Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Spotkanie

Zaczęty przez adampio, 2009-06-09, 11:36:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

adampio

Co powiecia na taka propozycje:

spotkanie raz w roku, gdzies w Poslce, najlepiej w neutralnym miejscu, tak aby nikt nie czol sie uzalezniony a inny zobowiazany.

Wiem, ze kazdy oddzial optymalny organizuje takie spotkania, ze sa roznego rodzaju splywy....ale nie widze nigdzie propozycji spotkania nas internetowych "znajomych".  Moze to byc np spotkanie kilkudniowe w jakiejs Arkadii, gdzie przy duzej frekfencji mozna na pewno powalczyc o cene.....znam sie troche na tym.

Wiem, ze w tym roku jest to nie mozliwe, poniewaz wakacje sa juz zaplanowane, moze jest taka mozliwosc w przyszlym roku? To znaczy mozliwosc jest, pytanie jest: czy sa chetni?

Wowczas bedzie mozna podyskutowac, wymienic sie doswiadczeniami itd :D

Co Wy na to?

renia

Ja bym była za... :D

adampio

Cytat: renia w 2009-06-09, 11:41:31
Ja bym była za... :D

Renia, co to za uzalezniona forma..."bym byla". Jestes za albo nie!!! :D

Chyba, ze jestes za a nawet przeciw :lol:

renia

No dobra  :D , jestem za.., a nawet bardzo za..  :)

Gwidon

.....dobry pomysl, spotkac sie  gdzies nad morzem ,takie  wczasy optymalnych nooooooooooooooooooo , mozna kiedys  zorganizowac .......

Mari

Adam , super pomysł ! , a jaka będzie główna potrawa na naszym szwedzkim stole??? ...nooo.. przecież Gospodarz zjazdu już powinien o tym myśleć  :wink:.

ps. pomyśl , ważne! i decydujące dla mnie , czy będę 'za'  :twisted:

adampio

Cytat: Mari w 2009-06-09, 13:10:35
Adam , super pomysł ! , a jaka będzie główna potrawa na naszym szwedzkim stole??? ...nooo.. przecież Gospodarz zjazdu już powinien o tym myśleć  :wink:.

ps. pomyśl , ważne! i decydujące dla mnie , czy będę 'za'  :twisted:

Ale Ty jestes Zmija :D To juz mnie zrobilas gospodarzem spotkania. Ja jestem tylko pomyslodawca. Dlatego miedzyinnymi napisalem, ze chodzi o to by to bylo na jakims neutralnym terenie aby nikt nie czol sie zobowiazny albo uzalezniony a Ty mnie tu juz od razu uzalezniasz do prowadzenia calej imprezy :D

Ale wracajac do szwedzjiego stolu to musi byc optymalny bigos, golonka, watrobka, grillowana karkowka i duzo, duzo innych optymalnych potraw. :D

sylwiazłodzi

No to Ja się zgłaszam. Morze, góry czy środek Polski , jak Arkadia to która bo może jeszcze Arkadie się o Nas pokłócą. :) Polak potrafi.

Chociaż o Mnie to raczej nie bo jestem mało optymalna.
:lol:

Mari

Cytat: adampio w 2009-06-09, 13:24:47

Ale Ty jestes Zmija :D To juz mnie zrobilas gospodarzem spotkania. Ja jestem tylko pomyslodawca. Dlatego miedzyinnymi napisalem, ze chodzi o to by to bylo na jakims neutralnym terenie aby nikt nie czol sie zobowiazny albo uzalezniony a Ty mnie tu juz od razu uzalezniasz do prowadzenia calej imprezy :D

Ale wracajac do szwedzjiego stolu to musi byc optymalny bigos, golonka, watrobka, grillowana karkowka i duzo, duzo innych optymalnych potraw. :D
Adam,
tylko Ty możesz być  gospodarzem zjazdu ze względu na dobro uczestników ! :D . Jestem dobrą nooo.. niech będzie.. bardzo dobrą wg. niektórych kucharą , ale nie potrafiłabym wyliczyć takich ogromniastych porcji   :shock:. Matmę zaliczyłam dzięki masełku  :wink:.
Masz wielkiego plusa za wpisanie bigosu na pierwszym miejscu! mniiiaaamm .
Jestem bardzo ciekawa jego smaku ?. Jestem mistrzynią w jego przyrządzaniu ...opinie  nieobiektywne chyba.. bo rodzinki! hi,hi .

Mari

Cytat: sylwiazłodzi w 2009-06-13, 19:41:24
No to Ja się zgłaszam. Morze, góry czy środek Polski , jak Arkadia to która bo może jeszcze Arkadie się o Nas pokłócą. :) Polak potrafi.

Chociaż o Mnie to raczej nie bo jestem mało optymalna.  :lol:

Sylwio Droga i o to chodzi! , dlatego będziesz najlepszym ekspertem w konsumpcji potraw przygotowanych pod czujnym okiem Mistrza Adama  :D. Kurcze, a mi przyjdzie jak zwykle pozmywać ... :twisted:

Opal

To może gdzieś nad morzem? Od 13 lipca jestem w Kołobrzegu, to może tam coś zorganizujecie?

Mari

Ja z Adamem w tym roku się migamy  :) . On ma zaplanowany  , a ja już po   :( .

Opal

Cytat: Mari w 2009-06-13, 21:31:08
Ja z Adamem w tym roku się migamy :) . On ma zaplanowany , a ja już po   :( .

Czy w przyszłym roku przestaniecie się migać? :lol:

Mari

Nie mignę się , chyba ,że przestaną latać samoloty PLL  LOT  do  H.. :wink: .

Opal

To nie migajcie się i tak nie oszukacie przeznaczenia. Kobieta, która spóźniła się na lot samolotu, tego którego szczątki zbierają do tej pory - i tak zginęła za moment w wypadku samochodowym. To tak jak w filmie "Oszukać przeznaczenie". Zawsze mówiłam - co komu przeznaczone, to na drodze rozkraczone :lol:

grizzly

Cytat: Opal w 2009-06-13, 21:52:30
... Zawsze mówiłam - co komu przeznaczone, to na drodze rozkraczone :lol:...

Czy masz na mysli tzw. "lesne ssaki"?  8) :P

Opal

Cytat: grizzly w 2009-06-13, 22:19:33

Czy masz na mysli tzw. "lesne ssaki"?  8) :P/quote]

NIE - miałam na myśli przeznaczenie, któremu się nie wywiniesz.

viola44

Cytat: grizzly w 2009-06-13, 22:19:33

Czy masz na mysli tzw. "lesne ssaki"?  8) :P

:D :D :D :D i o to mi chodziło misiaczku  :D :D :D :D

Opal

Nie lubię tych fioletowych naleciałości. Dlatego jeszcze raz:

NIE - miałam na myśli przeznaczenie, któremu się nie wywiniesz.

Opal

Ile masz oberwać od życia - tyle dostaniesz i możesz się wymigiwać, a życie zrobi swoje.