Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Eurowybory

Zaczęty przez admin, 2009-04-01, 09:47:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy uważają Państwo, że powinienem kandydować w Wyborach 2009r. do Europarlamentu?

zdecydowanie tak
24 (77.4%)
tak
5 (16.1%)
nie
1 (3.2%)
zdecydowanie nie
1 (3.2%)

Głosów w sumie: 31

michal

viola44

Cytat: admin w 2009-06-10, 19:40:38
No takie są różnice męsko-damskie na szczęście.
Cały problem, że normalnie jak kobieta mówi, a men jej słucha, to zaraz chce jej podać sposób na rozwiązenie jej problemu o którym ta kobieta mówi. I co się okazuje, że w większości przypadków kobieta wcale nie oczekuje recepty na rozwiązanie tego problemu, tylko chce się wygadać i mówi o następnym problemie... A jak chce się wygadać, a nie chce rozwiązania problemu - to lepiej się wyłączyć. To naturalne męskie zachowanie i tak postępuje większość mężczyzn  8)

no i właśnie przez to wygadanie się żyjemy dłużej o te 10 lat, widocznie matka natura obdarzyła nas tą "paplaniną" co by stresa bardziej ujarzmić....i przez to potomstwem dłużej się opiekować...natura zdecydowanie bardziej zadbała o "samiczki".....

cyt.O tym, że istnieją międzypłciowe różnice metaboliczne w sytuacji odcięcia od źródeł pożywienia, wiadomo już od jakiegoś czasu (samce zachowują białka, a samice raczej tłuszcze). :D :D :D :D

http://kopalniawiedzy.pl/neurony-samce-samice-glodowka-mozg-natura-autofagia-krople-tluszcz-energia-Robert-S-B-Clark-6606.html

Opal

"Tadeusz Boy-Żeleński, Nowoczesna Sztuka Chędożenia"

Michał, zatkało mnie. Poważnie.  Nie wiem, co napisać, może tylko, że jesteś niebezpieczny posiadając taką wiedzę. Chyba nie ma kobiety, która by nie uległa przy podszeptach Tadeusza, nawet mnie już zawirowało w głowie. Muszę szybko wynaleźć antidotum na zawroty głowy :lol:

michal

Każdy facet to wie i więcej słów nie trzeba -- tisze jediesz, dalsze budiesz, jak mawiają Rosjanie.

Opal

Cytat: michal w 2009-06-10, 21:12:56
Każdy facet to wie...

Każdy? O zgrozo, a gdzie miejsce na prawdziwą miłość i romantyzm?  Jeżeli cały układ między kobietą i mężczyzną, to walka o to kto i kogo pokona, kto będzie górą, kto zdobędzie lub pozwoli być zdobytym, w jaki sposób osiągnąć swój narcystyczny cel - to ja deklaruję się jako pacyfistka.

viola44

mężczyźni polują a kobiety łowią...

...Te pomidory wyglądają, jakby przeglądało się w nich toskańskie słońce – powiedziała do napotkanego w supermarkecie przystojniaka 28-letnia Małgorzata Młodzianowska. Spojrzała mu głęboko w oczy, zamrugała, po czym odwróciła wzrok i zajęła się pakowaniem warzyw do foliowej torebki. To wystarczyło..... :D

Mari

Cytat: Opal w 2009-06-10, 18:34:30
Mari, nie załamuj się. Wszystkie języki mają to do siebie, że opierają się na podobnej gestykulacji. Trzeba znać tylko kilka odmiennych niż u nas ruchów głowy, czy inaczej odczytywanych ruchów rąk i będziesz obtrzaskana ;) Najlepszy też może być taki Hiszpan - korepetytor :lol:   Ups - już Ci zazdroszczę :lol:
Noo.. taaak .. jak zwykle czytasz w moich myślach . Wiesz ,że ostatnio kupiłam w ten sposób wino wytrawne , ale z nóżkami na galaretę mi nie wyszło !, bo je oskubali ze skóry  :shock: . Śmiechu było aj! .

michal

Chyba się nie rozumiemy Opal. :) Układów między kobietą i mężczyzną polegających na jakiejkolwiek walce nie miałem i nie znam, więc Ci nie odpowiem. Romantyzm i miłość to dla mnie nie tematy na publicznym forum. Narcyzm to nie wiem skąd się wziął... Admin kilka postów temu bardzo dobrze radził jak sobie radzić z takim "niezrozumieniem". :) Idę pobiegać. :)

Opal

Kochane Viola i Mari - dobrze, że jesteście. Odreagowałam już niepotrzebne myśli.
Michał - brak bezpośredniej rozmowy wywołuje przekłamania myśli. Wybacz, że moje zielone oczy rzucały błyskawice. Sorry

Mari

Opal,
no dobrze ..pozwolę Ci mieć zielone oczy (jak ja) , ale jak jesteś z pod znaku jakiegoś 'rogacza'? to buchnę śmiechem  :lol:

Opal

No nie :lol: Mari, to już wiem dlaczego się tak rozumiemy :lol: - ale odnośnie rogów, to nic o nich nie wiem ;) jestem tylką morską tonią - wodnikiem.

Opal

Mari

Hmm ..mój znak lubi czerpać wiedzę od wodnika , a wodnik lubi się nią dzielić...

viola44

Ja również jestem wodniczką, typowa wodniczką której nie wystarczy raz pozyskać, o me względy należy ciągle zabiegać. Taka ze mnie bestia.... :D :D

Opal

Cytat: viola44 w 2009-06-10, 22:14:48
Ja również jestem wodniczką, typowa wodniczką której nie wystarczy raz pozyskać, o me względy należy ciągle zabiegać. Taka ze mnie bestia.... :D :D

No tak, my już tak mamy :lol: Wodniczko - no to piąteczka, żółwik ;)
Mari... hmmm... coś mi tu ściemniasz :lol:

Mari

Violu a wiesz? to widać po wyglądzie  :D, że jesteś tą prawdziwa wodniczką .

Mari

Nie nie ściemniam .Moja Mami jest cudownym wodnikiem  :)

viola44

Cytat: Mari w 2009-06-10, 22:21:40
Violu a wiesz? to widać po wyglądzie  :D, że jesteś tą prawdziwa wodniczką .

:D :D :D w końcu jak wodnik to wodnik, gwiazd nie da się oszukać...jako jeden z nielicznych posiada dwie planety opiekuńcze, uran(planeta wolności)  i saturn (planeta dyscypliny).
Mottem wodnika jest wyzwanie, powszechna wolność, przyjaźń.

Opal

Mari - jestem pewna, że masz dookoła tylko samych przyjaciół. Jesteś wzorem kobiecości i pozytywnych wibracji. Ja też cieszę się z możliwości bycia obok Ciebie.

Opal

Cytat: viola44 w 2009-06-10, 22:29:08

:D :D :D w końcu jak wodnik to wodnik, gwiazd nie da się oszukać...jako jeden z nielicznych posiada dwie planety opiekuńcze, uran(planeta wolności)  i saturn (planeta dyscypliny).
Mottem wodnika jest wyzwanie, powszechna wolność, przyjaźń.

To prawda Violu :lol: - zobacz, co żeśmy zrobiły z tematu "Eurowybory" - ha,ha - nasz Ci on!!!