Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

NA YOU TUBE

Zaczęty przez sylwiazłodzi, 2009-04-25, 07:26:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

sylwiazłodzi

z uwagi na niemożność   obejrzenia pliku z TV Szczecin o diecie tłustej , który można wg OSBO obejrzeć postanowiłam wejść na You Tube aby sprawdzić czy może jakaś dobra dusza Go tam wrzuciła.
Oto co pokazuje się po wpisaniu w wyszukiwarkę nazwiska Jan Kwaśniewski

http://www.youtube.com/watch?v=v8WA5wcaHp4&feature=PlayList&p=0E7A89C31382E834&index=0&playnext=1

Na zakładce inne filmy chyba w podobnej tematyce.

Niestety nie dowiem się co przekazują z moją znajomością angielskiego. Ale innym się przyda.

Pozdrawiam.

sylwiazłodzi

Z drugiej strony kolejny mądry naukowiec, który twierdzi,że amalgaty są winne wszystkim chorobom. To czemu Ja nie choruję. W końcu też mam takie plomby w zębach?

http://www.youtube.com/watch?v=vLGd8MM5Te4&feature=PlayList&p=0E7A89C31382E834&index=14

sylwiazłodzi

lekarka

O amalgamatach "krzyczy" grupa lekarzy ze Szwajcarii. Promują "zdrowe" żywienie. Wszyscy siwi w młodym stosunkowo wieku (trójglicerydy mają zapewne na stałe - powyżej 60mg%).

sylwiazłodzi

Wiadomo, to było retoryczne pytanie

:D

chyba nie tylko ze Szwajcarii, tu akurat jest Nowa Zelandia.

Swoją drogą film, który dziś znalazłam  o badaniu wpływu rtęci na synapsy i animacja komputerowa z wytłumaczeniem jak wyglądał eksperyment na jednym z Uniwersytetów amerykańskich Mnie pomógł zrozumieć Pani tłumeczenia o regeneracji czy może utworzeniu się nowych synaps w mózgu dzięki czemu leczy się mózg. Skoro rtęć niszczy je a wśród dzieci autstycznych jest mnóstwo z wysokimi wynikami rtęci to tak jak w innych chorobach mogą zbudować się nowe synapsy i połączenia albo może tak jak na filmie pokazane tylko my o tym nie wiemy skoro niszczy się końcówka wg naukowców to może jednak się może odbudować. No w ostateczności utworzyć nowe połączenie.

lekarka

Ci młodzi lekarze z siwymi włosami ze Szwajcarii o których piszę (są fotografie) prawdopodobnie również mogą mieć niski cholesterol HDL (stosowanie diety stosunkowo wysokowęglowodanowej, niskobiałkowej, stronienie od tłuszczu). Pozycja 23 z literatury w mojej książce na str. 312

barja

Posiwiałam przed trzydziestką, ale nie uważam tego za swoją największa wadę. Moja Matka również posiwiała przed trzydziestką, ale moim zdaniem, to była jej największa wada.

lekarka

To najmniej "obsługowa" choroba (nie zleca się leków :)). "Najbezpieczniejsza" forma starzenia się.