Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Recepta na pasożyty

Zaczęty przez kristan, 2005-09-07, 14:47:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

elmo

Brat mojej kolezanki Bruford - on chyba jest z pierwszej C, ma DVD z oryginalną wersją Zwirka i Muchomorka ,ale nie   wiem czy pozyczy  :?   :(  .Kiedys chcialam od niego misia Koralgola ,ale mi nie dal  :(

toan

Cytat: Ewa w 2006-12-21, 01:12:27
...moge ci dac link...

A przy okazji "naprawy" awatrów - zamieściłem moje zdjęcie - po co szukać gdzieś... :?:
Nieśmiało zauważam u siebie oznaki "łysienia" :shock:  :?:- no to jednak ŻO jest zawodne 8) :lol: :lol: :lol:

lutonn

Przyznaj sie Toan wykrecasz sie sianem :lol: :P :x :mrgreen: pozdrowienia hehe

lutonn

Ale musze przyznac ze czupryna niczego sobie :D :D :roll: :mrgreen: :arrow:

kodar

Toan, widze ,ze geny odziedziczyles po swojej  mamie :wink: :wink: :wink:, taaaaaki obrosniety.....

toan

Cytat: lutonn w 2006-12-22, 14:30:34
...czupryna niczego sobie ...

Nie geny mam 50/50 - świetna pula, a sianem się nie wykręcam, tylko od kilku lat nie pcham się na afisz, bo wielu godniejszych i mądrzejszych czuło się niedocenionych - więc ustąpiłem pola i bardzo mnie to cieszy, bo ... pokazali i pokazują, co potrafią :oops: :cry: :wink:
A z bardziej praktycznej strony - nikt mnie nie zaczepia na ulicy - "Przepraszam, czy Pan przez przypadek nie jest ten, tego ten - Tomasz K., ten od...:shock:... A jeśli, to zawsze mówię NIE - NIE JESTEM  i bardzo mi się to podoba :D, bo idę sobie dalej... jak Łazarz, ale nie ten z Ewangelii Jana lecz Łukasza... :wink:. Następnym razem wybiorę inną "skórę" :?
Oczywiście zdjęcie i temat z nim związany, to żart i proszę tak traktować moje "pisanie"...

kodar

Toan w/g Daniela  tak mowiac niestety grzeszysz.A nie milej byloby rozdawac autogramy :shock: :shock: :shock:

toan

Cytat: kodar w 2006-12-22, 14:58:42
... nie milej byloby rozdawac autogramy ...

NIE - lepsze jest ciche życie, a "spotkania towarzyskie", czy "bycie osobą publiczną" - strasznie marnują czas :lol:.

kodar

Toanie ,tak szybko "cos" dopisales i zmieniles,ze moja odp.juz nie pasuje :lol: :lol: :lol: :lol:

toan

Pasuje i sens się nie zmienił, bo dopisałem tylko, że to żarty... A ja  - zawsze frontem do Ludzi... i to nie żart.

elmo

Toan ,zobaczylam wreszcie Twoje zdjecie i co widze  :!:  :evil:  .Nawet sie nie ogoliłeś .Całą twarz masz zarosnietą ,nie widac nawet oczu.Cos Ty zrobił? Obfity masz ten zarost  :mrgreen:

lutonn

Elmo patrzac na twoj awatar , czy ty nie masz czasami ptasiego mozdzku hehe (zart) . Toan ja nie wiedzialem do tej pory ze ty jestes no wiesz ..... milo mi , pozdrawiam i czeska wszystkim

toan

Cytat: lutonn w 2006-12-22, 18:35:27
... ja nie wiedzialem do tej pory ze ty jestes no wiesz...

Ja też nie :wink: "Nie znałem swoich możliwości" -  :shock: 8) :D

slawek

Cytat: toan w 2006-12-22, 18:48:10
Cytat: lutonn w 2006-12-22, 18:35:27
... ja nie wiedzialem do tej pory ze ty jestes no wiesz...

Ja też nie :wink: "Nie znałem swoich możliwości" -  :shock: 8) :D
Kurcze ;) zupełnie inaczej wyglądasz gdy stoisz za mna :P

Ewa

O! Elmo, cos ty nawyrabiała? Zatrzęsienie awatarów  :shock: A ty juz przywiązałaś się do wróbelka? :roll:

toan

Cytat: slawek w 2006-12-22, 21:43:52
Kurcze ;) zupełnie inaczej wyglądasz gdy stoisz za mna :P

Sławku!
Wtedy wygladałem bardzo "dostatnio", bo to była końcówka pewnego krótkiego doświadczenia żywieniowego, ale ileż można sobie marnować zdrowia dla jakiejś diety niskowęglowodanowej :shock: i zaleceń pewnego dietetyka!. Dziś zbiedniałem zdecydowanie wagowo..., bo nie ma nic lepszego od zaleceń JK 8). Jak patrzę na swoje zdjęcia z temtego maja ogarnia mnie niesmak - jak można się było w tak krótkim czasie - tak zatuczyć!. Mam dużo spostrzeżeń praktycznych, które kiedyś wykorzystam w publikacjach. Dziś jedno - nigdy nie należy spożywać dań polecanych przez GRUBYCH kucharzy :!:, nigdy nie wolno słuchać zaleceń ZATUCZONYCH dietetyków!
Bardzo przepraszam, że zdecydowanie za mało porozmawialiśmy przy naszym spotkaniu, ale pewnie jeszcze będziemy mięli okazję, bo Świat jest mały! 8)

elmo

Moj kwiatuszek elmo zostal sformatowany  :(  :cry: ,musze sobie cos innego uklicić ,a teraz nie jestem wstanie .Komp jest obwarowany przez dzieci  :?  Niech na ten czas zostanie ten wróbel ( intelektualnie calkiem do mnie pasuje  8)
Zwroccie uwage ze jest to uczony wrobel  8)
elmo  8)

elmo

Toan ,szybko Ci wlosy rosna ,jakiego szamponu urzywasz?Moze urynoterapia ?  :mrgreen: :mrgreen:

toan

Bo to runo, wypychane przez nadmiar ATP dla CUN (centralny układ nerwowy), ale od takiego dostatku głowa nie boli... a im więcej myślę - tym szybciej mi rośnie... :? :wink:.

toan

Cytat: elmo w 2006-12-23, 08:57:54
Zwroccie uwage ze jest to uczony wrobel ... 8)

I do tego atysta malarz :shock:.
A ktoś powiedział, że - "lepiej być wróblem wsród orłów, niż orłem wśród wron" - chyba coś pokręciłem, a może z "garsią i dachem" :roll: - to miało być :wink: