Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

PODZIĘKOWANIE

Zaczęty przez ali, 2009-06-10, 19:59:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Opal

Cytat: grizzly w 2009-06-11, 17:44:54
[A wybory? Sa kazdego dnia w kazdej chwili, dotad az "bardzo szczupla panienka" nas przypili!  :P

Lepiej, żeby z tym "przypileniem" poczekała trochę, bo mam jeszcze dużo do zrobienia ;)

admin

http://www.youtube.com/watch?v=90xJVOUuV-I&hl=pl - o tu jest przyczyna wszelkiego zła!, a nie jakieś "wykształciuchy". :D

admin

Cytat: ali w 2009-06-11, 15:24:54
kiedy było pierwsze wydanie?

Natychmiast, gdy zniknął tow. Limit na papier.
Ten Biały Kruk w nakładzie trzech tysięcy wydany został w 1990r.

ali

Cytat: admin w 2009-06-11, 11:39:24
"ali"
jest "groźnym typem "niszczyciela""  :wink:, a tu BUDOWNICZEGO trzeba!
czyżby
z zawodu jestem
buduje się nie od czapki tylko od gruntu
grunt się powoli przygotowuje
już pisałem
podstawą tworzenia społeczeństwa obywatelskiego jest wymuszenie zmiany ordynacji wyborczej
wybory muszą być nie większościowe a bezpośrednie w jednomandatowych okręgach wyborczych

http://www.jow.pl/?q=oruchu

adampio

Ludzie, dajcie sobie spokoj. Idzcie pobiegac, poplywac, do fitnes center albo tam gdzie lubicie.
Nie szkoda Wam Czasu na "jalowe dyskusje"?

ali

Cytat: adampio w 2009-06-11, 21:04:09
Ludzie, dajcie sobie spokoj. Idzcie pobiegac, poplywac, do fitnes center albo tam gdzie lubicie.
Nie szkoda Wam Czasu na "jalowe dyskusje"?

nie samym chlebem człowiek żyje
zamiatanie problemów pod dywan niczego nie załatwia

rzecz w tym że buduje przyszłość swoim następcom
i od nas zależy jaka ona będzie

viola44

Cytat: ali w 2009-06-11, 22:20:05

nie samym chlebem człowiek żyje

Cytat

:D :D :D :D ali tylko nie mów że miałeś na myśli chleb, napewno w głowie miałes kope jaj... :D :D tylko tak przez nieopatrzność prawda? :D :D :D

_flo

admin

"_flo"
a jak udała się przeprowadzka, jeśli można wiedzieć?

_flo

a przepraszam, przeoczylam te wiadomosc wczesniej
sama przeprowadzka wypadla calkiem sprawnie, ale pakowanie mniej, bo mialam dochodzacych pomocnikow (tak jak mi pan Admin doradzil). zagrali mecza w ogrodku, ogolocili mnie z dobytku troszeczke, no i na koniec zaprawili sie. i mnie w sumie troche tez (to te temperatury :lol:)

a teraz jest fajnie, bo do pracy chodze sobie przez a potem wzdluz rzeki. http://www.britishcouncil.org/westminster_bridge_orig.jpg

_flo

ps
a jak zakonczenie roku? na pewno Krzys zgarnal mnostwo ciekawych trofeow ksiazkowych

admin

Zakończenie - super!
Było tak: za godne reprezentowanie Szkoły w zawodach międzynarodowych i za zdobycie wyróżnienia z j. ang.,
Za parę minut: za zdobycie pierwszego miejsca w zawodach międzyszkolnych i Miatrzostwa Włocławka w ortografii...
Za parę minut: za zdobycie V-ce Mistrzostawa w zawodach międzyszkolnych i V-ce Mistrzostwa Włocławka w matematyce...
Za parę minut: za bardzo dobry wynik w Konkursie "Kangurek", wyróżnienie i ...
Za parę minut: za zdobycie 9-go miejsca w Polsce, Mistrzostwa woj. kuj-pom, Mistrzostwa pow. włocławskiego, Mistrzostwa Włocławka i Mistrzostawa Szkoły, w konkursie "Kwadratura Koła" - Krzysiowi Kwaśniewskiemu  składają serdeczne gratulacje...
Szczebel szkolny pomijam...
I na zakończenie: Państwu Annie i Tomaszowi Kwaśniewskim list gratulacyjny "Per Aspera ad Astra": "Za wzorowe wychowanie syna Krzysztofa Kwaśniewskiego... Dziecko Państwa niejednokrotnie swoimi osiągnięciami sławiło imię Szkoły i przydawało dumy Pedagogom.
Życzymy... i dziękujemy: podpisy..."

Bardzo miła dla nas Uroczystość, bardzo!  :D

Blackend

Serdecznie gratulacje - miło sie to czyta  8)

renia

Naprawdę szczerze gratuluję  :D Ps.właśnie wróciłam z zakończenia roku szkolnego od mojego syna, było super, ale nie porównuję  :)

admin

Cytat: _flo w 2009-06-19, 10:44:13
a teraz jest fajnie, bo do pracy chodze sobie przez a potem wzdluz rzeki.

Czyli z "uptown'a" przeprowadziłaś się do "city"?  :roll:

Teresa Stachurska

Cytat: admin w 2009-06-19, 11:27:56
Zakończenie - super!
Było tak: za godne reprezentowanie Szkoły w zawodach międzynarodowych i za zdobycie wyróżnienia z j. ang.,
Za parę minut: za zdobycie pierwszego miejsca w zawodach międzyszkolnych i Miatrzostwa Włocławka w ortografii...
Za parę minut: za zdobycie V-ce Mistrzostawa w zawodach międzyszkolnych i V-ce Mistrzostwa Włocławka w matematyce...
Za parę minut: za bardzo dobry wynik w Konkursie "Kangurek", wyróżnienie i ...
Za parę minut: za zdobycie 9-go miejsca w Polsce, Mistrzostwa woj. kuj-pom, Mistrzostwa pow. włocławskiego, Mistrzostwa Włocławka i Mistrzostawa Szkoły, w konkursie "Kwadratura Koła" - Krzysiowi Kwaśniewskiemu  składają serdeczne gratulacje...
Szczebel szkolny pomijam...
I na zakończenie: Państwu Annie i Tomaszowi Kwaśniewskim list gratulacyjny "Per Aspera ad Astra": "Za wzorowe wychowanie syna Krzysztofa Kwaśniewskiego... Dziecko Państwa niejednokrotnie swoimi osiągnięciami sławiło imię Szkoły i przydawało dumy Pedagogom.
Życzymy... i dziękujemy: podpisy..."

Bardzo miła dla nas Uroczystość, bardzo!  :D

Moje gratulacje !

viola44

gratuluje! :)

Ile stresów mniej mają rodzice gdy dziecko ma poukładane w głowie... :)

_flo

bardzo ladnie.
to teraz juz tylko zasluzone wakacje i laba.

grizzly

Cytat: viola44 w 2009-06-19, 12:26:57
...Ile stresów mniej mają rodzice gdy dziecko ma poukładane w głowie... :)...
Nie czarujmy sie! Wiadomo jak wiele zalezy od dziadkow i rodzicow
jesli chodzi o aspekt genetyczny oraz socjalny.

Oczywiscie wszystko musi byc dopelnione "madra praca" Juniora.

Tak czy inaczej Ciesze sie z Tymi, Ktorzy ciesza sie szczerze.
Czyli wiadomo z KIM!  8) :lol:

BTW
Nie jest tajemnica, ze czesc udaje, ze gratuluje a tak naprawde sie cala
"GOTUJE:P

_flo

Cytat: admin w 2009-06-19, 11:59:38
Czyli z "uptown'a" przeprowadziłaś się do "city"?  :roll:

nie do konca uptown wczesniej, a teraz nie do konca city. city zamiera kolo 8mej p.m., jak krawaty podchmielone po kilku pintach wracaja do domu... nudaaa