forum

Zaczęty przez adampio, 2009-03-06, 15:42:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

MarekLisowski

a po co ci wiadomosci admina?nie ciekawsze jest to co wypisuje ekspert ? teraz wam zal? trzeba bylo zwracac uwage na cos modrego,a nie bezbrzeznie durnego.

_flo

Cytat: viola44 w 2009-03-08, 13:58:45
Zachęcam do umieszczania ślicznych twarzyczek przez kobiety, i męskich mordek przez mężczyzn.   :D

boje sie ludzi chorych psychicznie
dlatego ostroznie....

MarekLisowski

ostroznosci nigdy za wiele.ekspert jest osoba niezrownowazona psychicznie ,szuka w sumie bladego pojecia nie wiem kogo,wziela mnie i nie tylko mnie za kogos innego i jeszcze moglaby mnie zabic jakby wiedziala jak wygladam .

MarekLisowski

Cytat: Opal w 2009-03-08, 19:49:57

viola44 - wklejając swoje zdjęcie tylko bym Ci zrobiła tutaj konkurencję, a ja nie lubię ślinienia się różnych osób przy monitorze.
opal nie zadrosc violi urody---> nie wiadomo,czy to zdjecie jest jej.

_flo

Cytat: MarekLisowski w 2009-03-09, 10:03:34
a po co ci wiadomosci admina?nie ciekawsze jest to co wypisuje ekspert ? teraz wam zal? trzeba bylo zwracac uwage na cos modrego,a nie bezbrzeznie durnego.

marku, przewazajaca wiekszosc twoich postow jest "bezbrzeznie" monotematyczna, proponuje "zwrocic uwage" na cos innego
nara!

MarekLisowski

to tak jak twoje i pozostalych ekspertow .

viola44

Cytat: MarekLisowski w 2009-03-09, 10:34:28
Cytat: Opal w 2009-03-08, 19:49:57

viola44 - wklejając swoje zdjęcie tylko bym Ci zrobiła tutaj konkurencję, a ja nie lubię ślinienia się różnych osób przy monitorze.
opal nie zadrosc violi urody---> nie wiadomo,czy to zdjecie jest jej.

sąsiadki :lol: :lol: :lol:, flo ma racje, najwyższy czas zejść ze mnie .....

MarekLisowski

viola nie schlebiaj sobie-nikt chyba na tobie nie lezy ,nie wiem kto by chcial w sumie.

MarekLisowski

poza tym viola nie prowokuj rozmow o tobie,bo flo wcale nie pisala,ze ma tu ktos z ciebie zejsc,wiec nie pisz ,ze ma racje.

grizzly

Cytat: viola44 w 2009-03-09, 11:07:09
...sąsiadki :lol: :lol: :lol:, flo ma racje, najwyższy czas zejść ze mnie .....

Viola, lubie Twoja virtualna osobe!!!
A z tym "zejsciem"... to........  :P :P :P

renia

Czego oczekujesz od tego forum? Oczekuję, że będzie co czytać i będziemy mogli pisać, bez obawiania się złośliwych komentarzy.

viola44

Cytat: grizzly w 2009-03-09, 12:39:09
Cytat: viola44 w 2009-03-09, 11:07:09
...sąsiadki :lol: :lol: :lol:, flo ma racje, najwyższy czas zejść ze mnie .....

Viola, lubie Twoja virtualna osobe!!!
A z tym "zejsciem"... to........  :P :P :P

:wink:

vigo

CytatCzego oczekujesz od tego forum? Oczekuję, że będzie co czytać i będziemy mogli pisać, bez obawiania się złośliwych komentarzy.

w cuda wierzysz ? My polacy mamy w sobie cos czego nie maja inne nacje. Najlepiej widac to na obczyznie wsrod tzw. polonii.
Ojciec gdy byl w USA na poczatku lat osiemdziesiatych (Chicago-Jackowo) opowiadal ze widzial pare razy jak za poszkodowanym czlowiekiem wstawial sie inny z tej samej nacji (z reguly czarny albo meksykanin). Gdyby to byl poszkodowany polak to inny polak jeszcze by mu dokopal. Czego tez ojciec doswiadczyl na wlasnej skorze.
Podczas pewnej nocnej popijawy tata wysnul teorie ze to wina zaborow z XIX w.  :D

grizzly

Cytat: vigo w 2009-03-09, 15:14:56
...Gdyby to byl poszkodowany polak to inny polak jeszcze by mu dokopal...

To sie zmieni za 3 do 5 pokolen, optymistycznie szacujac!!!  8) :P
Czego mozna sie spodziewac po "cywilizacji ofiar i konfidentow" ???  :shock: :shock: :shock:

MarekLisowski

Cytat: renia w 2009-03-09, 13:51:29
Czego oczekujesz od tego forum? Oczekuję, że będzie co czytać i będziemy mogli pisać, bez obawiania się złośliwych komentarzy.
jak dotad to ---->ziew
jeden ekspert zrobi zamet,potem łeb w piach-ucieczka.
drugi gosc pajacuje -jak to opal napisala -slini sie -gosc nic nie wnosi konstruktywnego-jakis chory materialista.

kriss

Cytat: Krystyna*Opty* w 2009-03-06, 20:36:31
Cytat: Ruler w 2009-03-06, 19:13:00
Do forum oczekuje podobnie jak wszyscy wymiany doświadczeń oraz dowiedzenia sie czegos wiecej od bardziej doswiadczonych optymalnych, oczekuje tez tego zebym, przy małej ilosci czasu jaka moge poswiecic na czytanie forum, nie musial sie przekobywac przez stosy bezmyslnego paplenia przekomarzania sie, udowadniania niewiadomo czego jeden uzer drugiemu i odejsc od tematu. Mam na forum okolo pol godziny do godziny dziennie czasem mniej(dlatego min raczej czytam niż pisze) i fajnie by było w tym czasie cos ciekawego sie dowiedzieć.

Ja dokładnie też tak myślałam. Dzisiaj już wiem, że byłam bardzo naiwna...  :?

CytatOstatnio stan rzeczy bardzo sie poprawił po zniknieciu pewnego trola i na ta chwile odpowiadami mi on w 100% :)

Eh, Ruler... Ty naprawdę myślisz, że ta papla dobrowolnie się wyniosła z takiego fajnego dla niej forum???... Obudź się...   :)
Tutaj wręcz trudno na nią nie trafić. A ponieważ ja postanowiłam do trolla się nie odzywać, to przeważnie milczę... Troll i tak sam z sobą papla (w przeróżnych konfiguracjach), więc forum na bieżąco się kręci - i wszyscy są zadowoleni...  ;)
Zresztą ja mam zaległości w czytaniu starych wątków, więc zaczęłam czytać archiwum. Też jest ciekawe...  8)

P.S. Jak miło poczytać czasem kogoś prawdziwego  :)

Oj  ,oj , to nie ladnie tak brzydko sie wyrazac o osobie której juz nie ma  :shock:"papla"
I mam nadzieję Krystynko że mnie ż nią nie utozsamiasz :lol:
Choć czasami było wesolo z nią , przyznaj sama :P Co prawda  ostatnio troche przegięła :roll: :wink:
ale w sumie to wnosila na tym Forum nieco humoru.Myslę ze niektórzy sie ze mna zgodzą :wink: Prawda?

kriss

Cytat: Krystyna*Opty* w 2009-03-06, 20:36:31
Cytat: Ruler w 2009-03-06, 19:13:00
Do forum oczekuje podobnie jak wszyscy wymiany doświadczeń oraz dowiedzenia sie czegos wiecej od bardziej doswiadczonych optymalnych, oczekuje tez tego zebym, przy małej ilosci czasu jaka moge poswiecic na czytanie forum, nie musial sie przekobywac przez stosy bezmyslnego paplenia przekomarzania sie, udowadniania niewiadomo czego jeden uzer drugiemu i odejsc od tematu. Mam na forum okolo pol godziny do godziny dziennie czasem mniej(dlatego min raczej czytam niż pisze) i fajnie by było w tym czasie cos ciekawego sie dowiedzieć.

Ja dokładnie też tak myślałam. Dzisiaj już wiem, że byłam bardzo naiwna...  :?

CytatOstatnio stan rzeczy bardzo sie poprawił po zniknieciu pewnego trola i na ta chwile odpowiadami mi on w 100% :)

Eh, Ruler... Ty naprawdę myślisz, że ta papla dobrowolnie się wyniosła z takiego fajnego dla niej forum???... Obudź się...   :)
Tutaj wręcz trudno na nią nie trafić. A ponieważ ja postanowiłam do trolla się nie odzywać, to przeważnie milczę... Troll i tak sam z sobą papla (w przeróżnych konfiguracjach), więc forum na bieżąco się kręci - i wszyscy są zadowoleni...  ;)
Zresztą ja mam zaległości w czytaniu starych wątków, więc zaczęłam czytać archiwum. Też jest ciekawe...  8)

P.S. Jak miło poczytać czasem kogoś prawdziwego  :)

grizzly

_flo

dzis chyba wypadl dzien hipomanii

Radzio

Klon typu Jawor to piękne drzewo... są. ;) :lol: :lol:

Cytat: admin w 2009-03-07, 15:41:23
Bez paniki! :shock:
Jestem, jestem tylko odświeżam sobie to i owo.
toan = Tomasz Kwaśniewski.
"admin" to klon. :wink:

O! I Napoleon jest. :D

Cytat: Blackend w 2009-03-07, 14:46:21
no aż oczy przecieram ze zdumienia  :shock:
admin=toan  :shock:
a myslałem że admin=cezary brat Pana Tomasza
a Pan Tomasz to...
ale kim jest admin?  :mrgreen:
dla ścisłości dodam, że ja jestem klon Napoleona!  :P
Muszę znikać - Panie mają teraz drugi przejazd w Pucharze Świata w narciarstwie alpejskm

I zguba się znalazła. ;)

Cytat: admin w 2009-03-07, 16:05:58
Krysiu,
mam dość twojego trollowania na tym Forum, więc albo będziesz pisać od następnego postu merytorycznie, zgodnie ze swoim życzeniem, albo dostaniesz bana i będziesz musiała się tu jakimś cudem skolonować "tylnym wejściem".
Uprzedzam lojalnie!.  8)