Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Recepta na pasożyty

Zaczęty przez kristan, 2005-09-07, 14:47:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

kristan

Prof J. Aleksandrowicz:
"Zdrowie jest zbyt cenne by je powierzyć lekarzowi" .

elmo

Kristan.Racja! Dlatego powinniśmy czerpać wiedzę ,nie stać w miejscu,uczyć się ,aby potem uniknąć wciskania kitu(wspomnianego przez Rudkę).

Dlatego ja nie spocznę ,dopóki nie dowiem się czegoś więcej o grasicy  :lol: Bo zaiste, ta grasica jest bardzo ciekawym narządem  :idea:  :shock:  :D .

Jestem niemalże pewna ,że żywienie ma na nią wpływ/na jej zanik/  :idea: ...no chyba ,że się mylę  :? ...ale to jeszcze nie udowodnione ,że tak nie jest  8) .

kristan

Elmo czy raczej Edyto-sam już nie wiem ,ale tak słyszałem - czy Ci coś wiecej wiadomo  na temat grasicy. Czy temat po prostu ucichł ? Jest to ciekawa sprawa , nie do końca jednak wyjaśniona.

kangur

Cytat: kristan w 2008-08-18, 11:43:26
Elmo czy raczej Edyto-sam już nie wiem ,ale tak słyszałem - czy Ci coś wiecej wiadomo  na temat grasicy. Czy temat po prostu ucichł ? Jest to ciekawa sprawa , nie do końca jednak wyjaśniona.

Aby sie dowiedziec reszty na ten temat, to proponuje aby Bruford poprosil kolege Grizzly o wyciecie takiego narzadu komus juz zpod opadnietego juz wieka (on ma takie mozliwosci).
Wtedy pokaza ten organ (albo dziure po tym organie, w przypadku jak nie isnieje) Elmo i Kristan, a oni wloza reke jak niewierny Tomasz (nie T.K.) w "dziure" i sie przekonaja osobiscie, czy taki organ istnieje czy nie.
Grizzly z kolega Brufordem napisza kolejna prace (tym razem wspolna) i udowodnia "Dudkowi", ze grasica nie istnieje. Elmo przeprosi na przekor T i T Bruforda. Bruford oczywiscie wybaczy.
Ja takie pogodzone towarzystwo zapraszam na swoja dzialke. Rozpalimy ognisko. Ugrylujemy barana z ogonem i nerkami. Piwa nie bedzie, bo Jaro opil sie piwem i teraz trzyma rece na glowie (BSM)
aby mu przestalo krwawic z tylka. Mowi, ze to dziala.

grizzly

Cytat: kangur w 2008-08-21, 06:56:38
...Ja takie pogodzone towarzystwo zapraszam na swoja dzialke.
Rozpalimy ognisko. Ugrylujemy barana z ogonem i nerkami...

Hy, hy, hy  8)

A zaprosisz Panie z "ELYTY"???  8) :P

kangur

Cytat: grizzly w 2008-08-21, 18:48:29
Hy, hy, hy  8)
A zaprosisz Panie z "ELYTY"???  8) :P

Dla Ciebie beda panie wg twoich wymogow. PO 80-ce I z KASA.

Gwidon

witajcie jestem  nowy  optymalny  na tym  forum , interesuje  mnie  jak  skutecznie  pozbyc  sie  grzybow   w  organizmie   glownie chodzi chyba  o  candida      podajcie  jakies  linki     DZIEKI       

POZDRO.

Edyta

Cytat: Gwidon w 2008-10-27, 11:44:43

witajcie jestem  nowy  optymalny  na tym  forum , interesuje  mnie  jak  skutecznie  pozbyc  sie  grzybow   w  organizmie   glownie chodzi chyba  o  candida      podajcie  jakies  linki     DZIEKI       

POZDRO.

Kangur sie tutaj specjalizuje w unicestwianiu kan-DYDY  :) -On z pewnoscią coś poradzi  :)

Gwidon

KANGUR   PROSZE  O   RADY

kangur

Cytat: Gwidon w 2008-10-27, 12:27:23

KANGUR   PROSZE  O   RADY

Skad wiesz, ze to jest kandyda?

grizzly

Cytat: Edyta w 2008-10-27, 12:12:40
..Kangur sie tutaj specjalizuje w unicestwianiu kan-DYDY  :) -On z pewnoscią coś poradzi  :)..

Nie "kan-DYDY" tylko "kan-DYDOW",
jedne "DYDY" juz uciekly!  :P :P :P

Pozostale obserwuja z rezerwa "kandydata"
z powodu niskich "dochodow" prawdopodobnie nie zaatakuja!  :P :P :P

kangur

Cytat: grizzly w 2008-10-27, 19:12:49

Nie "kan-DYDY" tylko "kan-DYDOW",
jedne "DYDY" juz uciekly!  :P :P :P

Pozostale obserwuja z rezerwa "kandydata"
z powodu niskich "dochodow" prawdopodobnie nie zaatakuja!  :P :P :P

Bingo!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edyta

kodar

POZDRO.
nie przejmuj sie,za te zarty,
Ludzie sobie pojedli to rozumiesz,tryskaja zdrowiem i humorem. :)
najszybciej znajdziesz odp.wpisujac w wyszukiwarke  wyrazy,pasujace do tematu,ktory cie interesuje :P

kodar

nie przejmuj sie  zartami.....albo??

adam319

Cytat: kristan w 2007-05-08, 10:09:05
Prof J. Aleksandrowicz:
"Zdrowie jest zbyt cenne by je powierzyć lekarzowi" .

Zróbmy składkę by przekupić Grizzliego, żeby sobie ten cytat umieścił w tekście osobistym pod każdym postem, ciekawe za ile PLNów byłby gotów to uczynić?
8)

Edyta

Cytat: kodar w 2008-10-28, 23:18:43

POZDRO.
nie przejmuj sie,za te zarty,
Ludzie sobie pojedli to rozumiesz,tryskaja zdrowiem i humorem. :)
najszybciej znajdziesz odp.wpisujac w wyszukiwarke  wyrazy,pasujace do tematu,ktory cie interesuje :P

Przepraszam,ale czytam ,czytam i nie znalazłam postu Gwidona ,który świadczyłby po przejmowaniu sie-skad zatem wyciagnelas takie wnioski? Moze z tego,ze nie pisze?
Moze sobie juz znalazl sam odpowiedź  :P 8) 

Gwidon

odpowiedzi juz udzielila  mi  ,, lekarka ,,  podajac  link  do   postu   ,, mikstura sloneckiego ,,   

Edyta

Cytat: Gwidon w 2008-10-29, 09:48:33

odpowiedzi juz udzielila  mi  ,, lekarka ,,  podajac  link  do   postu   ,, mikstura sloneckiego ,,   

O! Piękne! Mikstura Słoneckiego to jest to,co niedźwiadki lubia najbardziej  :P 8) 
Nie poleciła Ci nasza kochana lekarka Alveo ? Naprawde cudowny specyfik ,tylko oczywiście trzeba kupic odpowiedniej firmy ....wiesz...reklama dźwignia handlu  :) 8)

Gwidon

nie bede  pil zadnej  mikstury  , tylko  tam jest   opisane  wszystko  -  jak skompensowac  diete  w  takich  wypadkach i nie  tylko ....