Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Podwyższony puls

Zaczęty przez MONIKAW, 2009-03-24, 12:36:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

viola44

Cytat: renia w 2009-05-15, 09:23:35
  czasami drży powieka, może mam zbyt mało magnezu?

Cytat: lekarka w 2009-04-29, 08:30:29
Zatykanie nosa, dolegliwości żołądkowe, czerwienienie się skóry dłoni, policzków, bóle stawowe, pieczenie spojowek (od marca jest "sezon", osoby zauważają to - na śluzówkach najbardziej "widać" zjedzenie za dużej ilości B), nasila się spastyczność mięśni/kurcze mięśni (kurcze to nie tylko kurcze nóg z niedoboru W, ale także drganie powieki czy tik nerwowy; wszystkie choroby leczę tak samo). Na poszerzonych naczyniach śluzówki, skóry namnazaja się "chętni". Odciąża - dzień niżejbiałkowy.

MONIKAW

Pani Ewo...
W zasadzie rzadko jem wiecej niz dwa rodz białka na dobę.
Co do uzyskania tolerancji to boję się tej drogi (ewentualnego nawrotu choroby).
Gorzka czekolada - poobserwuję całkiem mozliwe staram sie jej za duzo nie jeść. Przewód pokarmowy znacznie lepiej funkcjonuje bez cukrów prostych i kawy. Dla stawów zdaje się to być obojętne.
Co do cytrusów to raczej nie ruszam. Z owoców truskawki, arbuz sezonowo reszta może nie istnieć.
Buraki, modra kapusta - super.
Pozdrawiam serdecznie

teosiek

witam! jestem studentka Uniwersytetu Medyczego w Łodzi i pisze prace licencjacka na temat zywienia optyalnego podstawa mojej pracy jest ankieta o ktorej anonimowe wypelnienie chcialabym panstwa serdecznie prosic! z gory dziekuej za poswiecony mi czas pozdrawiam teosia
oto link do ankiety
http://www.ankietka.pl/ankieta/23938/dieta-optymalna.html

MONIKAW

Akurat ja juz ją wypełniłam dawno. :D

viola44

Ja również, wszystkie moje płarametry musiałam łodtajnić.....dobrze że nie pytali o ilość orgazmów podczas jednego stosunku bo strasznie bym sie skonfundowała przed samą sobą.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

MONIKAW

To też świadczy o partnerze  :D

viola44

Cytat: MONIKAW w 2009-05-16, 22:02:54
To też świadczy o partnerze  :D

Taaaa, a wybór partnera świadczy o nas i koło się zamyka.....masz to na co sobie zasłużyłaś prawda?

MONIKAW

Trudno się z tym nie zgodzić.
Czasem o nas, czasem o chwilowym zaćmieniu....

Mari

Cytat: MONIKAW w 2009-05-16, 22:13:34
Trudno się z tym nie zgodzić.
Czasem o nas, czasem o chwilowym zaćmieniu....

Heh ..ciekawam bardzom co będziecie ćwierkały jak od kompa odejdziecie do łóżeczka  :D :D :D :D  :wink: