Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Recepta na pasożyty

Zaczęty przez kristan, 2005-09-07, 14:47:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

elmo

juz uklicilam sobie taki zimowy awatarek ,chociaz sniegu ani widac  :| .Nie wiem czy to dobrze czy żle .Przynajmniej dla drogowcow-kierowcow dobrze :D

lutonn chcialby pewnie zeby napadalo sniegu ze 2 metry ,bo on lubi budowac rozne figury ze sniegu  :mrgreen: :twisted:

slawek

Cytat: toan w 2006-12-23, 08:54:28
ale pewnie jeszcze będziemy mięli okazję, bo Świat jest mały! 8)
No to do miłego ;) a tymczasem Zdrowych Pgodnych  :x Rodzinnych Świąt Dla Ciebie Rodziny i wszystkich Użytkowników Forum

elmo

Ja tez sie przylączam i chce zlozyc wszystkim ,ktorzy obchodza Swieta Bozego Narodzenia duzo zdrowia przede wszystkim, a reszta " sama przyjdzie"  :) .
A dla tych, co nie obchodza rowniez zycze duzo zdrowia  :D
Pozdrawiam
elmo   8).

lutonn

A ja zycze wszystkim oraz  sobie  MADROSCI  bo to ona jest sprawczynia wszystkiego!!! :P :D :mrgreen:

Matti

A ja sie spytam apropo tej mieszanki czy te 10g piołunu to chodzi oziele piołunu czy piołun w innej postaci?

kristan

W recepcie jest napisane- 10 gram ziela piołunu -przepraszam za " niedopisek"

Matti

Ok mieszanka sie "termosi" od jutra albo od nawet dziś zaczynam to pić.

Czy ktoś już to stosował??

kodar

Mati ,nie trzymaj za dlugo w termosie bo ci sie skwasi :?A piolun to chyba cos strasznie gorzkiego,ale dla zaliczenia nastepnego doswiadczenia to na pewno to przelkniesz,wierze w ciebie!!!!

Matti

Kristian zbluźniłeś!! Blech... da sie wypić tak?! Już ja ci dam da sie wypić!! :D.
Gorzkie jak holera.
Pewnie słodzić nie można co??
Dobra kwestia przyzwyczajenia tak samo jak z olejem lnianym... na poczatku tez prawie zwracałem... a teraz moge 2 łyżki na raz wziąć.

Ej to niby co mam zrobić jak nie trzymać w termosie??

Sypneło mi sie z 15-20g piołunu do mieszanki bo cieżko było odmierzyć z torebki 50g.To jakaś katastrofa czy może być??

Matti

Jakoś to wypiłem choć sam nie wierze :/...

kristan

Tak to bywa -"na oko" ,ale nie martw sie, dr Clark daje sam piołun...co prawda w kapsułkach, ale sam. Powodzenia ! -  to tylko tydzień. Póżniej już łatwiej.

kodar

to dzieki kapsulkom nie czuje sie goryczy,ale kapsulki robione sa przewaznie z zelatyny i innych dod.chemicznych,a tu masz same ziola,gratulacje Matti,ze ci sie udalo :!: :!:Juz  jestem ciekawa co nowego pojawi sie na twoim stole,czy stole????

Matti

Nie do uwierzenia 1 raz tragicznie było a od drugiego coraz lepiej teraz bez żadnego problemu moge na raz wypić... tak szybko sie przyzwyczaja człowiek.

Można pić częściej niż 3x/dz?

Wiem że długotwałe stosowanie nadmiernych dawek nawet małych piołunu źle oddziaływuje na układ nerwowy a nawet może doprowadzić do obłędu.

Pozdrawiam
Marcin.

kodar

Marcin,uwazaj bys nie wpadl w nalog picia piolunu, jaby ciebie wtedy nazywali--piolunowiec???ale moze to i  lepiej brzmi jak alkoholik albo narkoman :lol: :lol:

Matti

Ostrzegam to moze być dla was cios ale wam powiem.
Czuje sie teraz jakbym sie narąbał... tzn.upił troche takie 0,5-1 piwo góra i słabe...
Podobno ta candida to fabryka alkoholu :) Coś w tym jest jak ją tępie intensywnie to chyba z tych truposzy sie wydziela tak na koniec też coś takiego...w każdym razie tak sie czuje z lekka.

Matti

Dziś z rana jakbym wychlał 2 mocne piwa...

a wypijam tylko... wode litrami

Dziś z rana 1,5 l ...

Matti

Dałem tyłka. Obzarłem sie przez 2 dni weglowodanami no nie na max ale za dużo.Przedeficiłem organizm niestety do takiego stopnia że zarłem białko kilogramami aż w końcu przy okazji zjadłem kawałek białęgo pieczywa i taki głod na węgle poszedłe że nie do wytrzymania i zżarłem tego dnia z 300-400 i patrząc na deficyt to nie dużo bo przecież cukry też są potrzebne do budowy błon itp itd...

Teraz już rozsądniej bede jadł ok.100W/dzień.

Matti

kristian i mówisz ze ten zapper to taki ogromnie skuteczny?

Stosujecie to jak efekty u was czy u ludzi?

sabina

Matusiu,